MaDi Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 as_ko napisał(a):Super wygląda :) I strasznie zabawowa się zrobiła. Niemal zamęczyła Małego i zaczepiała inne psy. Zapomniałam napisać że ma ciążę urojoną ale ma już specjalne zalecenia co do obsługi w tym stanie;) Quote
LadyS Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Filmik z polecenia pani kierownik :evil_lol: [video=youtube;9t-m59pAHhM]http://www.youtube.com/watch?v=9t-m59pAHhM[/video] Quote
muzzy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 MaDi napisał(a):I strasznie zabawowa się zrobiła. Może dacie radę odwiedzić nas w wąwozie? Dropucha na bank by się z Meą super dogadali, a i miejsce do pobiegania jest :) W razie czego służę transportem. Quote
MaDi Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 ladySwallow napisał(a):Filmik z polecenia pani kierownik :evil_lol: [video=youtube;9t-m59pAHhM]http://www.youtube.com/watch?v=9t-m59pAHhM[/video] Małpa:mad: Quote
MaDi Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 muzzy napisał(a):Może dacie radę odwiedzić nas w wąwozie? Dropucha na bank by się z Meą super dogadali, a i miejsce do pobiegania jest :) W razie czego służę transportem. Dobra dobra przecież masz jej zdjęcia to możesz sobie dokleić tak jak na wątku Dropka:diabloti: Quote
muzzy Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 MaDi napisał(a):Dobra dobra przecież masz jej zdjęcia to możesz sobie dokleić tak jak na wątku Dropka:diabloti: Iiitam, na klej bym nie wyrobił :) Quote
matrioszka2 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 MaDi napisał(a):Urodziny mam jutro:eviltong: Aż mi ulżyło.Myślałam, że tylko ja się starzeję.:diabloti: Zajrzałam na wątek i jakoś nie mogę dopatrzeć się szczegółów o DS:mad:.Chyba zrobię osobisty wywiad środowiskowy.:cool3: Quote
MaDi Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Zrób, nie wiem jak Ci to wyszło,że przegapiłaś taka okazję:eviltong: Quote
matrioszka2 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dobra, dobra.A przedadopcyjna była ?:razz:... bo nie mogę doczytać ....:eviltong: Czy podciągnęłaś p.Martę pod moje świetne referencje ? :diabloti: Quote
MaDi Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 matrioszka2 napisał(a):Dobra, dobra.A przedadopcyjna była ?:razz:... bo nie mogę doczytać ....:eviltong: Czy podciągnęłaś p.Martę pod moje świetne referencje ? :diabloti: Referencje nie były od Ciebie:eviltong: Przyznam się mają chody bo głównym opiekunem zanim wyjedzie do Białej jest Ola i to wszystko wyjaśnia:diabloti: Quote
matrioszka2 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Tia .... strasznie wyjaśnia.:mdleje: Ja nie mówię, że referencje były ode mnie, ale że referencje moje (o mnie) przełożyłaś (rozciągnęłaś) na Martę.:cool3: Olę znam .To nie Ty ?:eviltong: Quote
MaDi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 matrioszka2 napisał(a):Tia .... strasznie wyjaśnia.:mdleje: Ja nie mówię, że referencje były ode mnie, ale że referencje moje (o mnie) przełożyłaś (rozciągnęłaś) na Martę.:cool3: Olę znam .To nie Ty ?:eviltong: Ja też i nowa Pańcia Mei też;) Quote
matrioszka2 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Gadamy jak głuchy z niemową.Ni cholery nie wiadomo, o co kaman:D:D:D Quote
MaDi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 matrioszka2 napisał(a):Gadamy jak głuchy z niemową.Ni cholery nie wiadomo, o co kaman:D:D:D Przynajmniej jest śmiesznie;) Quote
MaDi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Mea okazała się psem bardzo problemowym... Łazi po siatce jak kot, wykorzystując każdą chwilę na ucieczkę aby wydusić np. pół wsi kur itp. Chyba myśli,że jej się to wszystko upiecze. Quote
muzzy Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 MaDi napisał(a):Mea okazała się psem bardzo problemowym... Łazi po siatce jak kot, wykorzystując każdą chwilę na ucieczkę aby wydusić np. pół wsi kur itp. Chyba myśli,że jej się to wszystko upiecze. Mój poprzedni pies właśnie przez to trafił do nas, bo na wsi kury uśmiercał. A nie da się jakoś tej siatki zabezpieczyć tak, żeby Mea nie miała jak uciec? Quote
MaDi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ona łazi po całym ogrodzeniu i je przeskakuje, zasugerowałam zbudowanie kojca na podwórku. O zwrocie póki co nic nie mówili... Mam już dosyć coraz bardziej wszystko idzie pod górkę. Quote
muzzy Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A może by Meę jakoś spróbować zsocjalizować z kurą, żeby przestała je ganiać? Tylko do tego też pewnie jakiś zoopsycholog by był potrzebny. Quote
MaDi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 muzzy napisał(a):A może by Meę jakoś spróbować zsocjalizować z kurą, żeby przestała je ganiać? Tylko do tego też pewnie jakiś zoopsycholog by był potrzebny. Spróbuj najpierw z rowerem a później pojedziesz do kury;) Quote
muzzy Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 MaDi napisał(a):Spróbuj najpierw z rowerem a później pojedziesz do kury;) Dzisiaj chyba zadzwonię do pani zoopsycholog i mam nadzieję, że coś z tego będzie :) A jak się uda z rowerami i z Dropkiem, to z Meą i z kurami też :) Quote
MaDi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Mea została wczoraj wysterylizowana. Jest jeszcze osłabiona, ale i tak wygląda pięknie i kudłato;) Quote
muzzy Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 MaDi napisał(a):Mea (...) wygląda pięknie i kudłato;) I tak na słowo, bez zdjęć, mamy w to uwierzyć? :eviltong::cool3: Quote
MaDi Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Ha ha ha wygrzebałam sobie wątek i przejrzałam cały i...zaplułam cały monitor:) Quote
muzzy Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 MaDi napisał(a):Ha ha ha wygrzebałam sobie wątek i przejrzałam cały i...zaplułam cały monitor:) I na fejsbuka powrzucałaś :) Dzięki temu i ja przypomniałem sobie moją ulubioną Meę :) Co u niej? Quote
Recommended Posts