Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Prawdopodobnie w środę Mea pojedzie do domu. Już od jakiegoś czasu jej przyszli opiekunowie do niej przychodzą, nic nie pisałam aby nie zapeszyć...
Trzymajcie kciuki aby nie okazała się mordercą kotów.

Posted

Ona jest bardzo łagodna dla ludzi i można jej robić wszystko np. biorę ją pod pachę i idziemy się kąpać;), ale inne zwierzęta sprawiają,że pojawia się ten magiczny błysk w oku...

Posted

IVV napisał(a):
ale ,moze juz wlasny dom i stabilizacja psychiczna pomogloby jej szybciej dojsc do zdrowia ...

Dlatego też dzisiaj spotykamy się wszyscy razem i przeanalizujemy argumenty za i przeciw.

Posted

Poszła...przykro mi trochę:oops: W piątek widzimy się w klinice na wspólnej kąpieli:multi:
Trzymajcie kciuki aby nie zjadła świnki morskiej, koszatniczek a później kota.

Posted

MaDi napisał(a):
Poszła...przykro mi trochę:oops: W piątek widzimy się w klinice na wspólnej kąpieli:multi:
Trzymajcie kciuki aby nie zjadła świnki morskiej, koszatniczek a później kota.

Nie wiem co to są koszatniczki, ale też mi trochę smutno, że już się do mojej uluibionej Mei nie poprzymilam ;) Ale najważniejsze, żeby miała dobry dom :)

Posted

as_ko napisał(a):
A gdzie Mea zamieszkała? W Lublinie?
Super, że nareszcie ktoś ją pokochał na zawsze :loveu:

W Lublinie będzie jeszcze przez jakiś czas później jedzie do domku w Białej, jak się okazało rodziców Pani z pracy Matrioszki.
Mea jest bardzo grzeczna z małymi wyjątkami, musi być izolowana od zwierzaczków mieszkających w domu bo ma na nie chęć, zjadła też kawałek rolety i dywaniku, zachowuje czystość i baaardzo się słucha.

Posted

Mea była dzisiaj na kontroli i ostatnim specjalistycznym kąpaniu. Dzielna dziewczynka widać że pobyt w domu bardzo jej służy.

Możecie już bić brawa za fotki super jakości;)