Kamila Proc Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 tez jestem ciekawa wiesci noworocznych Quote
Marycha35 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ciekawe jak nasz Twarożek kochany sobie żyje?;):) Quote
Kamila Proc Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 pewnie wszystko w najlepszym porzadku Quote
akrim Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ja mam kontakt z pania Alvara - jest zdrowy, cudowny i kochany zdjęć nie mam ale poproszę Quote
Polek Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Chętnie zobaczyłbym ten pyszczek dostojny Quote
Szarotka Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Postaram sie zapamietac i dopasc Akrim na podhalanie ;) Quote
akrim Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 pani Monika przysłała mi zdjęcie które tu jest na poprzedniej stronie....a z więści to: "Przesylam pozdrowienia ode mnie i od pieknego Alvarka,ktory czuje sie swietnie i nauczyl sie szczekac na listonosza od swojego towarzysza Ludwiga( pieknego owczarka szwajcarskiego,ktory nastepnego dnia po przyjezdzie Alvarka do naszego domu zaakceptowal jego obecnosc i bardzo sie z nim zaprzyjaznil ).Stal sie gwiazda fotografowana i filmowana przez turystow ,ktorzy tutaj przyjezdzaja z calego swiata.Ostatnio cala wycieczka turystow z Japoni zaczela mu bic brawo i wszyscy jak paparazzi rzucili sie z kamerami zeby jego filmowac. Wszyscy podziwiaja jego urode.Prosze pozdrowic ode mnie wszystkich Państwa z Fundacji Bono i BB." Quote
Recommended Posts