Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amanita napisał(a):
Nie, no Dinolec wygląda teraz fajnie - taki puchaty, okrągły miś;) W górę Dinko! Szukaj domu!

ciociu Amanitko,zapraszamy na dzxialeczke,to sie przekonasz,ze ma za duzo tego cialka,ale coz ja nie daje rady juz walczyc z mamuska,zapasla spanielke,a tu jeszcze jeczy ze Dinolec taki chuuuuuuuuuuddyyy:mad: :mad:

Posted

ciociu Sylu mam nadzieje ,ze za m-c DFinolec znajdzie domek,27 listopada skonczyl sie 2 m-c jak Dinolec jest umnie,nadal cisza z domkiem nowym,co raz bardziej dochodze do wniosku iz nie ma sensu brac psiaki na tymczas

Posted

ja też mam taką nadzieję. Dinolec ogłoszony na Animalii i kupsprzedaj, ale ja nie wiem czy tam ktokolwiek zaglada. Supergoga tez pewnie go powystawiała. Nie wiem czy ma allegro, jesli nie to wstawie.

Posted

marmar napisał(a):
z tego co wiem jest na allegro,niestety cisza,jest w wielu ogloszeniach,nestety nie bylo zadnego odzewu,przydalby sie jakis artykul w gazecie-wyciskacz lez

O wyciskacz łez moge sie postarać. Dla niektórych psów już stworzyłam taki(aha tekst tworze taki, ze to pies wypowiada się) O ogłoszenie w gazecie to będzie trzeba poprosić kogoś co innego:razz:

Posted

Ja moge dac do jaworznickiej gazety, wychodzi co srode , do piatku musi byc dostarczony tekst;
dawalam juz wczesniej takie ogloszenia ze zdjeciem, byl tez Mojzesz z Zor, czasami pomaga, po ostatnim ogloszeniu o Fuksi bylo mnostwo tel, ale ona malutka psinka
w kazdym razie jakby co to marmar wyslij mi to ogloszenie;)

Posted

ok.dzieki wielkie:loveu: :loveu: :loveu: ,co do Moska byly telefony,niestety on juz byl TM,ale trzeba w ogloszonku umiescic wielkosc psiaka,po rozmowach z ludzmi o Mosku proponowalam im Dina,pytali o wielkosc,wiec mowilam iz wielkosc Moska czyli owczarka,wiec odpadalo,nie wiem czy Mosiek znalazlby dom,ze wzgledu na wielkosc;)

Posted

marmar napisał(a):
wiec teraz pozostanie zlapanie kontaktu z jakakolwiek gazeta,ma ktos jakis pomysl?

spróbuj z dziennikiem zachodnim- wydają dodatki w konkretnym mieście. Jastrzębski np. jest otwarty na wszelkie wyciskacze łez z naszego regionu.
Skąd jesteś marmar?? bo mam namiary na redaktorkę ale z Jastrzębia...