chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 a co do innego psiaka to wiecie...czasami bywa tak, że widzisz miliony psów i nic, a widzisz tego jednego i bach. koniec świata zakochanie i jedyne o czym się myśli to ten psiak...póki co ona mnie tak ruszyła, ze strasznie, ale to strasznie chciałabym ja mieć u siebie i pieścić ten kudłaty łepek :) Quote
paulinken Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 chalimala napisał(a):a co do innego psiaka to wiecie...czasami bywa tak, że widzisz miliony psów i nic, a widzisz tego jednego i bach. koniec świata zakochanie i jedyne o czym się myśli to ten psiak...póki co ona mnie tak ruszyła, ze strasznie, ale to strasznie chciałabym ja mieć u siebie i pieścić ten kudłaty łepek :) Rozumiem Cię, chalimala :) Trzymam kciuki. Quote
santino Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 chalimala napisał(a):automatyczna sekretarka sie zgłasza...ja nie wiem, ale mam dziwne przeczucie, że sunia zostanie w Wawie :( moja wetka już też sie doczekać nie może, żeby zbadać małą i sprawdzić czy poskiwanie wynika z przeziębionych nerek czy z czegoś innego...kurcze, kurcze... chalimala, a na który dzowniłaś? Bo można na kilka: 509 117 723, 501 258 303 lub 502 385 252 Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 na wszystkie trzy...na dwóch sekretarka sie odzywa a na trzeci nikt nie odbiera :( Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 rozmawiałam z wolontariuszem :D PAni Asia jak będzie to zadzwoni :) trzymać kciuki :D Quote
santino Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 chalimala napisał(a):rozmawiałam z wolontariuszem :D PAni Asia jak będzie to zadzwoni :) trzymać kciuki :D Trzymam mocno!!! :thumbs: Quote
beataczl Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 santino napisał(a):Trzymam mocno!!! :thumbs: i ja tez sie dolaczam! :smile: a Czarnuszek juz zabrany? Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 był telefon :D rozmawialam z Panią Asią i wszystko jest na dobrej drodze :D potrzeba wizyty przedadopcyjnej!czy ktoś może ją u mnie przeprowadzić? sprawa pilna! Quote
santino Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 chalimala napisał(a):był telefon :D rozmawialam z Panią Asią i wszystko jest na dobrej drodze :D potrzeba wizyty przedadopcyjnej!czy ktoś może ją u mnie przeprowadzić? sprawa pilna! Ojej :multi::multi: Szybko!!! Kto ze Śląska???!!! Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 fajnie by było jutro już sunie mieć u siebie :) aha!dowiedzialam sie, że nazywa się Norka i ma chore serduszko :) ale to dla nas nie jest problem bo mamy super wetke, która juz tez sie doczekać nie moze :D Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 w sumie to gdybym mogla sama bym sobie wizyte przeprowadziła :D ale byłaby ona mało obiektywna :D kilka takich wizyt w życiu swoim przeprowadzilam :D Quote
Isadora7 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='chalimala']był telefon :D rozmawialam z Panią Asią i wszystko jest na dobrej drodze :D potrzeba wizyty przedadopcyjnej!czy ktoś może ją u mnie przeprowadzić? sprawa pilna! [quote name='santino']Ojej :multi::multi: Szybko!!! Kto ze Śląska???!!! http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=12 W. slaskie - wizytacja domow [Bielsko-Biała] pinczerka_i_Gizmo (BB i okolice) [wieś Sarnów] Pysia [Dąbrowa Górnicza] jotka (w okolicy dg - do 30km) [Zabrze] Mysia_ [Zabrze] halbina (w razie konieczności) [Jastrzebie Zdroj plus oscienne ( mam blisko do Zor, Cieszyna, Rybnika i Wodzislawia )] Madzia_K Daria_13 (w okoliy Będzina) [Katowice] Reyes [Lubliniec] nescca [żory] jade [Ustroń] Dea [Bytom] AlaNowak [Siewierz] Peter Beny [żory] chalimala (śląskie) [czestochowa] cockermaniaczka (na terenie częstochowy i okolic nie bedzie problemu.Max do 30-40 km) [Zabrze] pati_zabrze [Tarnowskie Góry] Polarna Legenda [Zabrze] Patikujek [Sosnowiec] UeMka (Nie ma problemu, domki w okolicy mogę sprawdzać.) [Brudzowice] malawaszka TomekZabrze (Zabrze, Bytom, Tarn. Góry.) [Piekary Śląskie] scarlet [Chorzów] Natussiaaa (Katowice i okolice) [Tarnowskie Góry] NadziejaA (W najbliższej okolicy :)) [ok. bedzina rogoznik] anettta [Częstochowa] safii (na terenie Częstochowy i okolic.) [katowice] amikat [Zabrze] __Lara (jak będę miała możliwość) ULKA12 [Rybnik] zerduszko [Lędziny] vertix [świętochłowice/Chorzów/Siemianowice/Katowice] Jasza (Świętochłowice, Chorzów) [Ruda Śląska] natakia [Sosnowiec] dr_Fell (mam już pewne doświadczenie ;)) [KNURÓW] TERESA BORCZ ambra hebanowa [Chorzów] misiek89 [Ruda Śląska] Magnesiatko (woj. śląskie, okolice Rudy Śląskiej) [Jastrzębie Zdrój i okolice] wilczek007 dineh [Częstochowa] olalolaa (w Częstochowie i okolicach :)) [Katowice] saphira18 [Bytom] Aleksandra Bytom (na terenie bytomia) [Częstochowa] MonikaOnka [Jaworzno] blueberry (Jaworzno) [Katowice] Bjuta [Piekary Slaskie\Bytom] zozolina [Łaziska Górne] Elżbieta [Będzin/katowice] iwanka (słuze pomoca) [Mikołów] Magiaa [Dąbrowa Górnicza] Jetrel [Katowice] caldien (Katowice lub Tychy) Quote
Igam Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 myjuliette napisał(a):W najbliższy piątek (18.03) jadę przez Warszawę do Katowic i z przyjemnością zabiorę dodatkową jamniczą pasażerkę :) mój tel 501238731 szkoda zmarnować taką okazję - piątek już jutro!!! Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Pani Asia z fundacji będzie się kontaktowała z właścicielami i może właśnie jutro sunieczka będzie już u nas :D Quote
santino Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 chalimala napisał(a):Pani Asia z fundacji będzie się kontaktowała z właścicielami i może właśnie jutro sunieczka będzie już u nas :D Az nie mogę w to uwierzyć, że tak szybko happy end!!:sweetCyb::sweetCyb: Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 będzie happy end jak sunieczke wezme w ramiona :D Quote
chalimala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 hmm..transport się troszkę rypnął...czy ktoś coś mógłby pomóc? jak nie to albo wezme urlop jutro i pojade, albo dopiero w sobote będę mogła pojechać po dziewczynkę :) Quote
Figu Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 my z małżem jeździmy regularnie na trasie warszaw-katowice i z powrotem. Jamniki już też z nami zresztą jeździły :) teraz do kato jedziemy w sobotę w nocy/niedziela raniutko:) Quote
chalimala Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jutro dogomaniaczka Igam przywiezie mi sunieczke do katowic, bo na wystawe jedzie :D aaaaajjjj jestem megaaaa szczęśliwa i doczekać się nie mogę :D Quote
paulinken Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Super wieści! :) Musisz pokazać zdjęcia :) A ci pozostali chętni to może by inne jamniczki zaadoptowali? Quote
chalimala Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jak tylko sie ogarniemy, załatwimy wizyte u wetki i troche ochłoniemy obiecuję zrobić babuni galerie :D Quote
Nikita. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 chalimala bardzo się cieszę, że szczoteczka trafi właśnie do Ciebie :) :) Trzymam kciuki za bezpieczną podróż. Odezwijcie się jak już się poznacie i wymiziacie :) Quote
Recommended Posts