marmar Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 hopaj,hopaj wesoly Dinusiu-ciociu Amanitko -koniecznie musisz zobaczyc Dinusia Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dinko chce się bawić piłką> Wrzuca ją sobie do miski z wodą i wyławia, szaleje po kojcu. Jak on bardzo potrzebuje swojego człowieka, Dinko bardzo, bardzo lubi ludzi. Kto da mu super dom i będzie sie z nim bawił do upadłego?! To taki wesoły psiak i czuje się samotny:( Quote
marmar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ciociu dodalabym ,ze wesoly ,ale jak trzeba to i posesji dopilnuje.T0oleruje koty,zyje z nimi w zgodzie,z dziecmi tez nie ma problemu,biorac go na wybieg ,aportuje pilke ,chce aby mu rzucac. Quote
Amanita Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Dinuś to my może dzisiaj z Azulcem Cię odwiedzimy...:-) A tymczasem hop na 1! Quote
anilla Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 marmar napisał(a):ciociu dodalabym ,ze wesoly ,ale jak trzeba to i posesji dopilnuje.T0oleruje koty,zyje z nimi w zgodzie,z dziecmi tez nie ma problemu,biorac go na wybieg ,aportuje pilke ,chce aby mu rzucac. cuda ciotki robicie z tymi psami ;) z apatycznych robicie wesołe, rozbrykane psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dinko jest psem-wulkanem enrgii, b.lubi się bawić. Przegościu:loveu: Quote
marmar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 AmanitaDinuś to my może dzisiaj z Azulcem Cię odwiedzimy...:smile: A tymczasem hop na 1! ciociu nie moze-a koniecznie-pracy duzo:p :p :p ,teraz tam corka jest ,za chwilke dojdzie mama ,a pozniej cioteczka Alfa no i ja.Dzis moze oblejemy :p :p :p psiaki hihihi Quote
marmar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dinko z corka szalal na tylacvh placu,uwielbia błotne kapiele Quote
marmar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dino wczoraj został pierwsza noc sam na placu puszczony,zmykam do nich -jestem ciakawa cio tam posprzatal Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 napewno był grzeczny ,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 hihihihi Dino grzeczny,to tak jak powiedziec ,ze Kajka jest grzecznym psem. Oczywiscie wytaplal sie w kapielach błotnych,ale teren mu sie podoba Quote
syla00 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dzwoniłam do tego pana z Wrocka! Ja już odpadam:placz: nie każcie mi już nigdzie dzwonić bo ja mam pecha jakiegoś:placz: Gdzie zadzwonie to nieaktualne! Do pana jedzie jakiś dwuletni piesek! Quote
Amanita Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dinko to cudny psiak - taki wyrośnięty szczeniak:evil_lol: Już się trochę uspokoił i myślę, że on już wie i rozumie, że jest bezpieczny. Nabiera tu i ówdzie ciałka;) Teraz tylko domek musi się znaleźć! Wskakuj na 1 niedźwiadku! Quote
marmar Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Mimo,iz Dino przez tyle lat mieszkal ok.200m od obecnego miejsca gdzie przebywa-nie kombinuje i nie ma ochoty na opuszczenie obecnego terenu,bardzo rozbraja mnie chwila gdy zostaje-bardzo skomli i prosi wroc do mnie,jeszcze choc na chwilke. Z jedzonkiem juz jest tak,ze Dino nie rzuca sie jakby nie jadl rok,nie chowa miski do budy,wie ze zje do syta,zaczal nawet zostawiac.Obecnie jada 2 razy dziennie w mniejszych porcjach,sadze ze tak pozostaniemy ,jeszcze kilka dni,choc ja sama preferuje dac 2 razy dziennie mniejsze porcje ,niz raz wieksza. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 {{{{{{{{{{{{{{{{{hop}}}}}}}}}}}}}}}}}}} Quote
Recommended Posts