Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy pierwszy telefon w sprawie Szamci i to bardzo obiecujący, ale powstrzymamy się do wizyty przedadopcyjnej. Agnieszko dziękuję, że podjęłaś się spotkać z ludźmi. Czekam z niecierpliwością na pierwsze relacje.
A Szamcia na zdjęciach piękniutka i jakie minki strzela.

Posted

jesteśmy z rana.
Szamcia zrobiła ze mnie głupka :obrazic:obraziłam się.
Ja tu jej szykowałam pasztecik, szyneczkę, chrupki mleczkiem zalewałam, mięsko gotowałam i nic a ona poprostu wczoraj chlebka z masłem pojadła - i patrzyła na mnie jak na wariata z zapytaniem: i po to wymyślanie było:razz:

Niunia jednak tęskni w ciągu dnia, najlepiej jakby w domku zawsze ktoś był, bo ona teraz otwiera się na człowieka i potrzebuje kontaktu. Nawet nie za bardzo uwagi, bo cichutko sobie położy się w nóżkach lub na łóżeczku obok i wystarczy jej sama obecność osoby.
Jak nie ma mnie w pobliżu to idzie do mojego synka i do niego się przytula.
Domku potrzebujemy cię szybciutko, zeby Szamcia mogła dojść do siebie po tylu zmianach i nie pogubiła się, bo widzę, że się szybciutko przywiązuje.
Wczoraj jużskakała na mnie jak przyszłam i szczekała - nie mogłam jej uspokoić tak się cieszyła:loveu:.

Posted

Feliksik mam nadzieję, że domek wypali. Pani jest cały czas w domku, więc dla Szamci to byłoby wspaniale. Cieszę się, że zaczęła jeść.

A teraz trochę z i innej beczki; zadzwoniła do mnie przed chwilą Ewelina. Na naszym osiedlu od dwóch dni błąka się młody bokserek, podobno dokarmiały go dzieci. Przed chwilą zabrała go do domu pewna pani, ale ponoć tylko na chwilę. Prawdopodobnie ktoś widział ogłoszenia o zaginięciu psa. Ja przejrzałam internet i nic, ale jak na coś traficie dajcie mi znać.

Posted

Jasza napisał(a):

Feliksik - dajesz radę?
Mam nadzieję, że dom okaże się być tym właśnie który czeka na małą.

haha oczywiście, że daję:cool3: ja jestem w pracy:evil_lol:

to raczej powinno brzmieć, jak Szamcia teraz daje radę, bo zaczyna być pomysłowa:razz:

Posted

Feliksik, aż się dzisiaj boję tych jej pomysłów:oops:. Jasza co do bokserka miałam jedna informację,ale to nie on. Narazie link, który mi przesłałaś ma jakąś awarie.

Posted

[quote name='henikar']Feliksik, aż się dzisiaj boję tych jej pomysłów:oops:. Jasza co do bokserka miałam jedna informację,ale to nie on. Narazie link, który mi przesłałaś ma jakąś awarie.

Będzie dobrze.

Posted

Całego domku Szamcia dzisiaj nie wszamała, ale z pewnością nudzi jej się:roll:,
dobrze że jutro weekend to będę z nią prawie cały dzień.

Dzisiaj Szamcia o wreszcie wzięła się za jedzenie suchego jedzonka. I jak do niej mówię to już ogonek w ruch. Poza tym sama wskakuje na łóżko i głowę podstawia do głaskania, a jak tego nie zrobię to piszczy do skutku - manipulantka:evil_lol:.

Gdy wyszłam z nią na podwórko - podchodzi już do dzieci - lubi je, chociaż nadal gdy są gwałtowne ruchy to ucieka.

przepraszam za krótką relację, ale choróbsko mnie wzięło i nie daję rady patrzeć w kompa. muszę się położyć.

Trzymamy kciuki za wizytę niedzielną