Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
O masz... Czyli przyczyną wypadania sierści jest nużyca, czy coś innego, o czym na razie nie wiadomo, a nużyca tak na dokładkę?

Myśleliśmy o problemach z tarczycą ale nie o nużycy, więc na razie zostaniemy przy tej opcji skoro została potwierdzona i ew. później wyślemy krew do badań:(

Posted

ladySwallow napisał(a):
Czyli miałaś rację, ze jednak znów zaczęła łysieć...

Przez święta strasznie ubyło jej sierści głównie na udach.

Posted

IVV napisał(a):
..................:( a przeciez juz tak slicznie wygladala ...:(

Łysolka;) dostaje leki i ma zalecone kąpiele w nowym szamponie....kto się pisze do pomocy? Zrobimy konkurs na miss i mistera mokrego podkoszulka:)

Posted

MaDi napisał(a):
kto się pisze do pomocy?

Ja mogę w sobotę poprzeszkadzać, bo nie wiem, czy moja obecność byłaby pomocna :) Ale w razie czego obiecuję, że będę się starać :)

Posted

muzzy napisał(a):
Ja mogę w sobotę poprzeszkadzać, bo nie wiem, czy moja obecność byłaby pomocna :) Ale w razie czego obiecuję, że będę się starać :)

Zdzwonimy się w takim razie.

Posted

[quote name='muzzy']Podnosić Meę to będziemy dopiero w sobotę przy kąpaniu, o ile kąpanie dojdzie do skutku :)[/QUOTE]
Mea dzisiaj została wykąpana i natarta preparatem przez stażystów, dostała też specjalną obróżkę.
Następne SPA dopiero za kilka dni. Dziewczynka była bardzo grzeczna tylko przy spłukiwaniu chciała uciec przez okno:)
P.S jak coś to możemy spotkać się na pogaduszki;)

Posted

Kurczę, jak ja tę Meę lubię :) Dzielnie znosi wszystkie zabiegi, nie protestuje i do tego jest taka przymilaśna :)
No to jeśli będziesz w sobotę w klinice, to krzycz, to może jakieś zdjęcia się przy okazji porobi :)

Posted

[quote name='muzzy']Kurczę, jak ja tę Meę lubię :) Dzielnie znosi wszystkie zabiegi, nie protestuje i do tego jest taka przymilaśna :)
No to jeśli będziesz w sobotę w klinice, to krzycz, to może jakieś zdjęcia się przy okazji porobi :)[/QUOTE]
O której się umawiamy? Dostosuje się bo mam wolne:multi:

Posted

[quote name='MaDi']O której się umawiamy? Dostosuje się bo mam wolne:multi:[/QUOTE]
Ja w sumie też nie mam żadnych planów. No prawie, bo właśnie zdechł mi komputer (piszę z laptoka), więc z rana będę musiał z tym tematem powalczyć. 15?

Posted

[quote name='muzzy']Ja w sumie też nie mam żadnych planów. No prawie, bo właśnie zdechł mi komputer (piszę z laptoka), więc z rana będę musiał z tym tematem powalczyć. 15?[/QUOTE]
OK o 15 dzwoń jak coś bo znów nie mam karty:oops:

Posted

Perełka nie miała nastroju na spacerek, więc jej nie stresowaliśmy zdjęciami. Za to Mea jak zwykle w roli modelki spisała się na meadal :)

Niuch, niuch! :)

A ten 'duży piesek' okazał się na tyle straaaszny, że Mea chwilę później schowała się za mną :)