Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinolec w gore mloda cie dzis wymeczy,hihi bede miala problemy z dotarciiem do dogo,mloda ledwie sie obudzila juz kombinowala jak tu zlamac haslo na kompa i dopasc dogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

TEN PSZEPIENKNY :-D MIŚ
ZIRUDŁO :bluepaw: :cool2: :bigcool: ŻYWIOŁU
:-D :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D :krolik: :krolik: GANIAŁ PO CAŁEJ
DZIAŁCE ZDROWY JAK RYBA:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: :multi: :multi:

Posted

Straciłam juz nadzieje na domek dla Dinusia,a on taki pieszczoch,przyszedł ,przytulał sie,calym swym cialem promienial miloscia i nie mial obawy okazywac jej,to zupelnie inny psiak niz byl,a nadal bez swego kochanego pana,nie zdaje sobie sprawy ze swojej sytuacji.Tak smiesznie wyglada,sirsc wypadla,ci co go widzieli wczesniej ,kudlaty misiowaty Dino,teraz ,krotka siersc ,dzis wyjatkowo wybrudzony,taplal sie w blocie z betina,hihihi kilka razy przebiegl za beta i sapal jakby kilometry zrobil,przydalaby sie dieta odchudzajaca,a przede wszystkim NOWY PANCIO KOCHAJACY ,A DINOLEC ODWDZIECZY SIE TYM SAMYM,przytuli sie pogada z toba-ON PROSI DAJ MU DOM

Posted

Rozmawialam z mamuska,jest sklepik ,ktory chce pomoc psiakom z zorskiego Azylu,prosili o malutka reklame ,aby mogli wywiesic ja na szybie,a dodatkowo wlascicielka sklepu mieszka poza zorami,czesto jest pytana czy ma moze jakiekgos psiaka -z uwagi na to iz troszke rozreklamowala azyl.Na plakacie konieczny bylby adres(mniej wiecej gdzie sie miesci,malo kto wie gdzie znajduje sie Azyl) i nr telefonu

przypominam sie,czy jest ktos w stanie z zor pomoc mi w tym plakacie?chodzi tylko o jeden jedyny plakat,a szansa wielka dla psiakow z zorskiego azylu

Posted

marmar napisał(a):
przypominam sie,czy jest ktos w stanie z zor pomoc mi w tym plakacie?chodzi tylko o jeden jedyny plakat,a szansa wielka dla psiakow z zorskiego azylu

trzebaby było ładne fotki psiaką zrobić. Wiem, że Lena ostatnio taki plakat chyba robiła. Może pomoże.

Posted

bylismy dzisiaj na chwilkę odwiedzić Dinolka ;)
jest najbardziej żywiołowym starszym Panem jakiego znam - zresztą zobaczcie sami;)

i portrecik ;)

Posted

syla00 napisał(a):
A kto tak Dinolca utuczył????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak to kto ciociu Sylu-moja mamuska-najgoprsze jest to ze twierdzi,iz on jest taki chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddyyyyyyyyyy:mad: :mad: :mad: ,ciocia Alfa wie jak ona potrafi tuczyc psy i przy tym upierac sie,ze psina nadal chuda:mad: :mad: :mad:

Posted

syla00 napisał(a):
Ciociu to może niech twoja mama teraz przerzuci się na tuczenie ciebie, a biednemu Dinolcowi da już spokój:evil_lol: :evil_lol:

hihi jemu dziennie swieze gotuje a mi tylko w niedziele rosolek przyniesie