kasia&jaga Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jestem przed zakupem którejś z niżej wymienionych pozycji:roll:: 1/THE ALL BREED DOG GROOMING GUIDE by SAM KOHL 2/ Notes from the Grooming Table którą byście bardziej polecili? Quote
dagobert Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 zalezy czego szukasz. obie ksiazki to info o tym jak sie przygotowuje psy do wsytaw. nie ma tam nic o fryzurach ktore sie robi w salonach w 90% ja przygotwuje podrecznik groomerski (moze za duzo powiedziane) z opisem technik i fryzur niewystawowych a bardzo popularnych pozdr Quote
kasia&jaga Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Dzięki, o bardzo fajnie, że w końcu coś pojawi się na rynku polskim nie tylko dla osób wystawiających psy ale dla psiaków które są w typie i właściciel nie zawsze ma pomysł na fryzurkę. Quote
psi Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja kupiłam "Notes..." i bardzo mi się przydała na początku mojej pracy, czasem do niej zaglądam dla przypomnienia "linii" POLECAM Quote
Recommended Posts