muzzy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='MaDi']Muzzy czekamy na dalszą historię. I w samą porę, bo Mea właśnie przysłała mi zdjęcia, na których widać, że podczas swoich podróży spotyka wielu znanych ludzi :) Na ostatnim zdjęciu widać, że jeśli trafi do domu z żabami, to bez problemu się z nimi dogada :) Quote
IVV Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 swiatowa dziewczyna sie z niej robi:evil_lol: muzzy uwielbiam Twoje poczucie humoru ,tylko ze zbankrutuje na zakupowaniu wipes do wycierania ekranu :evil_lol: Quote
IVV Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 a tam przesada ;) ma dziewczyna swoj urok i tyle :) Quote
muzzy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Mea coś wspominała, że przyśle mi jeszcze parę zdjęć z jej przygód, ale póki co mam trochę roboty z obróbką zdjęć z Rachowa, więc nie wiem kiedy się wyrobię z wrzuceniem zdjęć od Mei. Quote
MaDi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 muzzy napisał(a):Mea coś wspominała, że przyśle mi jeszcze parę zdjęć z jej przygód, ale póki co mam trochę roboty z obróbką zdjęć z Rachowa, więc nie wiem kiedy się wyrobię z wrzuceniem zdjęć od Mei. Mówiła mi,że ma problemy z internetem więc przyśle Ci je za kilka dni;) Quote
muzzy Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='MaDi']Podnosimy. A naszą gwiazdę coraz trudniej unieść, ze względu na jej światową sławę! :) Oto w jakich znanych filmach ostatnio zagrała: Quote
muzzy Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 MaDi napisał(a):Chyba minąłeś się z powołaniem;) Ja? Ja tylko wrzucam to, co mi Mea przysyła :) A tak a propos, to co u niej słychać poza podróżami i występowaniem w filmach? :) Quote
MaDi Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Po staremu, ani jednego telefonu w jej sprawie, funduszy też brak:( Macie jakieś pomysły? Quote
muzzy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 MaDi napisał(a):Po staremu, ani jednego telefonu w jej sprawie, funduszy też brak:( Macie jakieś pomysły? Może znów Allegro? W końcu z ostatniego trochę funduszy było... A jak sierściucha? Odrosła już? Kiedy Mea wychodzi z kliniki? Quote
MaDi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 muzzy napisał(a):Może znów Allegro? W końcu z ostatniego trochę funduszy było... A jak sierściucha? Odrosła już? Kiedy Mea wychodzi z kliniki? Chyba tak tylko,że allegro szło bardzo marnie:( Mea nie ma gdzie iść... Quote
MaDi Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 IVV napisał(a):a kiedy ma wyjsc z kliniki ? Może iść i już dostanie leki i wyprawkę, problem tkwi w tym,że nie ma dokąd:( Quote
Recommended Posts