matrioszka2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):Gdzie wysłać:cool3:? Leki dostał więc w sumie to go leczę i nawet obiad był;) To w takim nie ma podstaw :eviltong: Quote
muzzy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 matrioszka2 napisał(a):Muzzy ... jaki czujny ....:crazyeye: Mam to po Dropku :) MaDi napisał(a):Musimy umówić się jakoś na konkrety:diabloti: To jeśli to nie jest bardzo pilne, to proponuję sobotę lub niedzielę, coby jasno było, to zdjęcia konkretniejsze wyjdą :) MaDi napisał(a):chory bidulek. Mam nadzieję, że nic poważnego. Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 as_ko napisał(a):Zapisuję sobie Grzybkę czy tam Pieczarkę... No właśnie może ma ktoś pomysł na fajne imię? Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Może w sobotę uda nam się złapać bo w niedziele jestem poza Lublinem. Quote
as_ko Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Fiona? :oops: Fionka to ONka moich dziadków, ale może się nie obrazi :evil_lol: Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 as_ko napisał(a):Fiona? :oops: Fionka to ONka moich dziadków, ale może się nie obrazi :evil_lol: Mam znajomą która przypomina mi Fionę ze Shreka wiec jakoś mi nie pasuje:evil_lol: Może jak lepiej ją poznam to coś wymyślę. Quote
matahari81 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MaDi napisał(a):No właśnie może ma ktoś pomysł na fajne imię? LENA , nikita, florka, kaja, lori,mira,zula, sandi,żelka,mamba, majka, lora, lola, tekila, moze sie cos nada haah:) w sumie z fotek najbardziej mi pasuje Lenka ale napisalam tylko tak moze sie cos nada:) Quote
MaDi Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 matahari81 napisał(a):LENA , nikita, florka, kaja, lori,mira,zula, sandi,żelka,mamba, majka, lora, lola, tekila, moze sie cos nada haah:) w sumie z fotek najbardziej mi pasuje Lenka ale napisalam tylko tak moze sie cos nada:) Florka kalafiorka pasuje do problemów skórnych;), zapytam jej lekarza może już ją jakoś woła. Quote
matahari81 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 MaDi napisał(a):Pusto tu strasznie:( do gory - sa jakies wiesci nowe? Quote
MaDi Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 matahari81 napisał(a):do gory - sa jakies wiesci nowe? Tzn. jakie? Quote
matahari81 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 boziu drogi z tymi wiesciami to mi sie watki poknocily - tyle naraz sorki:) Quote
xxxx52 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Czy Florka jest leczonaß jezeli piesek ma tylko grzybice,albo alergie na pchly to nie ma problemu z leczeniem.Mozna podac imaverol i inrafugol to wloski po czasie szabko wyrosna.Mozna podac tez advocato bardzo dobry leka p/parazytom skornym. Quote
MaDi Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 xxxx52 napisał(a):Czy Florka jest leczonaß jezeli piesek ma tylko grzybice,albo alergie na pchly to nie ma problemu z leczeniem.Mozna podac imaverol i inrafugol to wloski po czasie szabko wyrosna.Mozna podac tez advocato bardzo dobry leka p/parazytom skornym. Tak jest leczona, potrzebna jest też bardzo dobra karma i preparaty wspomagające ale niestety nie na wszystko są fundusze. Quote
MaDi Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='IVV']podnosimy i o wsparcie prosimy Oto nowe zdjęcia dzięki niezawodnemu Sławkowi: Quote
MaDi Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/203151-By%C5%82a-zag%C5%82odzona-i-bezdomna-teraz-szuka-wspania%C5%82ego-domu.?p=16397888#post16397888 Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Widzę,że gadam sama do siebie.... Quote
matahari81 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 MaDi napisał(a):Widzę,że gadam sama do siebie.... nie gadasz sama do siebie:) ja jestem cos mi ostatnio net szwankuje normalnie mnie wywala ale jestem:) Quote
LadyS Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 No dobra, żeby nie było ;) ile leczenie ma potrwać? Suczka jest pod opieką LSOZu, czy tylko pomagacie? Bo ogłaszanie to chyba, jak już się podleczy, nie? Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ladySwallow napisał(a):No dobra, żeby nie było ;) ile leczenie ma potrwać? Suczka jest pod opieką LSOZu, czy tylko pomagacie? Bo ogłaszanie to chyba, jak już się podleczy, nie? Teoretycznie tylko pomagamy ale pewnie skończy się to adopcją na mnie bo i tak ja jej doglądam itp. Główne koszty ponosi lekarz ale obiecałam mu pomóc jak tylko będę mogła m.in. specjalistyczną karma i ogłoszeniami. Leczenie pewnie potrwa długo... może warto zrobić jej chociaż allegro? Być może kogoś złapie za serce? Quote
LadyS Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 MaDi napisał(a):Teoretycznie tylko pomagamy ale pewnie skończy się to adopcją na mnie bo i tak ja jej doglądam itp. Główne koszty ponosi lekarz ale obiecałam mu pomóc jak tylko będę mogła m.in. specjalistyczną karma i ogłoszeniami. Leczenie pewnie potrwa długo... może warto zrobić jej chociaż allegro? Być może kogoś złapie za serce? Dobra, wystawie jej w takim razie - tylko potrzebuję informacji o niej, podobnych jak w przypadku Dinki. Ps. Wyczyściłam skrzynkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts