MaDi Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Prawdopodobnie w środę Mea pojedzie do domu. Już od jakiegoś czasu jej przyszli opiekunowie do niej przychodzą, nic nie pisałam aby nie zapeszyć... Trzymajcie kciuki aby nie okazała się mordercą kotów. Quote
IVV Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 no to swietna wiadomosc !!!!! :) jak madra rodzina to ja wychowa w razie morderczych zapedow . Quote
LadyS Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 E, ona spokojna się zdaje być, choć Dotka zjeść chciała :lol: No, ale Dotka to nie kot ;) Quote
IVV Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 to jeszcze tylko kilka dni :) i nowe wspaniale zycie :) Quote
MaDi Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ona jest bardzo łagodna dla ludzi i można jej robić wszystko np. biorę ją pod pachę i idziemy się kąpać;), ale inne zwierzęta sprawiają,że pojawia się ten magiczny błysk w oku... Quote
MaDi Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Zachęcam do wysłania smsa o treści 6;) http://www.sercedlazwierzat.pl/ Quote
muzzy Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='MaDi']Zachęcam do wysłania smsa o treści 6;) http://www.sercedlazwierzat.pl/ Wysłany jak tylko zobaczyłem akcję w 'Mój Pies' :) Quote
MaDi Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 muzzy napisał(a):Wysłany jak tylko zobaczyłem akcję w 'Mój Pies' :) Zaznaczę plusa w moim magicznym notesiku;) Quote
MaDi Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 IVV napisał(a):mam nadzieje ,ze sroda dalej aktualna ? Niekoniecznie bo lekarz mocno zastanawia się nad wydaniem w tym stanie:( Quote
IVV Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ale ,moze juz wlasny dom i stabilizacja psychiczna pomogloby jej szybciej dojsc do zdrowia ... Quote
MaDi Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 IVV napisał(a):ale ,moze juz wlasny dom i stabilizacja psychiczna pomogloby jej szybciej dojsc do zdrowia ... Dlatego też dzisiaj spotykamy się wszyscy razem i przeanalizujemy argumenty za i przeciw. Quote
MaDi Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Poszła...przykro mi trochę:oops: W piątek widzimy się w klinice na wspólnej kąpieli:multi: Trzymajcie kciuki aby nie zjadła świnki morskiej, koszatniczek a później kota. Quote
muzzy Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 MaDi napisał(a):Poszła...przykro mi trochę:oops: W piątek widzimy się w klinice na wspólnej kąpieli:multi: Trzymajcie kciuki aby nie zjadła świnki morskiej, koszatniczek a później kota. Nie wiem co to są koszatniczki, ale też mi trochę smutno, że już się do mojej uluibionej Mei nie poprzymilam ;) Ale najważniejsze, żeby miała dobry dom :) Quote
MaDi Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Takie małe szczurki z odpadającymi ogonkami jak się je za niego złapie. Quote
as_ko Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A gdzie Mea zamieszkała? W Lublinie? Super, że nareszcie ktoś ją pokochał na zawsze :loveu: Quote
MaDi Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 as_ko napisał(a):A gdzie Mea zamieszkała? W Lublinie? Super, że nareszcie ktoś ją pokochał na zawsze :loveu: W Lublinie będzie jeszcze przez jakiś czas później jedzie do domku w Białej, jak się okazało rodziców Pani z pracy Matrioszki. Mea jest bardzo grzeczna z małymi wyjątkami, musi być izolowana od zwierzaczków mieszkających w domu bo ma na nie chęć, zjadła też kawałek rolety i dywaniku, zachowuje czystość i baaardzo się słucha. Quote
MaDi Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Mea była dzisiaj na kontroli i ostatnim specjalistycznym kąpaniu. Dzielna dziewczynka widać że pobyt w domu bardzo jej służy. Możecie już bić brawa za fotki super jakości;) Quote
Recommended Posts