Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem. Przepraszam, ale dopiero dzisiaj mogę usiąśc przy komputerze. Dziewczynki dziękuję za zdjęcia i ogłoszenia. Jasza Pani Basia nie dzwoniła do mnie. Dzwonił tylko (chyba młody chłopak, przez pomyłkę nawet dwa razy, sądząc, że dzwoni już do innej osoby). Poprosiłam o telefon po południu, bo niestety nie mogłam rozmawiac. Narazie cisza. Malutka jest słodziuteńka, tylko niestety jeszcze nie nauczona czystości i sądzi, że spacery służą chyba tylko jej wygłupom. Pomału sie nauczy.

Posted

Mała jest słodka. Właśnie śpi obok mnie na fotelu. Tak mi szkoda ją oddawac, że nawet nie przeszkadza mi to, że telefon milczy. Ale niestety zaraz idę na rehabilitację, a ona musi zostac w domku. Mojego Ikara zawożę do rodziców, bo boję się aby jej coś nie zrobił, bo to głupiutkie i chce się bawic, a niestety mój toleruje ją jak jest spokojna, ale skakania po głowie już niezbyt.

Posted

Dzwonił do mnie Pan w sprawie małej Zwrotki.
Powiedziałam o wizycie p/a.
O umowie.
Poprosiłam o kontakt z Henią, podałam numer.
Zobaczymy.

Posted

Nasza kochana zwrotka ma domek. Dzisiaj miałam, aż trzy telefony i to jeden po drugim. Jasza Pan, o którym piszesz zadzwonił jako trzeci. Mówił, że ma telefon od koleżanki. Myślałam, że to Ewelina dała mój numer takiemu panu, który widział wczoraj malutką i miał się skontaktowac, ale Ewelina zaprzeczyła. Teraz wiem, ze to od Ciebie. Malutka poszla jednak do osoby, która dzwoniła jako pierwsza (pozostałe osoby miałam w rezerwie gdyby było coś nie tak przy adopcji). Sunia zamieszkała w Katowicach na osiedlu 1000-lecia. Osobiście byłam ją zawieźc. Spędziłam na rozmowie sporo czasu i wszystko wskazuje, że nasza zwrotka zamieszka z odpowiedzialnymi i troskliwymi ludźmi. Już na powitanie pokazała swoje ADHD. Życzę jej powodzenia. A z nowymi właścicielami mam nadzieję będę w kontakcie i wkrótce prześlą mi obiecane zdjecia.
Dziewczynki dziękują za ogłoszenia.

Posted

uff, czy już odetchniemy?

a może zinteresowanym którzy zostali podsunąćinne szczeniaki - cośmi się cdaje że na dogo ich nie brakuje, gdzieś widziałam wątek - wkleję

Posted

Od piątku byłam poza domem i dostępem do internetu. Jakby było mało tego to jeszcze bez telefonu, bo mi się popsuł i nawet nie mogłam zadzwonic i dowiedziec się o Szemi czy szczeniorki. Ale myślę, że wszystko jest ok. Oczywiście nadal są telefony i jak macie jakieś maluchy to dajcie namiary to będę odsyłac. Ja próbuję mówic o naszym ala-bokserku, ale narazie bezskutecznie. Ponadto proszono mnie o pomoc w znalezieniu domku młodziutkiemu haskiemu, którego prawie zagłodzonego znaleziono w okolicy lasów w Siewierzu. Sprawa bardzo pilna, bo ludzie mają dorosłego i agresywnego psa, który nie toleruje drugiego. Zaraz odnajdę wątek lub napiszę, tylko po tej przerwie muszę się odnaleźc.

Posted

Czekamy na wątek Haszczaka.
W sprawie szczeniorków, może mogłabyś odsyłać do Anety, do Fundacji.
Ja miałam jeden mail jeszcze w sprawie maluchów, poleciłam Astę spanielkowatą sunię z zaćmą, ale bez odzewu na razie....

Posted

Jasza zawsze odsyłam do Anetki. Tylko przy ostatniej adopcji naszej zwrotki Pan zanim odnalazł nasze ogłoszenie ponoć dzwonił do SOS w sprawie szczeniąt i prosił o zdjęcia na pocztę lub MMS-a. Jak twierdził chciał dać dom jakiemuś biedakowi (a ponoć były szczeniaki). Ponieważ nie doczekał się na zdjęcia zaczął szukać dalej i natrafił na nasze ogłoszenia.
Oczywiście będę nadal odsyłać do SOS, a jak macie na uwadze jakieś szczeniorki to nie ma sprawy.
W sprawie Hasiorka wstrzymuję się z ogłoszeniem do popołudnia, bo ponoć ma przyjechać rodzinka w sprawie adopcji. Oby było wszystko OK.