marmar Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dinolcu w gore,mamuska jest z toba wiec trzymaj sie ,wroce juz niedlugo do ciebie Quote
marmar Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ciociu Alfo nie mnienie wiem kiedy wroce,jesli chodzi o Dina wszystko z mama,nie zalozylam tu gg,jedyny kontakt to dogo,badz sms zawsze odbiore gdy znajde zasieg,pilnuje zasiegu,choc pepiku mi wlaza co rusz. Quote
syla00 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Marmar gdzie ty nam wybyłaś:crazyeye: ?? Dinolec a ty znów tak daleko:angryy: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 marmar napisał(a):ciociu Alfo nie mnienie wiem kiedy wroce,jesli chodzi o Dina wszystko z mama,nie zalozylam tu gg,jedyny kontakt to dogo,badz sms zawsze odbiore gdy znajde zasieg,pilnuje zasiegu,choc pepiku mi wlaza co rusz. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o kurde W każdym razie Dinolec na 1 siedź Quote
BasiaD Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 DINKO wracaj na 1 stronke! Do domku, hop! Quote
marmar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 syla00 napisał(a):Marmar gdzie ty nam wybyłaś:crazyeye: ?? Dinolec a ty znów tak daleko:angryy: hihihi aj nima mnie musze sie odstresowac ,ale niestety co mile szybko sie konczy wracam za niedlugo;) ,czas do pracy powrocic Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 no hooooooooooooooooooooop Quote
syla00 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 I co?? Nic się nie zmieniło?? Nadal cisza?? Quote
Recommended Posts