Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowy, jeszcze młody Roczek przyszedł na świat z wielką walizą. Rozejrzał się wokół i pomyślał: „Hmmm, a co tam, pokażę wszystkim swoje skarby. Niech każdy wyciągnie z walizki coś miłego dla siebie…” :BIG:

Kochani dogomaniacy odkryjcie w Nowym Roku 2007 wszystko, co najlepsze – nadludzką siłę, wiarę w niemożliwe, nowe przyjaźnie i miłość, która podobno pozwala czynić cuda.

Kochane czworonogi znajdźcie w tej wielkie walizie Nowego Roku cudowne domki, odpowiedzialnych pańciów, ciepło i poczucie bezpieczeństwa.

Niech Rok 2007 spełni wszystkie marzenia, których nie zdążył spełnić rok poprzedni!

Kasia&Aza;)

Posted

Ciocia marmar teraz Dinka nie odiwedza,wszyscy wiemy o histrori wydostania i wyruszenia Dinolca na wycieczke,obecnie beta ma cieczke,jestem przesiaknieta tym zapoachem i boje sie,ze Dinolec znow cos wykombinuje i sie wydostanie,a z niego to juuuuuuuurny chlopczyk jeszcze.
Wiec Dinolec rozgrzebal juz kilka beli slomy,zaczyna mi jej ubywac,nie posiadam juz zapasow,jesli ktokolwiek z zor wie gdzie moge zalatwic slome dla Dinka prosze dac znac.Niestety nie mam namiarow na slomarza ciociu Alfo;)

Posted

jaki słomiarz?
Słomę najprościej kupić w chlewni - zdaje się że jest niedaleko działki? (ostatnio była ale wszystko się szybko zmienia więc nie jestem pewna:roll: ).Chlewnia najbliżej - jeśli nie sprzedadzą to np. P.Grzonka w Roju(chlewnie) albo najbliższe miejsce gdzie mają bydło-też gdzieś jest bo jakaś krowa się latem pasie za cegielnią. Albo zapytać w pobliskiej kurzarni. A po co mu słoma-jak rozkopuje to mu nie zimno. Ja bym to zostawiła. Chociaż w lutym ma być zimno - podobno:evil_lol:

Posted

hihihih ciociu wiesz jaki z niego gentelmen ,zakochany w kobitkach:loveu: :loveu: ,tyle lat na lancuchu ........jak by teraz jakas dopadl ,oj nie odpuscilby i znow szukalibysmy nowych domkow:mad: :mad: :mad: