KrystynaS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No to już wszystkie jakie były w tym albumie. Możesz je przekleić do #1 jak chcesz, albo niech będą trochę niżej Miałaś rację Madziu, pyszczek taki kudłaty jak u Kubusia [*] mojego Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 O! Ile fotek! Jutro zabieram się za ogłoszenia :) Bardzo dziękuję za pomoc :) Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 KrystynaS napisał(a): Miałaś rację Madziu, pyszczek taki kudłaty jak u Kubusia mojego Właśnie Krysiu tak sobie pomyślałam jakoś o Twoim Kubusiu jak zobaczyłam Lucka :) Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 KrystynaS napisał(a):Nawet umaszczenie ma podobne :-( Ja najbardziej nie mogę zapomnieć jak się przymilał do nas... Jak jestem w schronisku to zawsze mam ochotę wziąć wszystkie psiaki, ale ten jeden raz moją uwagę zwrócił Lucek... Pierwszy raz tak mam... Ciągle o nim myślę... To naprawdę wyjątkowy pies. Quote
KrystynaS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Magda ogłaszaj go jak możesz coś o nim już teraz coś powiedzieć. Jakiej jest wielkości, ile ma lat?? Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 KrystynaS napisał(a):Magda ogłaszaj go jak możesz coś o nim już teraz coś powiedzieć. Jakiej jest wielkości, ile ma lat?? Wiem o nim tyle ile zamieściłam w 1szym poście. Ma około 9 lat. Wzrost - tak do kolana (przy wzroście człowieka 170 cm). Poprosiłam Grażynkę o więcej fotek. Powiedziała, że da się zrobić ;) Chciałam go dzisiaj ogłaszać ale te fotki zniknęły :( Quote
KrystynaS Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Zrobiłaś Magda Luckiemu trochę ogłoszeń??? Quote
magda222 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 KrystynaS napisał(a):Zrobiłaś Magda Luckiemu trochę ogłoszeń??? Niestety nie dałam rady. Postaram się to zrobić jak najszybciej. Quote
KrystynaS Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Co tu tak pusto i cicho??? Lucky, piesku cześć. Quote
Bejotka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Rzeczywiście, piękny pies.... Może na jakimś 'terierkowie' go ogłosić? Quote
magda222 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Bejotka napisał(a):Rzeczywiście, piękny pies.... Może na jakimś 'terierkowie' go ogłosić? A mogłabyś go tam ogłosić albo podać namiar gdzie to zrobić? Quote
AlfaLS Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek z książkami. Dochód oczywiście na tyszaki: Balbinke i Posterka :lol: http://www.dogomania.pl/threads/203115-56-Ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Balbinki-i-Postera.-Do-13.03.11r.-do-godz.-22.?p=16394264#post16394264 Quote
magda222 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Czy widać wszystkie zdjęcia na 1 stronie? Tzn. chodzi mi i o moje i o te które Krysia wkleiła. Bo moje fotki widzę a części zdjęć Krysi nie... Chcę się w końcu zabrać do allegro dla Lucka, ale nie wiem cz będą widoczne... Quote
magda222 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Uwaga! Uwaga! Mam ważną wiadomość!!! Nie zdążyłam poogłaszać Lucka... Chociaż jak Grażynka zadzwoniła byłam w trakcie robienia allegro... Nie trzeba go już ogłaszać, bo... LUCEK MA DOM!!! :multi: :multi: :multi: Nie znam szczegółów, ale został zaadoptowany ze schroniska :) Jak się uda dowiedzieć czegoś więcej to napiszę :) Quote
AlfaLS Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 magda222 napisał(a):Uwaga! Uwaga! Mam ważną wiadomość!!! Nie zdążyłam poogłaszać Lucka... Chociaż jak Grażynka zadzwoniła byłam w trakcie robienia allegro... Nie trzeba go już ogłaszać, bo... LUCEK MA DOM!!! :multi: :multi: :multi: Nie znam szczegółów, ale został zaadoptowany ze schroniska :) Jak się uda dowiedzieć czegoś więcej to napiszę :) Magda no lepszych wiadomości to nam nie mogłaś przy niedzieli przekazać!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Super - zobacz nie tylko Ty go pokochałaś!!! Przyniosłaś mu szczęście!!!! :multi::multi::multi: Teraz żeby to szczęście zaprocentowało nam też dla Desa......... Przyciśnij Grażynkę - dowiedz się czegoś więcej :lol: Quote
KrystynaS Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No Magda koniecznie się dowiedz szczegółów. Chodzi mi o to jaki to domek, czy będzie mieszkał w domu czy nie daj Boże .... buda. Nie, nie o budzie nawet nie chcę myśleć :shake:. Gdzie??? czy w Tychach czy gdzieś indziej. Bardzo prosimy popytaj Grażynkę :modla:. Ja się na razie jeszcze nie cieszę bo nie wiem tych najważniejszych rzeczy. Jak się dowiem to się ucieszę, zobaczycie jak umiem się cieszyć Quote
KrystynaS Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No wiecie, część zdjęć, które wstawiłam zniknęło :crazyeye: . Zamiast nich jest jakiś napis, ale czary :shake: Quote
UBOCZE Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 magda222 napisał(a):Uwaga! Uwaga! Mam ważną wiadomość!!! Nie zdążyłam poogłaszać Lucka... Chociaż jak Grażynka zadzwoniła byłam w trakcie robienia allegro... Nie trzeba go już ogłaszać, bo... LUCEK MA DOM!!! :multi: :multi: :multi: Nie znam szczegółów, ale został zaadoptowany ze schroniska :) Jak się uda dowiedzieć czegoś więcej to napiszę :) No ładnie!!!:loveu::loveu::loveu: Czekamy na relację!:lol: Quote
AlfaLS Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 KrystynaS napisał(a):No wiecie, część zdjęć, które wstawiłam zniknęło :crazyeye: . Zamiast nich jest jakiś napis, ale czary :shake: Coś dziwnego się dzieje z tymi zdjęciami, ja też czasami tak mam :shake:. Wkurza mnie to zwłaszcza na bazarkach bo wtedy jak mi mają kupować jak fotek nie ma?????? Quote
KrystynaS Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No i co Magda, wiesz coś więcej o adopcji Luckiego??? Quote
Recommended Posts