Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Muzzy ... jaki czujny ....:crazyeye:

Mam to po Dropku :)
MaDi napisał(a):
Musimy umówić się jakoś na konkrety:diabloti:

To jeśli to nie jest bardzo pilne, to proponuję sobotę lub niedzielę, coby jasno było, to zdjęcia konkretniejsze wyjdą :)
MaDi napisał(a):
chory bidulek.

Mam nadzieję, że nic poważnego.

Posted

as_ko napisał(a):
Fiona? :oops:

Fionka to ONka moich dziadków, ale może się nie obrazi :evil_lol:

Mam znajomą która przypomina mi Fionę ze Shreka wiec jakoś mi nie pasuje:evil_lol:
Może jak lepiej ją poznam to coś wymyślę.

Posted

MaDi napisał(a):
No właśnie może ma ktoś pomysł na fajne imię?

LENA , nikita, florka, kaja, lori,mira,zula, sandi,żelka,mamba, majka, lora, lola, tekila, moze sie cos nada haah:) w sumie z fotek najbardziej mi pasuje Lenka ale napisalam tylko tak moze sie cos nada:)

Posted

matahari81 napisał(a):
LENA , nikita, florka, kaja, lori,mira,zula, sandi,żelka,mamba, majka, lora, lola, tekila, moze sie cos nada haah:) w sumie z fotek najbardziej mi pasuje Lenka ale napisalam tylko tak moze sie cos nada:)

Florka kalafiorka pasuje do problemów skórnych;), zapytam jej lekarza może już ją jakoś woła.

Posted

Czy Florka jest leczonaß
jezeli piesek ma tylko grzybice,albo alergie na pchly to nie ma problemu z leczeniem.Mozna podac imaverol i inrafugol to wloski po czasie szabko wyrosna.Mozna podac tez advocato bardzo dobry leka p/parazytom skornym.

Posted

xxxx52 napisał(a):
Czy Florka jest leczonaß
jezeli piesek ma tylko grzybice,albo alergie na pchly to nie ma problemu z leczeniem.Mozna podac imaverol i inrafugol to wloski po czasie szabko wyrosna.Mozna podac tez advocato bardzo dobry leka p/parazytom skornym.

Tak jest leczona, potrzebna jest też bardzo dobra karma i preparaty wspomagające ale niestety nie na wszystko są fundusze.

Posted

ladySwallow napisał(a):
No dobra, żeby nie było ;) ile leczenie ma potrwać? Suczka jest pod opieką LSOZu, czy tylko pomagacie? Bo ogłaszanie to chyba, jak już się podleczy, nie?

Teoretycznie tylko pomagamy ale pewnie skończy się to adopcją na mnie bo i tak ja jej doglądam itp. Główne koszty ponosi lekarz ale obiecałam mu pomóc jak tylko będę mogła m.in. specjalistyczną karma i ogłoszeniami.
Leczenie pewnie potrwa długo... może warto zrobić jej chociaż allegro? Być może kogoś złapie za serce?

Posted

MaDi napisał(a):
Teoretycznie tylko pomagamy ale pewnie skończy się to adopcją na mnie bo i tak ja jej doglądam itp. Główne koszty ponosi lekarz ale obiecałam mu pomóc jak tylko będę mogła m.in. specjalistyczną karma i ogłoszeniami.
Leczenie pewnie potrwa długo... może warto zrobić jej chociaż allegro? Być może kogoś złapie za serce?

Dobra, wystawie jej w takim razie - tylko potrzebuję informacji o niej, podobnych jak w przypadku Dinki.

Ps. Wyczyściłam skrzynkę :evil_lol: