marmar Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cioteczko,przekaz znajomym,ze psiulkowi tak zimno,taki zmarzniety tulil sie dzis pod kurtka...:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 yyy.marmar przypomniało mi się że pewna osoba oferowała ciepłą budę dla Dina-czy nie masz możliwości przetransportowania jej teraz? No zimno - jaka szkoda, Clockwork że nie chcesz kota.:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 nie, nie... zadnego więcej psa i żadnego kota!!! nie ze względu na moją niechęć... totalny brak czasu!!! Quote
marmar Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 odpowiedzialam ciociu na watku,z oferta budy,nie posiadam auta:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 marmar napisał(a):odpowiedzialam ciociu na watku,z oferta budy,nie posiadam auta:-( no ja wiem ale myślałam o aucie z firmy w której pracujesz- ciiiii :evil_lol: Quote
marmar Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 i stalo sie,Dinolec nie cieszy sie dobrym zdrowiem:-( :-( ,zima dala sie we znaki,wilgoc:-( ,jest pod opieka weta,jutro wiecej informacji o jego zdrowiu,trzymajcie kciuki za niego. Na juz potrzebna ciepola sucha tymczasokwa,badz staly domek Quote
marmar Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dinolec juz wychodze do ciebie,az sie boje :-( :-( Quote
anilla Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 marmar napisał(a):i stalo sie,Dinolec nie cieszy sie dobrym zdrowiem:-( :-( ,zima dala sie we znaki,wilgoc:-( ,jest pod opieka weta,jutro wiecej informacji o jego zdrowiu,trzymajcie kciuki za niego. Na juz potrzebna ciepola sucha tymczasokwa,badz staly domek niedobrze :shake: :shake: :shake: trzymaj się Dinuś Quote
marmar Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dinolec byl bardzo dzielny przy podawaniu lekow,cierpi:-( tak sie nagadal..:-( Quote
syla00 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Biedny Dino, w końcu to już nie młodzieniaszek. Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no... co tam u Dinolca?? jak z jego zdrówkiem?? :shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 marmar napisał(a): tak sie nagadal..:-( a co mówił? :razz: Quote
marmar Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 clockwork napisał(a):no... co tam u Dinolca?? jak z jego zdrówkiem?? :shake: Dinmolec lepiej sie czuje,musi schudnac ,no i zostanie rachunek do zaplacenia u weta,Dinus prosi o pomoc finansowa na jego leczenie,bo cioci marmar niestety nie stac Quote
marmar Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):a co mówił? :razz: a wiesz ciociu to tajemnica miedzy mna a Dinolcem:oops: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 marmar napisał(a):a wiesz ciociu to tajemnica miedzy mna a Dinolcem:oops: rozumiem ;) Quote
smiledog Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ile pieniążków potrzeba na jego leczenie? Quote
BasiaD Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dinko słodziaku, gdzie Twój domek??? Domku zgłoś się pliss.... Quote
marmar Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dinolec walczy z choroba,jest co raz to lepiej,chodzi,a nawet bawi sie juz kamyczkami,hm a raczej kamorami:lol: pozostal obecnie tylko przy tabletkach,jakie sa koszty ?,szczerze mowiac dopiero w niedziele wieczorem gdy pisalam na dogo uswiadomilam sobie,ze nawet nie zapoytalam weta o przyblizone koszty leczenia-o to zapytam weta,obecnie jest leczony na "kod kreskowy",jutro zapytam o przyblizony koszt leczenia Dinolca. Quote
marmar Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dinus bardzo,bardzo ,bardzo..............................dziekuje CIOCI AMANICIE za załacenie kosztów związanych z jego leczeniem. Quote
marmar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ciociu u Dina wsio ok.,jak sie z czasem wyrobimy to moze z Diniolcem jescio do Ciebie zawitamy ;) Quote
martynka i betinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 JUTRO NOWE FOTECZKI:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :razz: :razz: :Dog_run: :Dog_run::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
martynka i betinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [LIST] [*];) MAM NADZIEJE ŻE DINKO JUTRO BENDZIE W DOBRYM HUMORKU;) :razz: ;) :razz: ;) :razz: ;) :razz: ;) DO SESJI ZDJENCIOWEJ[/LIST] Quote
Recommended Posts