Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinko chce się bawić piłką> Wrzuca ją sobie do miski z wodą i wyławia, szaleje po kojcu. Jak on bardzo potrzebuje swojego człowieka, Dinko bardzo, bardzo lubi ludzi.
Kto da mu super dom i będzie sie z nim bawił do upadłego?! To taki wesoły psiak i czuje się samotny:(

Posted

ciociu dodalabym ,ze wesoly ,ale jak trzeba to i posesji dopilnuje.T0oleruje koty,zyje z nimi w zgodzie,z dziecmi tez nie ma problemu,biorac go na wybieg ,aportuje pilke ,chce aby mu rzucac.

Posted

marmar napisał(a):
ciociu dodalabym ,ze wesoly ,ale jak trzeba to i posesji dopilnuje.T0oleruje koty,zyje z nimi w zgodzie,z dziecmi tez nie ma problemu,biorac go na wybieg ,aportuje pilke ,chce aby mu rzucac.

cuda ciotki robicie z tymi psami ;) z apatycznych robicie wesołe, rozbrykane psiaki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AmanitaDinuś to my może dzisiaj z Azulcem Cię odwiedzimy...:smile: A tymczasem hop na 1!

ciociu nie moze-a koniecznie-pracy duzo:p :p :p ,teraz tam corka jest ,za chwilke dojdzie mama ,a pozniej cioteczka Alfa no i ja.Dzis moze oblejemy :p :p :p psiaki hihihi

Posted

Dzwoniłam do tego pana z Wrocka! Ja już odpadam:placz: nie każcie mi już nigdzie dzwonić bo ja mam pecha jakiegoś:placz: Gdzie zadzwonie to nieaktualne! Do pana jedzie jakiś dwuletni piesek!

Posted

Dinko to cudny psiak - taki wyrośnięty szczeniak:evil_lol: Już się trochę uspokoił i myślę, że on już wie i rozumie, że jest bezpieczny. Nabiera tu i ówdzie ciałka;) Teraz tylko domek musi się znaleźć! Wskakuj na 1 niedźwiadku!

Posted

Mimo,iz Dino przez tyle lat mieszkal ok.200m od obecnego miejsca gdzie przebywa-nie kombinuje i nie ma ochoty na opuszczenie obecnego terenu,bardzo rozbraja mnie chwila gdy zostaje-bardzo skomli i prosi wroc do mnie,jeszcze choc na chwilke.
Z jedzonkiem juz jest tak,ze Dino nie rzuca sie jakby nie jadl rok,nie chowa miski do budy,wie ze zje do syta,zaczal nawet zostawiac.Obecnie jada 2 razy dziennie w mniejszych porcjach,sadze ze tak pozostaniemy ,jeszcze kilka dni,choc ja sama preferuje dac 2 razy dziennie mniejsze porcje ,niz raz wieksza.