Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

muzzy napisał(a):
Mea wszystkie egzaminy zdała na piątkę ;) Znaczy pozowała jak prawdziwa modelka :) Postaram się dzisiaj obrobić zdjęcia, właśnie nad tym pracuję. Jeśli dzisiaj nie zdążę, to będą jutro.

Jeszcze raz bardzo dziękuję

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Zrobię jej allegro adopcyjne, już czas.

Też tak myślę.
Z nowości na widok psów delikatnie burczy, ale skarcona natychmiast reaguje. Fajnie chodzi na smyczy i ogólnie będą z niej psy;)
Jak mam coś do jedzenia to jest tym bardzo zainteresowana ale nie rzuca się. Sławkowi nastawiała się do miziania i drapania:happy1:

Posted

[quote name='muzzy']A ja poproszę o jedno z tych zdjęć z przekrzywionym łebkiem :) Ewentualnie jutro postaram się sam je wrzucić :)
Portrecik? Chyba wiesz,że moje nie kiwają głowami i nie chciałam sobie sprawiać przykrości no ale jak tak ładnie prosisz;) Muszę sobie kupić takiego pieska z kiwającą głowa do samochodu:diabloti:

Na koniec uśmiech prawdziwej gwiazdy:evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):
Dzięki MaDi! A może weź Meę i dogadaj się z nią, że jak będziecie razem jeździć samochodem, to będzie kiwać głową? :D

Czekałam na tego rodzaju odpowiedź niestety nie dam rady.

Posted

MaDi napisał(a):
Czekałam na tego rodzaju odpowiedź niestety nie dam rady.

Jak się kiedyś znowu zdarzy, że będziemy razem jechać samochodem, to ja będę kiwał głową - tak na pocieszenie :D

Posted

muzzy napisał(a):
Jak się kiedyś znowu zdarzy, że będziemy razem jechać samochodem, to ja będę kiwał głową - tak na pocieszenie :D

Znowu zaplułam monitor.

Posted

[quote name='MaDi']Bardzo mnie to martwi, nie wiem nawet jak to zmienić.
No to ja się postaram rozkręcić imprezę. Mea czarno-bieła :)

Kto da więcej? :D

Posted

U Mei (tak się odmienia?) wciąż cicho. Niektórzy gotowi są pomyśleć, że odsypia po wczorajszym czarno-bieleniu się. A tu nie! Bo sobie w najlepsze podróżuje: