magda222 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 *** [SIZE="3"]W sobotę zauważyłam w schronisku cudownego psa :loveu: Naprawdę dziwię się, że jeszcze nie ma domu... To piękny, wspaniały, radosny kudłacz!!! A na dodatek potrafi pięknie się prezentować :) Jak to możliwe, że jeszcze nikt nie podarował mu swojego serca?! [SIZE="3"]Zresztą sami zobaczcie to cudo: [SIZE="3"]Skopiuję jeszcze opis ze strony schroniska: płeć: pies wiek: 8 lat 10 miesięcy rasa: mieszaniec numer: 3101 miasto: Tychy sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak opis: Widząc zachowanie Lackiego nikt nie chce wierzyć, że jeszcze niedawno ten przyjacielski pies mieszkał w klatce. Przecież, żyjący w zamknięciu nie powinien być, aż tak radosny. Natomiast Lacki na widok człowieka cieszy się całym ciałem, wysoko podskakuje do góry, mocno macha ogonem. Niestety, kiedy człowiek odchodzi, równi mocno jak się cieszył się smuci. Lacki to średniej wielkości pies w typie teriera, który trafił do schroniska, ponieważ jego starsza opiekunka nie mogła się już nim opiekować. Teraz Lacki jest jeszcze pełen nadziei i z ufnością do wszystkich podbiega. Czy za nim straci nadzieję, będzie mu dane znaleźć dom? Quote
Tymotea Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Magda zaprosiła mnie na ten wątek. Trzymam kciuki za Lucky'ego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Kama83 napisał(a):do domu skarbuniu! Witamy Kamę :) Dzięki, że zajrzałaś na świeży wątek :) Może przyniesiesz Lucky'siowi szczęście? :) Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Tymotea']Magda zaprosiła mnie na ten wątek. Trzymam kciuki za Lucky'ego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam moją własną rodzoną siostrę :loveu: Jej pierwszy post na dogo :loveu: Moją drugą siostrę też tu zaraz ściągnę ;) Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 AlfaLS napisał(a):Ja też już tu jestem :lol: :multi: :multi: :multi: Zaczyna się dobrze :loveu: Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='UBOCZE']Też już jestem u tyszaka...;) Zbiera się niezawodny skład :) Coś czuję, że dni Lucky'usia są w schronisku policzone ;) Postaram się jeszcze dziś zabrać za allegro dla niego. Edit: Narazie wkleiłam go tu: http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa-Prosz%C4%99-NIE-pisa%C4%87-na-tym-w%C4%85tku!/page14 http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIECYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86!!/page226 Quote
Livka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dotarłam i ja do Lackusia tylko nie widzę fotki :crazyeye: Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Livka napisał(a):Dotarłam i ja do Lackusia tylko nie widzę fotki :crazyeye: Właśnie nie wiem co jest grane... Też nie widzę :( A wcześniej wszystko było OK... Edit: Chyba coś jest nie tak ze stronką schroniskową, bo nie da się na nią wejść. Być może stąd te problemy. Stamtąd skopiowałam fotki. Quote
__Lara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jestem, zapisuję. P.S. Fotek też nie widzę. Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 __Lara napisał(a):Jestem, zapisuję. P.S. Fotek też nie widzę. Witam Cię _Laro :) Kurcze nie wiem co robić... Chyba im padł serwer... Czy można jakoś inaczej wkleić te fotki? Napewno są u Grażyny na picasie, ale ja nie wiem jak je tu zamieścić. Quote
MagdaH Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 magda222 napisał(a):Witam moją własną rodzoną siostrę :loveu: Jej pierwszy post na dogo :loveu: Moją drugą siostrę też tu zaraz ściągnę ;) No, im więcej siostrów tym lepiej:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witam wszystkich, Madzia mnie zaprosiła więc stawiam się. Zdjęcia !!!! dawaj Magda!!!!! Słuchaj a nie możesz sobie tych zdjęć zapisać na swoim dysku w 'swoich obrazach' i potem je wstawić np. przez ImageShack. Ja tak robię Quote
MagdaH Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Niby można, ale się strona schroniskowa nie otwiera, teraz to się tylko Graśce na picase włamać:mad: Quote
MagdaH Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 https://picasaweb.google.com/SchroniskoTychy/3101Lacki# gdzieś się włamałam, ale przy moim antytalencie informatycznym sama nie wiem gdzie :shake: Quote
KrystynaS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 teraz to się tylko Graśce na picase włamać:mad:No to ..... jak trzeba to mus Chcę zobaczyć kudłatka, bo Magda napisała że w moim typie, znaczy że lubię takie jak on. Skąd ona wie takie rzeczy :roll: Quote
MagdaH Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ale żeby zapisać na dysku i przez Imageshack wrzucić to mi sie komp wiesza:placz: Quote
KrystynaS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A czy ja mogę zobaczyć te zdjęcia i spróbować ściągnąć na swój laptop i potem bym wrzuciła tu. Quote
MagdaH Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 KrystynaS, w poscie 17 jest link do zdjeć pluszaka, spróbuj moze będziesz mieć więcej szczęścia Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='MagdaH']https://picasaweb.google.com/SchroniskoTychy/3101Lacki# gdzieś się włamałam, ale przy moim antytalencie informatycznym sama nie wiem gdzie :shake: Dzięki wielkie za linka :) [quote name='KrystynaS']No to ..... jak trzeba to mus Chcę zobaczyć kudłatka, bo Magda napisała że w moim typie, znaczy że lubię takie jak on. Skąd ona wie takie rzeczy :roll: Jakoś tak to wyczuwam... ;) Quote
KrystynaS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A oto i On - Lacky we własnej osobie Quote
magda222 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Krysiu wielkie dzięki za pomoc :) A nie ma tam więcej zdjęć? Na stronce schroniskowej było chyba 5. I co? Miałam troszkę racji? ;) Quote
Recommended Posts