Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Muzzy czekamy na dalszą historię.
I w samą porę, bo Mea właśnie przysłała mi zdjęcia, na których widać, że podczas swoich podróży spotyka wielu znanych ludzi :)

Na ostatnim zdjęciu widać, że jeśli trafi do domu z żabami, to bez problemu się z nimi dogada :)

Posted

swiatowa dziewczyna sie z niej robi:evil_lol:
muzzy uwielbiam Twoje poczucie humoru ,tylko ze zbankrutuje na zakupowaniu wipes do wycierania ekranu :evil_lol:

Posted

Mea coś wspominała, że przyśle mi jeszcze parę zdjęć z jej przygód, ale póki co mam trochę roboty z obróbką zdjęć z Rachowa, więc nie wiem kiedy się wyrobię z wrzuceniem zdjęć od Mei.

Posted

muzzy napisał(a):
Mea coś wspominała, że przyśle mi jeszcze parę zdjęć z jej przygód, ale póki co mam trochę roboty z obróbką zdjęć z Rachowa, więc nie wiem kiedy się wyrobię z wrzuceniem zdjęć od Mei.

Mówiła mi,że ma problemy z internetem więc przyśle Ci je za kilka dni;)

Posted

[quote name='MaDi']Podnosimy.
A naszą gwiazdę coraz trudniej unieść, ze względu na jej światową sławę! :) Oto w jakich znanych filmach ostatnio zagrała:

Posted

MaDi napisał(a):
Chyba minąłeś się z powołaniem;)

Ja? Ja tylko wrzucam to, co mi Mea przysyła :) A tak a propos, to co u niej słychać poza podróżami i występowaniem w filmach? :)

Posted

MaDi napisał(a):
Po staremu, ani jednego telefonu w jej sprawie, funduszy też brak:( Macie jakieś pomysły?

Może znów Allegro? W końcu z ostatniego trochę funduszy było... A jak sierściucha? Odrosła już? Kiedy Mea wychodzi z kliniki?

Posted

muzzy napisał(a):
Może znów Allegro? W końcu z ostatniego trochę funduszy było... A jak sierściucha? Odrosła już? Kiedy Mea wychodzi z kliniki?

Chyba tak tylko,że allegro szło bardzo marnie:( Mea nie ma gdzie iść...