feliksik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jasza napisał(a):Prześij, prześlij. A widziałaś, że Lola w DS?? no właśnie dziwiłam sięna wątku, że na DT ją wysyłałyście a tu nagle w DS - rewelacja Quote
Jasza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dotarło na mojego maila potwierdzenie z Radia Bielsko oraz linki aktywujące z ogłoszeń Terry. Dzięki!!! http://www.radiobielsko.pl/ogloszenia/szczegoly/157357-ogloszenie.html Quote
feliksik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Jasza']Dotarło na mojego maila potwierdzenie z Radia Bielsko oraz linki aktywujące z ogłoszeń Terry. Dzięki!!! http://www.radiobielsko.pl/ogloszenia/szczegoly/157357-ogloszenie.html ooo, fajnie, tam można było mało znaków do ogłoszenia umieścić, dlatego takie skromne, ale zawsze coś Quote
henikar Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Mamy pierwszy telefon w sprawie Szamci i to bardzo obiecujący, ale powstrzymamy się do wizyty przedadopcyjnej. Agnieszko dziękuję, że podjęłaś się spotkać z ludźmi. Czekam z niecierpliwością na pierwsze relacje. A Szamcia na zdjęciach piękniutka i jakie minki strzela. Quote
terra Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Słodzizna z niej niesamowita :) Trzymam kciuki za domek. Quote
feliksik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jesteśmy z rana. Szamcia zrobiła ze mnie głupka :obrazic:obraziłam się. Ja tu jej szykowałam pasztecik, szyneczkę, chrupki mleczkiem zalewałam, mięsko gotowałam i nic a ona poprostu wczoraj chlebka z masłem pojadła - i patrzyła na mnie jak na wariata z zapytaniem: i po to wymyślanie było:razz: Niunia jednak tęskni w ciągu dnia, najlepiej jakby w domku zawsze ktoś był, bo ona teraz otwiera się na człowieka i potrzebuje kontaktu. Nawet nie za bardzo uwagi, bo cichutko sobie położy się w nóżkach lub na łóżeczku obok i wystarczy jej sama obecność osoby. Jak nie ma mnie w pobliżu to idzie do mojego synka i do niego się przytula. Domku potrzebujemy cię szybciutko, zeby Szamcia mogła dojść do siebie po tylu zmianach i nie pogubiła się, bo widzę, że się szybciutko przywiązuje. Wczoraj jużskakała na mnie jak przyszłam i szczekała - nie mogłam jej uspokoić tak się cieszyła:loveu:. Quote
henikar Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Feliksik mam nadzieję, że domek wypali. Pani jest cały czas w domku, więc dla Szamci to byłoby wspaniale. Cieszę się, że zaczęła jeść. A teraz trochę z i innej beczki; zadzwoniła do mnie przed chwilą Ewelina. Na naszym osiedlu od dwóch dni błąka się młody bokserek, podobno dokarmiały go dzieci. Przed chwilą zabrała go do domu pewna pani, ale ponoć tylko na chwilę. Prawdopodobnie ktoś widział ogłoszenia o zaginięciu psa. Ja przejrzałam internet i nic, ale jak na coś traficie dajcie mi znać. Quote
Jasza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Heniu - napisz do Iza i Avanti koniecznie w sprawie bokserka! Quote
Jasza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 I może tutaj: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001879271145 Przepraszam Szamcia, że na Twoim wątku takie offy. Feliksik - dajesz radę? Mam nadzieję, że dom okaże się być tym właśnie który czeka na małą. Quote
feliksik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jasza napisał(a): Feliksik - dajesz radę? Mam nadzieję, że dom okaże się być tym właśnie który czeka na małą. haha oczywiście, że daję:cool3: ja jestem w pracy:evil_lol: to raczej powinno brzmieć, jak Szamcia teraz daje radę, bo zaczyna być pomysłowa:razz: Quote
henikar Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Feliksik, aż się dzisiaj boję tych jej pomysłów:oops:. Jasza co do bokserka miałam jedna informację,ale to nie on. Narazie link, który mi przesłałaś ma jakąś awarie. Quote
Jasza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='henikar']Feliksik, aż się dzisiaj boję tych jej pomysłów:oops:. Jasza co do bokserka miałam jedna informację,ale to nie on. Narazie link, który mi przesłałaś ma jakąś awarie. Będzie dobrze. Quote
maciaszek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 I jak tam? Wszamała pół domu panna Szamcia? Mam nadzieję, że nie... Quote
feliksik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Całego domku Szamcia dzisiaj nie wszamała, ale z pewnością nudzi jej się:roll:, dobrze że jutro weekend to będę z nią prawie cały dzień. Dzisiaj Szamcia o wreszcie wzięła się za jedzenie suchego jedzonka. I jak do niej mówię to już ogonek w ruch. Poza tym sama wskakuje na łóżko i głowę podstawia do głaskania, a jak tego nie zrobię to piszczy do skutku - manipulantka:evil_lol:. Gdy wyszłam z nią na podwórko - podchodzi już do dzieci - lubi je, chociaż nadal gdy są gwałtowne ruchy to ucieka. przepraszam za krótką relację, ale choróbsko mnie wzięło i nie daję rady patrzeć w kompa. muszę się położyć. Trzymamy kciuki za wizytę niedzielną Quote
maciaszek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Feliksik, zdrowiej, nie daj się choróbsku! Quote
henikar Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Feliksik życzę zdrówka. Dobrze, że dzisiaj wolne to jestem spokojniejsza, bo Szamcia jest z Tobą. No to czekamy do jutra. Quote
terra Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A to wesoła psinka, no terierek z niej wychodzi :) Feliksik zdrowia życzę, mam nadzieję ,że Szamcia da Ci spokojnie pochorować. Quote
Jasza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Feliksik - zdrówka oczywiście! Ja dzisiaj tylko w biegu. Jutro relacja z wizyty. Nadal kciuki potrzebne. Quote
Jasza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Aaaa! Przypomniało mi się! Napiszcie koniecznie czy mała jest szczepiona, czy ma książeczkę, czy jest odrobaczona. Quote
Recommended Posts