Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 nie dotarł żaden sms. W każdym razie szkoda - już miałam nadzieję. Trzymaj się Dinolcu. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dinolcu życzę ci wspaniałego domu i swojego człowieka, który będzie już zawsze :tree1: Quote
Amanita Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dinko kochany życzymy Ci wspaniałego domu, cudownego pańcia, który odda Ci swe serce na zawsze... ciocia i Aza:tree1: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hej Dinko co tu takie pustki?:cool1: Quote
anilla Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dino może byś tak zaczął nowy rok w nowym domu co???? Quote
martynka i betinka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dino chciał by już:new-bday: :new-bday: w nowym roku w domku:bluepaw: :bluepaw: Quote
Amanita Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Nowy, jeszcze młody Roczek przyszedł na świat z wielką walizą. Rozejrzał się wokół i pomyślał: „Hmmm, a co tam, pokażę wszystkim swoje skarby. Niech każdy wyciągnie z walizki coś miłego dla siebie…” :BIG: Kochani dogomaniacy odkryjcie w Nowym Roku 2007 wszystko, co najlepsze – nadludzką siłę, wiarę w niemożliwe, nowe przyjaźnie i miłość, która podobno pozwala czynić cuda. Kochane czworonogi znajdźcie w tej wielkie walizie Nowego Roku cudowne domki, odpowiedzialnych pańciów, ciepło i poczucie bezpieczeństwa. Niech Rok 2007 spełni wszystkie marzenia, których nie zdążył spełnić rok poprzedni! Kasia&Aza;) Quote
marmar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ciociu Amanitko dzieki,dzieki dolaczamy sie z Martynka,Dinolcem,szczeniaczkami i Betinka do zyczonek Quote
Amanita Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dinko co u Ciebie? Ciociu Marmar, jak wygląda sytuacja finansowa Dinolca? Quote
Emila Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maluszku co z Toba szybciutko do nowego domu Quote
marmar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ciocia marmar teraz Dinka nie odiwedza,wszyscy wiemy o histrori wydostania i wyruszenia Dinolca na wycieczke,obecnie beta ma cieczke,jestem przesiaknieta tym zapoachem i boje sie,ze Dinolec znow cos wykombinuje i sie wydostanie,a z niego to juuuuuuuurny chlopczyk jeszcze. Wiec Dinolec rozgrzebal juz kilka beli slomy,zaczyna mi jej ubywac,nie posiadam juz zapasow,jesli ktokolwiek z zor wie gdzie moge zalatwic slome dla Dinka prosze dac znac.Niestety nie mam namiarow na slomarza ciociu Alfo;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 jaki słomiarz? Słomę najprościej kupić w chlewni - zdaje się że jest niedaleko działki? (ostatnio była ale wszystko się szybko zmienia więc nie jestem pewna:roll: ).Chlewnia najbliżej - jeśli nie sprzedadzą to np. P.Grzonka w Roju(chlewnie) albo najbliższe miejsce gdzie mają bydło-też gdzieś jest bo jakaś krowa się latem pasie za cegielnią. Albo zapytać w pobliskiej kurzarni. A po co mu słoma-jak rozkopuje to mu nie zimno. Ja bym to zostawiła. Chociaż w lutym ma być zimno - podobno:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 acha i doszły mnie słuchy że Dinolec wdzięczy się do suk zza plota:cool3: Quote
marmar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 hihihih ciociu wiesz jaki z niego gentelmen ,zakochany w kobitkach:loveu: :loveu: ,tyle lat na lancuchu ........jak by teraz jakas dopadl ,oj nie odpuscilby i znow szukalibysmy nowych domkow:mad: :mad: :mad: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ale te suki nie mają teraz cieczki. Dino po prostu lubi psy płci żeńskiej. Czyli jest hetero:evil_lol: Quote
marmar Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hihihi moja betina ma anoimalie ma cieczke:mad: :mad: Quote
Amanita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dinko, Ty nie wypatruj kobietek, tylko domu!;) Quote
syla00 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Amanita napisał(a):Dinko, Ty nie wypatruj kobietek, tylko domu!;) hihihihihi...:cool1: to chyba 100% facet i nie da rady! Quote
Recommended Posts