Coyote Ugly FCI Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Mam pytanie. Hodowca z Szwecji jest zainteresowany kryciem moim psem, i chce potwierdzenia badan na dysplazje przez FCI (zatwierdzonych przez FCI) a my mamy wbite w rodowód tak jak każdy w sumie polski pies... jak z tego wybrnąć ?? krył ktoś kiedyś z Szwecji sukę ? Quote
Kula Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pieczęci potwierdzające badanie na rodowodzie w moim przypadku wystarczyły. Quote
alenka.cz Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Mój champion berneński pies pasterski krył kilka suczek ze szwecji i wprawdzie psa mam zarejestrowanego w Ceskomoravská Kynologická Unie - to związek w czechach ,ale musiałam zrobić potwierdzenia przez FCI Quote
strix Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Musisz zrobić potwierdzenie w FCI, inaczej szczeniaki nie dostaną rodowodów ze szwedzkiego związku kynologicznego. Quote
Recommended Posts