MaDi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 muzzy napisał(a):Mea wszystkie egzaminy zdała na piątkę ;) Znaczy pozowała jak prawdziwa modelka :) Postaram się dzisiaj obrobić zdjęcia, właśnie nad tym pracuję. Jeśli dzisiaj nie zdążę, to będą jutro. Jeszcze raz bardzo dziękuję Quote
MaDi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Proszę bardzo: Daj mi smaka;) Już nie odgryzam palców Nie jestem już łysa:multi: I na wysokość w sam raz:cool3: Quote
MaDi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Zrobię jej allegro adopcyjne, już czas. Też tak myślę. Z nowości na widok psów delikatnie burczy, ale skarcona natychmiast reaguje. Fajnie chodzi na smyczy i ogólnie będą z niej psy;) Jak mam coś do jedzenia to jest tym bardzo zainteresowana ale nie rzuca się. Sławkowi nastawiała się do miziania i drapania:happy1: Quote
assa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 odpowiednia opieka i prosze futerko jakie pikne :eviltong: Quote
muzzy Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A ja poproszę o jedno z tych zdjęć z przekrzywionym łebkiem :) Ewentualnie jutro postaram się sam je wrzucić :) Quote
MaDi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='muzzy']A ja poproszę o jedno z tych zdjęć z przekrzywionym łebkiem :) Ewentualnie jutro postaram się sam je wrzucić :) Portrecik? Chyba wiesz,że moje nie kiwają głowami i nie chciałam sobie sprawiać przykrości no ale jak tak ładnie prosisz;) Muszę sobie kupić takiego pieska z kiwającą głowa do samochodu:diabloti: Na koniec uśmiech prawdziwej gwiazdy:evil_lol: Quote
muzzy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzięki MaDi! A może weź Meę i dogadaj się z nią, że jak będziecie razem jeździć samochodem, to będzie kiwać głową? :D Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 muzzy napisał(a):Dzięki MaDi! A może weź Meę i dogadaj się z nią, że jak będziecie razem jeździć samochodem, to będzie kiwać głową? :D Czekałam na tego rodzaju odpowiedź niestety nie dam rady. Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 ladySwallow napisał(a):Wysłałam sunię do MMki. Super. Czekam na telefony:) Quote
muzzy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 MaDi napisał(a):Czekałam na tego rodzaju odpowiedź niestety nie dam rady. Jak się kiedyś znowu zdarzy, że będziemy razem jechać samochodem, to ja będę kiwał głową - tak na pocieszenie :D Quote
MaDi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 muzzy napisał(a):Jak się kiedyś znowu zdarzy, że będziemy razem jechać samochodem, to ja będę kiwał głową - tak na pocieszenie :D Znowu zaplułam monitor. Quote
MaDi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 IVV napisał(a):cichutko tu....... Bardzo mnie to martwi, nie wiem nawet jak to zmienić. Quote
muzzy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='MaDi']Bardzo mnie to martwi, nie wiem nawet jak to zmienić. No to ja się postaram rozkręcić imprezę. Mea czarno-bieła :) Kto da więcej? :D Quote
MaDi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='muzzy']No to ja się postaram rozkręcić imprezę. Mea czarno-bieła :) Kto da więcej? :D Uwielbiam Cię:eviltong: Quote
muzzy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='MaDi']Uwielbiam Cię:eviltong: Ja tylko niosę pomoc :D Mea na ogon się wykopyrtnea :D (jest Mea - jest impreza :D) Quote
muzzy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='MaDi']Monitor znów zapluty:mad: No to już na koniec (z troski o Twój monitor): Mea się rozruszea :) Quote
muzzy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 U Mei (tak się odmienia?) wciąż cicho. Niektórzy gotowi są pomyśleć, że odsypia po wczorajszym czarno-bieleniu się. A tu nie! Bo sobie w najlepsze podróżuje: Quote
Recommended Posts