martynka i betinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='martynka i betinka'] ;) MAM NADZIEJE ŻE DINKO JUTRO BENDZIE W DOBRYM HUMORKU;) :razz: ;) :razz: ;) :razz: ;) :razz: ;) DO SESJI ZDJENCIOWEJ Quote
martynka i betinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [LIST] [*];) MAM NADZIEJE ŻE DINKO JUTRO BENDZIE W DOBRYM HUMORKU;) :razz: ;) :razz: ;) :razz: ;) :razz: ;) DO SESJI ZDJENCIOWE[/LIST] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a ja coś wiem ale nie powiem !!!:eviltong:!! :laugh2_2: :klacz: :dog: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :terazpol: :ylsuper: :ylsuper::ylsuper: :ylsuper: :ylsuper::ylsuper: :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: :laola: :laola: :smokin: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):a ja coś wiem ale nie powiem !!!:eviltong:!! :laugh2_2: :klacz: :dog: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :terazpol: :ylsuper: :ylsuper::ylsuper: :ylsuper: :ylsuper::ylsuper: :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: :laola: :laola: :smokin: powiedz, powiedz :modla::modla: Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :mad: Gadaj ino migiem, bo w PKP wsiędę i zajadę z hukiem i dam wycisk o taki :mad: :mad: :mad: Quote
marmar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hihih a ja tez cos wiem:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 marmar napisał(a):hihih a ja tez cos wiem:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ja też chcę wiedzieć :-(... nie bądźcie świnki :ices_bla: sądząc po euforii- DINOLEC MA DOM !!?? TO PYTANIE- NIE INFORMACJA!!!!! Quote
marmar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 clockwork napisał(a):ja też chcę wiedzieć :-(... nie bądźcie świnki :ices_bla: sądząc po euforii- DINOLEC MA DOM !!?? TO PYTANIE- NIE INFORMACJA!!!!! KOCHANA TO -INFORMACJA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 marmar napisał(a):KOCHANA TO -INFORMACJA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no i macie odemnie kopa!!! zamiast mie tu szybko informować!!! :angryy:, ciotka zagląda do Dinolca i sie zamartwia... a Wy tu jakies tajemnice!!! :angryy: nie ładnie, nie ładnie... opijamy?? :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :laola::cunao::popcorn::beerchug::knajpa::BIG::BIG::jumpie::jumpie::jumpie::B-fly::klacz::klacz::ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::rofl::iloveyou::sweetCyb::Dog_run::Dog_run::cool2::thumbs: Quote
marmar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 WYBACZ NAM:oops: :oops: :oops: ,mozemy opijac,ma bude dzieki cioci Gosi:multi: :multi: :multi: :multi: ,ma rowniez nowy dom ,dzis gdy go wszyscy zobaczyli,zrobil ogromna furrore ,wszyscy nim zachwyceni Quote
syla00 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Chyba znów mnie coś ominęło...:angryy: Walnijcie mnie i powiedzcie, że to nie sen...:-o Dinolec ma dom????!!!!! Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Marmar, napisz plisssssgdzie ten domek, jaki domek dla Dinolca. I czy spokojnie można go usuwac z ogłoszeń netowych? Prosze, cieszę się, ale jeszcze tak nieśmiało. Quote
marmar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ciociu Gogo spokojnie mozna usuwac Dinka z necika,domek ma super,mam z nim kontakt kazdego dnia,teraz jest mu tylko potrzebny spadek wagi,a ku temu bedzie mial okazje ,reszte na pm poprosze o pomoc ciocie Alfe aby napisala bo my ostatnio jak szeleni zasuwamy w pracy i ja po kapieli zmykam znow tam. Dzis ubaw mielismy z niego,to jest agent:lol: :lol: Quote
Amanita Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!::knajpa::laola: Quote
anilla Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no ładnie - nic małpy nie powiedziały... nawet linka nie podesłały super wiadomość!!!!!!!!! Quote
Pianka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dino dużo szczęscia na nowej drodze życia:multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='syla00']Chyba znów mnie coś ominęło...:angryy: Walnijcie mnie i powiedzcie, że to nie sen...:-o Dinolec ma dom????!!!!! to podjedź bliżej Sylo :mad: jestem za opijaniem :evil_lol: :knajpa: :drink1: Quote
MARCHEWA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gratuluję i życzę Dinowi długich,cudownych lat w nowym domu. Quote
marmar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dinolec jak to Dinolec,co dzien czeka z utesknieniem na odwiedziny,szybko uczy sie tych godzin,czyzby posiadal zegarek? Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 marmar napisał(a):Dinolec jak to Dinolec,co dzien czeka z utesknieniem na odwiedziny,szybko uczy sie tych godzin,czyzby posiadal zegarek? biologiczny ;), nasz Clockwork codziennie o 17.10 siedzi pod drzwiami u mojej mamy w oczekiwaniu na nas... Gratuluje domku dla miśka!!! :BIG: :knajpa: Quote
martynka i betinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :loveu: :evil_lol: :smilecol: :smilecol: :bigcool: :BIG: :BIG: :knajpa: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
martynka i betinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 DINO WRESZCIE MA DOMEK. HURA HURA:crazyeye: :crazyeye::multi: :multi: .....................:multi: Quote
martynka i betinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :p :p :p :p HURRRRA:multi: :multi: :p :p :p :p :p :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :p :p :multi: :multi: :p Quote
martynka i betinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :multi: :multi: :multi: TEN PSZYSTOJNIAK ZNALAZŁ DOM Quote
Recommended Posts