anilla Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):dom pilnie potrzebny bo kto będzie potem chciał takiego tłustego psa? :placz: kochanego ciałka podobno nigdy za wiele :cool3: Quote
marmar Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciociu Anillko Quote
Amanita Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Nie, no Dinolec wygląda teraz fajnie - taki puchaty, okrągły miś;) W górę Dinko! Szukaj domu! Quote
marmar Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Amanita napisał(a):Nie, no Dinolec wygląda teraz fajnie - taki puchaty, okrągły miś;) W górę Dinko! Szukaj domu! ciociu Amanitko,zapraszamy na dzxialeczke,to sie przekonasz,ze ma za duzo tego cialka,ale coz ja nie daje rady juz walczyc z mamuska,zapasla spanielke,a tu jeszcze jeczy ze Dinolec taki chuuuuuuuuuuddyyy:mad: :mad: Quote
anilla Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jeszcze kilka fotek znalazłam ;) ***** ***** ***** :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 super te zdjęcia. Ale serio-stawy mu zaczną padać i serducho może też. Póki nie jest za późno. Quote
syla00 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 haha Dinolec ale ty się fajnego bębenka dorobiłeś:evil_lol: Nie ma co...chyba w zbyt krótkim czasie chłopak nam za bardzo utył. Quote
syla00 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ciekawe jaki bedę za miesiąc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ciociu Sylu mam nadzieje ,ze za m-c DFinolec znajdzie domek,27 listopada skonczyl sie 2 m-c jak Dinolec jest umnie,nadal cisza z domkiem nowym,co raz bardziej dochodze do wniosku iz nie ma sensu brac psiaki na tymczas Quote
syla00 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja też mam taką nadzieję. Dinolec ogłoszony na Animalii i kupsprzedaj, ale ja nie wiem czy tam ktokolwiek zaglada. Supergoga tez pewnie go powystawiała. Nie wiem czy ma allegro, jesli nie to wstawie. Quote
marmar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 z tego co wiem jest na allegro,niestety cisza,jest w wielu ogloszeniach,nestety nie bylo zadnego odzewu,przydalby sie jakis artykul w gazecie-wyciskacz lez Quote
supergoga Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jest na allegro i na wielu portalach - musi się znaleźć domek. Quote
Pianka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 marmar napisał(a):z tego co wiem jest na allegro,niestety cisza,jest w wielu ogloszeniach,nestety nie bylo zadnego odzewu,przydalby sie jakis artykul w gazecie-wyciskacz lez O wyciskacz łez moge sie postarać. Dla niektórych psów już stworzyłam taki(aha tekst tworze taki, ze to pies wypowiada się) O ogłoszenie w gazecie to będzie trzeba poprosić kogoś co innego:razz: Quote
marmar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ciociu Pianko jak najbardziej prosze w imieniu Dinolca Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='marmar']taki bylem: taki jestem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kto jak kto ale Pianka pisze piękne wyciskacze łez!!:loveu: Quote
marmar Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 wiec teraz pozostanie zlapanie kontaktu z jakakolwiek gazeta,ma ktos jakis pomysl? Quote
maja jav Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja moge dac do jaworznickiej gazety, wychodzi co srode , do piatku musi byc dostarczony tekst; dawalam juz wczesniej takie ogloszenia ze zdjeciem, byl tez Mojzesz z Zor, czasami pomaga, po ostatnim ogloszeniu o Fuksi bylo mnostwo tel, ale ona malutka psinka w kazdym razie jakby co to marmar wyslij mi to ogloszenie;) Quote
marmar Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ok.dzieki wielkie:loveu: :loveu: :loveu: ,co do Moska byly telefony,niestety on juz byl TM,ale trzeba w ogloszonku umiescic wielkosc psiaka,po rozmowach z ludzmi o Mosku proponowalam im Dina,pytali o wielkosc,wiec mowilam iz wielkosc Moska czyli owczarka,wiec odpadalo,nie wiem czy Mosiek znalazlby dom,ze wzgledu na wielkosc;) Quote
clockwork Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 marmar napisał(a):wiec teraz pozostanie zlapanie kontaktu z jakakolwiek gazeta,ma ktos jakis pomysl? spróbuj z dziennikiem zachodnim- wydają dodatki w konkretnym mieście. Jastrzębski np. jest otwarty na wszelkie wyciskacze łez z naszego regionu. Skąd jesteś marmar?? bo mam namiary na redaktorkę ale z Jastrzębia... Quote
marmar Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 żory,wiec jastrzebie jak najbardziej wskazane;),tym bardziej iz Dinolec uwielbia jazde autem Quote
marmar Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dzieki ciociu Clockwork za namiary,mail poszedł,czekamy na ciocie Pianke i jej wyciskacz łez;) Quote
Recommended Posts