Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ciisza. Dinolec pechowcu. Taki jesteś fajny i domu brak:-( Quote
marmar Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 domku brak niestety :-( :-( :-( ,albo za stary,albo za duzy:-( :-( :-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 piękny ten nasz Dinolec. Wygląda teraz dużo lepiej niż na tym zdjęciu. Przytył i zrobił się z niego prawdziwy niedźwiedź. :loveu: Quote
marmar Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dinolec cudowny,w sobote wielkie czesanko go czeka Quote
syla00 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dino kosmetyka pielęgnacyjna cię czeka!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jeszcze raz hop . Dlaczego Martynka tu już nic nie pisze?:loveu: Quote
syla00 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 właśnie??? Ciociu wybacz, ale ja chyba wolałam posty Martynki:eviltong: Ona tyle serca wnie wkładała:loveu: Quote
Amanita Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Martynko wróć!!!:loveu: A Ty, Dinolec, siedź na 1 i wypatruj swojego domu! Quote
marmar Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Martynka wroci jest w szkole,miala duzo zaleglosci ,nie chodzila 2 tygodnie do szkoly. Rozmawialam z mamuska,jest sklepik ,ktory chce pomoc psiakom z zorskiego Azylu,prosili o malutka reklame ,aby mogli wywiesic ja na szybie,a dodatkowo wlascicielka sklepu mieszka poza zorami,czesto jest pytana czy ma moze jakiekgos psiaka -z uwagi na to iz troszke rozreklamowala azyl.Na plakacie konieczny bylby adres(mniej wiecej gdzie sie miesci,malo kto wie gdzie znajduje sie Azyl) i nr telefonu . Wrocilam wlasnie od Dinolca,wybrzydza w jedzonku,tluscioszek sie z niego zrobil,zostala jeszcze jego gruba pupcia do wyczesania,fotki zalacze jak tylko akumulatorki naladuje,nie sa rewelacyjne,potrzebuje pomocy w zrobieniu mu foteczek odpowiednich,on jest w ciaglym ruchu,nawet zamkniecie w kojcu nie pomoglo.Nie moglam czekac az maam tam przyjdzie,musialam wracac zaraz Martynia zew szkoly wroci.Dzialka jest przekopana ,znow padalo -masakra:-( Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :crazyeye: :crazyeye: Marmar działka wygląda jakbyście okopy na wojnę szykowały. Kobiety wy tak same działkę okopałyście?? A Dinuś faktycznie jakis niewyraźny;) Quote
marmar Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 syla00 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: Marmar działka wygląda jakbyście okopy na wojnę szykowały. Kobiety wy tak same działkę okopałyście?? A Dinuś faktycznie jakis niewyraźny;) Okopy dzialkowe to Wielka zasługa mamuski,no i Dinolca,on na swoj sposob roiwniez pomaga -nie chce plywac zbyt zimno i mrozno w nocy jest. Ogolnie Dinolec ma swoje legowisko w altanie ,tam sie lepiej czuje ,jest mu wygodniej i co najwazniejsze z tamtad slomy nie wyciaga jak to robi w budzie. Quote
marmar Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :calus: :calus: :bigcool: :bigcool: :user: wrućiłam :cool3: :cool3: czy już :lol: :lol: SAMA NIEWIEM:lol: :lol: :lol: JAK WY :cool1: :cool1: :cool1: TAK ALE JAKOŚ TAK TĘSKNIĆ POTRAFICIE [SIZE=6]HAHAHA ALE JAKOŚ TAK Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 cześć Martynka!! Coś ta mama cię chyba do kompa nie dopuszczała czy co? Quote
martynka i betinka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='syla00']cześć Martynka!! Coś ta mama cię chyba do kompa nie dopuszczała czy co?[/quote]nie nie nie miałam dużo zadania imaśałam sie kilku żeczy nauczyci:razz: :razz: ;) ;) Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Martyna mam nadzieje, że z religii już masz 5!!! Quote
martynka i betinka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Z RELIGI TO TAK:oops: :oops: AŻ ANGIELSKIEGO TEŻ 5:-o :-o ;) ;) :mdrmed: :kiss_2: :bigok: Quote
anilla Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='martynka i betinka']Z RELIGI TO TAK:oops: :oops: AŻ ANGIELSKIEGO TEŻ 5:-o :-o ;) ;) :mdrmed: :kiss_2: :bigok: następne pokolenie dogomaniaków :lol: :lol: :lol: Quote
martynka i betinka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Z RELIGI TO TAK:oops: :oops: AŻ ANGIELSKIEGO TEŻ 5:-o :-o ;) ;) :mdrmed: :kiss_2: :bigok: Quote
Recommended Posts