Igam Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Bardzo się cieszę, bo choć była z nami krótko, to myślę o niej cieplutko :) Trzymaj się Norciu! Quote
santino Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Kava napisał(a):zapisuje watek... cenny jest Dzięki. Cenne to są domki tymczasowe... a ich brak :( Quote
santino Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 up, up, up!!! No, co tu taka cisza? :mad: Quote
chalimala Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 co sie bede rozpisywała :) u góry Norka sprzed dwóch tygodni :) jeszcze w wielkim wodnym brzuchem :) na dole Norka dzisiejsza :) okazało się, że jest mega chudzinką! teraz pracujemy na lekkim podtuczeniem małej co by nie było, ze ją głodze :D Quote
Igam Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Czyli jednak ten brzuszek to od serduszka? A że kosteczki można policzyć, to widzieliśmy :( A jak zachowanie? Przestraszona czy już pewniejsza nieco? Quote
chalimala Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jeśli chodzi o zachowanie, to jest lepiej :D na spacerkach zaczyna nawet czasami ganiać za naszą spanielką ;) otwiera się dziewczynka :D i tak woda jednak od serduszka. zrobilismy jej ekg :) i wszystko wyszło! :) Quote
santino Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Fajnie, że udało się ją zdiagnozować. I że się otwiera dziewczynka :) Rzeczywiście chudzinka - na tych zdjęciach z góry widać, także tuczcie się dziewczyny :):) Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Łzy w oczach mam jak patrzę na to "otwieranie się" Quote
beataczl Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 oj,cudne cudne! jaka dziewczynka rozkoszna :) Quote
chalimala Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 a mi sie gęba cieszy jak widzę jakie postępy Norcia robi :D już sie przyzwyczaiła do zakladania pampersików - nie ma protestów :D dzielnie to wszystko znosi :D jest coraz fajniejszaaa :D Quote
Igam Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Uuuwieeeelbiam takie zdjęcia :) Cieszę się przeokrótnie ;) Quote
chalimala Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wczoraj przeżylismy chwile grozy! po popołudniowym spacerku Norcia napiła się wody i nagle się rozjechała. na początku nas to smieszyło, bo stwierdzilismy, że na panelach jej niezbyt idzie chodzenie,ale w momencie kiedy Norka wydała dziwny odgłos i padła - zbladłam ze strachu. zaczeła nierówno oddychać, sapać, dyszeć - zadzwoniłąm do wetki. wetka powiedziała, zeby ją zimnymi ręcznikami okryć - pomogło. w taki oto sposób Noreczka uniknie popołudniowych spacerków w cieplejsze dni. po prostu nam zemdlała ... ona już sobie tak świetnie ze wszystkim radzi, że dała nam zapomnieć o swoim wieku i o tym, że ma chore serducho! jedyne co nam o tym przypomina to leki, które dostaje. Tak na codzień Norka jest rewelacyjna! żywa, energiczna...ślicznie chodzi w pampersikach :) byłam przed chwilą u wetki. wszystko jest ok :) zmniejszamy jej leki na sikanie :) i obserwujemy :) Quote
Mika31 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 :lol:mizianko dla małej dziękuje za serce dla staruszki Quote
Celebrinfea Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 buzial w nosek, jak dobrze, że na Ciebie trafiła. :) Quote
santino Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Nadal potrzebujemy domki dla innych azylowych psiaków! Quote
chalimala Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S_dfNnHaxQs http://www.youtube.com/watch?v=rMiy6I9EkAo z pozdrowieniami od szalonej 16-stki ;) Quote
Mika31 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:Całusy dla kochanego kangurka Quote
Igam Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Super!!! Kangurku kochany :) Dziękujemy Chalimala, to już zupełnie inny pies niż 3 tygodnie temu :) Quote
chalimala Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 mnie niesamowicie cieszy to, ze przemiana jest baaardzo szybka :) Noreczka juz nawet wstaje zeby nas przywitac jak wracamy z pracy :D skacze sobie i merda ogonkiem :D szybko sie zaaklimatyzowała :D jest rewelacyjna :D Quote
PaulinKa030894 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 jeju jak miło czytać takie wieści,że ktoś ma tak dobre serduszko, i że jest już wszystko dobrze z psinką Lecz niestety reszta psinków dalej tkwi w tym Azylu.. a słyszałam ,że tam nie ma zbyt dobrych warunków czy to prawda? Zapisuję wątek :) Quote
Recommended Posts