syla00 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 marmar napisał(a):wiec ciociu Szlu i chzba ciociu Amanitkoi)bo Tz rowmniey zapytalas o koszty),140 to koszyty jakie wcyesniej podawalam chyba w lisopadzie plus jedyonko do 11 to 130 zl rowna sie 270.50gr. sory klawiaturka cos mi tyzlko na dogo padla ciocia Szla to chyba o mnie:eviltong: Dzieki za rozliczenie, ale mi bardziej zależało na tym ile ci jeszcze zostało kasy na Dina? O ile wogóle? I wyślij mi na pw numer swojego konta bo nadal nie mam albo gdzieś zapodziałam. Quote
marmar Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tAK CIOCIU O cIEBIE CHODZILO KLAWIATURKA COS MI SZWANKUJE I MYSZKA TEZ,OO KUCHNIA NAPRAWILO SIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NA dINA BYLO 250 ZŁ,WIEC NIC JUZ NIE ZOSTALO. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a czemu stwór taki zamglony jest?:evil_lol: Coś niewyraźny jest. Rutinoskorbin mu dać. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a czemu nikt nie zagląda do stworka? Quote
clockwork Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']a czemu nikt nie zagląda do stworka? zaglądam, zaglądam... Quote
anilla Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Dinolec ma na AFN aż 9 ;) zł z bazarku - trzeba by cos znowu wystawić - zrobie dzisiaj mały rekonesans po szafkach może znajdę coś atrakcyjnego a jak się ktoś dołączy to będzie miło ;) Quote
syla00 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 anilla napisał(a):Dinolec ma na AFN aż 9 ;) zł z bazarku - trzeba by cos znowu wystawić - zrobie dzisiaj mały rekonesans po szafkach może znajdę coś atrakcyjnego a jak się ktoś dołączy to będzie miło ;) ja mam nowe korale z metkami z Vero Mody. Moge je dać na AFN. Zrobie zdjęcia i możesz je wystwić na swoim bazarku. Nie będę robić nowego. Czy robić? Quote
anilla Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 syla00 napisał(a):ja mam nowe korale z metkami z Vero Mody. Moge je dać na AFN. Zrobie zdjęcia i możesz je wystwić na swoim bazarku. Nie będę robić nowego. Czy robić? moze zrobimy wspólną zeby się to wszystko nie pogubiło;) Quote
Amanita Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Stęskniłam się za tym miśkiem - trzeba go kiedy odwiedzić...;) Quote
supergoga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jak tylko uporamy sie z opłaceniem operacji Atosika to wyslę cos na Dinolca i aukcje wstawię. teraz sorry, kanał finansowy. Wszystko wystawiam na Atosa - potrzebna kasa, ledwo połowę mamy , a może nawet nie. Quote
anilla Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dinolku co tam u ciebie?? jak ty sobie dajesz radę w tą wichurę?? Quote
marmar Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Złosliwosc rzeczy martwych,w czwartek padł mi komp:angryy: ,juz jest ok,wiec wracam do Dinolca. wichura przewrocila płot,a Dinolec bardzo inteligentnie pilnowal dzialki stojac na tym plocie-nie mial zamiaru opuszczac dzialki,czuje sie chyba bardzo odpowiedzxialny za dzialke;) ,cierpliwie czekajac na wymarzony domek Quote
clockwork Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ło matko... jak ja współczułam Jemu i reszcie psiaków bez dachu nad głową w tą zawieje:placz: Quote
marmar Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dinolec dziekuje bardzo cioci Syli za makaron i kasiurke na jego utrzymanie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 biedny, wygłodzony piesek wreszcie coś zje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
marmar Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):biedny, wygłodzony piesek wreszcie coś zje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ciociu nie mow glosno,bo mi ktos toz nasle:lol: :lol: Quote
syla00 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):biedny, wygłodzony piesek wreszcie coś zje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: ciociu tylko powiedz mamie, ze ten makaron to na tydzień lub nawet dwa, a nie jedną porcję:eviltong: Quote
marmar Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 powiedzialam jej ze ma mu to starczyc na co najmniej dwa tygodnie:p Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 cześć Dinolec, cześć dziewczyny!! :cool3: Quote
marmar Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witam cioteczko ,dostalam info na g g,jutro odczytam jade z transportem za chwilunie,kuchnia z temperaturka:angryy: :angryy: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 clockwork napisał(a):cześć Dinolec, cześć dziewczyny!! :cool3: a część! Dinolec - chudzinko, na 1 marsz:diabloti: Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dinolec!! biegnij przez te zaspy na 1 !!! zima przyszła- zima, dziadowska zima!! jak mi was żal psiaczki!! marmar- powiem jak wszyscy nasi znajomi- nie, nie chce szczeniaczka (tego z Twojej firmy, ani żadnego innego!!) i kotka też nie!! ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts