Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, Jeszcze tu wrzucę info o Reondelku, któremu kończy się tymczas :( :

Rozmawiałam z Rondelkowym domkiem tymczasowym… Niestety będzie się on kończył z końcem kwietnia… Musimy wymyślić do tego czasu coś żeby Rondel nie musiał wracać do schroniska!!! Ola (tymczasowa opiekunka) mieszka ze współlokatorami, którzy zgodzili się na tymczasowego pieska, jednak piesek jest już tymczasowo dość jakiś czas (od 27 lutego), i jego tymczasowi właściciele nie mogą go niestety dłużej zatrzymać. Biorą ślub, jadą w podróż i nie bardzo mają możliwość na ten czas zostawić Rondelka komuś pod opiekę… Bardzo proszę pomyślmy wspólnie jak znaleźć mu DOM do końca kwietnia. Ja już tracę nadzieję… Było robione mu ponad 60 ogłoszeń, wydarzenie na fb, album, niniejszy wątek… i nic! Żadnego zainteresowania. Nie pozwólmy mu wrócić z kanapy do klatki! On na to nie zasługuje!!! Bardzo proszę o pomoc!

Do jutra powinnam mieć nowe fotki Rondlika.

Chodzi o pieska z zielonego bannerka w moim podpisie ---> Więcej info na jego wątku.

ps. Ola dzisiaj będzie dzwonić dzisiaj lub jutro do Fundacji, żeby omówić temat dokładnie.

Posted

Powiem szczerze,że poszukuję pieska któremu mogłabym zapewnić DT , tylko że gdzie zauważam psy potrzebujące DT to są jakieś duże , a ja mogłabym dać domek dla jakieś małego -średniego pieska z powodu małego mieszkanka . I musi być tolerancyjny wobec innych psiaków gdyż mam suczkę 16 letnią kundelka , i 1 rocznego psiaka takiego trochę rozrabiake ;p w stosunku do innych psów jest ładnie nastawiony , raz tylko się tam nastroszył na innego psiaka ale to o kobietę "jego" chodziło zazdrosny cwaniaczek był:)

Posted

PaulinKa030894 napisał(a):
Powiem szczerze,że poszukuję pieska któremu mogłabym zapewnić DT , tylko że gdzie zauważam psy potrzebujące DT to są jakieś duże , a ja mogłabym dać domek dla jakieś małego -średniego pieska z powodu małego mieszkanka . I musi być tolerancyjny wobec innych psiaków gdyż mam suczkę 16 letnią kundelka , i 1 rocznego psiaka takiego trochę rozrabiake ;p w stosunku do innych psów jest ładnie nastawiony , raz tylko się tam nastroszył na innego psiaka ale to o kobietę "jego" chodziło zazdrosny cwaniaczek był:smile:

Celebrinfea napisał(a):
Paulinka zobacz w takim razie na wątek http://www.dogomania.pl/threads/2047...!-POTEM-SCHRON... myślę, że to idealny psiak :)

Dokładnie!!! Rondelek jest idealny dla Ciebie :) Jest niewielki, superfajny do psów, kotów i nawet dzieci. Obecnie przebywa w DT (mogę podać namiar to się wszystkiego wypytasz), ale niestety z uwagi na plany życiowe (ślub, podróż etc.) obecnych opiekunów jego tymczas kończy się z końcem kwietnia... Próbujemy go uchronić przed powrotem do schroniska później, a Ty... normalnie spadasz nam z nieba ze swoją propzycją. Bardzo proszę wejdź na jego wątek, on by się super nadawał do innej suni, jest mega tolernacyjny, spokojny i łagodny. Jakbyś miała więcej pytań to dzwoń (501 258 303).

• 4 weeks later...
Posted

[*] Norciu :( Ale się cieszę, że przez ostatni miesiąc Twojego życia mogłaś się cieszyć spokojem i byłaś otoczona miłością. Żegnaj Malutka :(

Dziekuję Chalimala, że zaopiekowałaś się Norcią

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej jutro albo w piątek!! PLEASE !!

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień

• 3 months later...