muzzy Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 O masz... Czyli przyczyną wypadania sierści jest nużyca, czy coś innego, o czym na razie nie wiadomo, a nużyca tak na dokładkę? Quote
MaDi Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 muzzy napisał(a):O masz... Czyli przyczyną wypadania sierści jest nużyca, czy coś innego, o czym na razie nie wiadomo, a nużyca tak na dokładkę? Myśleliśmy o problemach z tarczycą ale nie o nużycy, więc na razie zostaniemy przy tej opcji skoro została potwierdzona i ew. później wyślemy krew do badań:( Quote
MaDi Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Czyli miałaś rację, ze jednak znów zaczęła łysieć... Przez święta strasznie ubyło jej sierści głównie na udach. Quote
IVV Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ..................:( a przeciez juz tak slicznie wygladala ...:( Quote
MaDi Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 IVV napisał(a):..................:( a przeciez juz tak slicznie wygladala ...:( Łysolka;) dostaje leki i ma zalecone kąpiele w nowym szamponie....kto się pisze do pomocy? Zrobimy konkurs na miss i mistera mokrego podkoszulka:) Quote
muzzy Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 MaDi napisał(a):kto się pisze do pomocy? Ja mogę w sobotę poprzeszkadzać, bo nie wiem, czy moja obecność byłaby pomocna :) Ale w razie czego obiecuję, że będę się starać :) Quote
MaDi Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 muzzy napisał(a):Ja mogę w sobotę poprzeszkadzać, bo nie wiem, czy moja obecność byłaby pomocna :) Ale w razie czego obiecuję, że będę się starać :) Zdzwonimy się w takim razie. Quote
muzzy Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='MaDi']Podnosimy.[/QUOTE] Podnosić Meę to będziemy dopiero w sobotę przy kąpaniu, o ile kąpanie dojdzie do skutku :) Quote
MaDi Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='muzzy']Podnosić Meę to będziemy dopiero w sobotę przy kąpaniu, o ile kąpanie dojdzie do skutku :)[/QUOTE] Mea dzisiaj została wykąpana i natarta preparatem przez stażystów, dostała też specjalną obróżkę. Następne SPA dopiero za kilka dni. Dziewczynka była bardzo grzeczna tylko przy spłukiwaniu chciała uciec przez okno:) P.S jak coś to możemy spotkać się na pogaduszki;) Quote
muzzy Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Kurczę, jak ja tę Meę lubię :) Dzielnie znosi wszystkie zabiegi, nie protestuje i do tego jest taka przymilaśna :) No to jeśli będziesz w sobotę w klinice, to krzycz, to może jakieś zdjęcia się przy okazji porobi :) Quote
MaDi Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='muzzy']Kurczę, jak ja tę Meę lubię :) Dzielnie znosi wszystkie zabiegi, nie protestuje i do tego jest taka przymilaśna :) No to jeśli będziesz w sobotę w klinice, to krzycz, to może jakieś zdjęcia się przy okazji porobi :)[/QUOTE] O której się umawiamy? Dostosuje się bo mam wolne:multi: Quote
muzzy Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='MaDi']O której się umawiamy? Dostosuje się bo mam wolne:multi:[/QUOTE] Ja w sumie też nie mam żadnych planów. No prawie, bo właśnie zdechł mi komputer (piszę z laptoka), więc z rana będę musiał z tym tematem powalczyć. 15? Quote
IVV Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 mizianki dla Mei :) prosze przekazac. a moze Perelka zalapie sie na jakies fotki :cool3:? Quote
MaDi Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='muzzy']Ja w sumie też nie mam żadnych planów. No prawie, bo właśnie zdechł mi komputer (piszę z laptoka), więc z rana będę musiał z tym tematem powalczyć. 15?[/QUOTE] OK o 15 dzwoń jak coś bo znów nie mam karty:oops: Quote
MaDi Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='IVV']mizianki dla Mei :) prosze przekazac. a moze Perelka zalapie sie na jakies fotki :cool3:?[/QUOTE] Zobaczymy:eviltong: Quote
MaDi Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='IVV']no i jak poszly mizianki ???[/QUOTE] Doskonale;) Może jeszcze dzisiaj będą efekty. Quote
muzzy Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Perełka nie miała nastroju na spacerek, więc jej nie stresowaliśmy zdjęciami. Za to Mea jak zwykle w roli modelki spisała się na meadal :) Niuch, niuch! :) A ten 'duży piesek' okazał się na tyle straaaszny, że Mea chwilę później schowała się za mną :) Quote
Recommended Posts