Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

Posted

marmar napisał(a):
wiec ciociu Szlu i chzba ciociu Amanitkoi)bo Tz rowmniey zapytalas o koszty),140 to koszyty jakie wcyesniej podawalam chyba w lisopadzie plus jedyonko do 11 to 130 zl rowna sie 270.50gr.
sory klawiaturka cos mi tyzlko na dogo padla

ciocia Szla to chyba o mnie:eviltong: Dzieki za rozliczenie, ale mi bardziej zależało na tym ile ci jeszcze zostało kasy na Dina? O ile wogóle? I wyślij mi na pw numer swojego konta bo nadal nie mam albo gdzieś zapodziałam.

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tAK CIOCIU O cIEBIE CHODZILO KLAWIATURKA COS MI SZWANKUJE I MYSZKA TEZ,OO KUCHNIA NAPRAWILO SIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
NA dINA BYLO 250 ZŁ,WIEC NIC JUZ NIE ZOSTALO.

Posted

Dinolec ma na AFN aż 9 ;) zł z bazarku - trzeba by cos znowu wystawić - zrobie dzisiaj mały rekonesans po szafkach może znajdę coś atrakcyjnego a jak się ktoś dołączy to będzie miło ;)

Posted

anilla napisał(a):
Dinolec ma na AFN aż 9 ;) zł z bazarku - trzeba by cos znowu wystawić - zrobie dzisiaj mały rekonesans po szafkach może znajdę coś atrakcyjnego a jak się ktoś dołączy to będzie miło ;)

ja mam nowe korale z metkami z Vero Mody. Moge je dać na AFN. Zrobie zdjęcia i możesz je wystwić na swoim bazarku. Nie będę robić nowego. Czy robić?

Posted

syla00 napisał(a):
ja mam nowe korale z metkami z Vero Mody. Moge je dać na AFN. Zrobie zdjęcia i możesz je wystwić na swoim bazarku. Nie będę robić nowego. Czy robić?

moze zrobimy wspólną zeby się to wszystko nie pogubiło;)

Posted

Jak tylko uporamy sie z opłaceniem operacji Atosika to wyslę cos na Dinolca i aukcje wstawię. teraz sorry, kanał finansowy. Wszystko wystawiam na Atosa - potrzebna kasa, ledwo połowę mamy , a może nawet nie.

Posted

Złosliwosc rzeczy martwych,w czwartek padł mi komp:angryy: ,juz jest ok,wiec wracam do Dinolca.
wichura przewrocila płot,a Dinolec bardzo inteligentnie pilnowal dzialki stojac na tym plocie-nie mial zamiaru opuszczac dzialki,czuje sie chyba bardzo odpowiedzxialny za dzialke;) ,cierpliwie czekajac na wymarzony domek

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
biedny, wygłodzony piesek wreszcie coś zje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
;)

:turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt:
ciociu tylko powiedz mamie, ze ten makaron to na tydzień lub nawet dwa, a nie jedną porcję:eviltong:

Posted

Dinolec!! biegnij przez te zaspy na 1 !!! zima przyszła- zima, dziadowska zima!! jak mi was żal psiaczki!!

marmar- powiem jak wszyscy nasi znajomi- nie, nie chce szczeniaczka (tego z Twojej firmy, ani żadnego innego!!) i kotka też nie!! ;) :evil_lol: