Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MASZ
RACJE ĆUĆU SYLU
BO DINA WŁAŚNIE ZALAŁO WODA SIĘGA POWYŻEJ KOLAN NA TERENIE DZIAŁKI NIE DA SIĘ NA NIOM WEJŚĆ:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

na poczatek trzeba zmienić tytuł, że psu grozi zalanie i potrzebna pomoc. Może jakiś inny tymczas? Kurcze nie wiem już co robić. Wole nie myśleć co to będzie jak wody jeszcze przybędzie:placz:

Posted

Niestety sytuacja jest tragiczna,mamuska siedzi u niego wyprowadza na wyzsze partie ,dzialka jest w dole polozona i nikt z nas nie sadzil ,ze bedzie dochodzilo do takich sytuacji:-( :-( :-( :-( .
Ciociu Sylu ogolne koszty utrzymania Dinoilca to na dzien dzisiejszy to 140zł jedzonko +15 odrobaczanie=155zł+10zł Mosiek(jedzonko,leczenia nie licze,poniewaz Dorothy w rozmowie tele zobowiazala sie pokryc te koszty).Wiec spokojnie kasa jescio jest,sorry ze tak dlugo na to czekalas,cio innego mi sen spedza z oczu:-( .Cio do zeskanowania rachunkow,hihi kto mi podlaczy skaner?
Dzieki wielkie za pochwaly dla Martyny ,cala Martyna pisze mi sms do pracy ze dziaal na dogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i zaraz odpisuje cio kto napisal :lol: :lol: :lol:
Mile widziany tymczas ,niestety sytuacja TRAGICZNA,na dzialke mozna wejsc jedynie pokonujac plot :placz: :placz: :placz:

Posted

Zmianiłam tytuł wątku. Kurka, biedny Dinolec:placz::placz::placz: Ciociu, czy do altany też dostała się woda? Jeju, ta działka faktycznie ma specyficzne położenie - pewnie na wiosnę, kiedy zacznie topnieć śnieg, tam będzie potop:placz::placz::placz: Gdzie by tego misiaka umieścić???:placz::placz::placz:

Posted

jedyny teraz wybieg i pobyt dla Dinolca to altana:-( :-( :-( ,ale jak bedzie nadal padalo,a pada niestety to i altane zaleje:placz: :placz: :placz: ,z rana gdy mama tam idzie jest pelna obaw ze pies stoi w wodzie

Posted

marmar napisał(a):
policja dzis byla na dzialce-niestety rece rozkladaja-jedyne co poradzili sprzedac dzialke,polozona w takim terenie:-( :-( :-( :-( :-( :-(
a czemu policja??? nie rozumię!!!

Posted

czesto tam policja zaglada ,tym bardziej ze teraz po zalaniu mialam przypuszczenia,iz to slynny swiniarz zorski podtopil teren.To byly tylko przypuszczenia,fakt jest faktem teren niesttey w dolinie:placz: