Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy obiło się Wam na uszy, że komuś zaginęła suczka ONka ok 6-7 m-cy? Katowice, Chorzów, te okolice. znaleziona w ubiegły weekend (12/13.02) w Katowicach pl. Wolności lub Chorzów ul. Wolności (znalazca mało wiarygodny :/). suka jest teoretycznie bezpieczna, mam obietnicę, że nie zostanie wyrzucona z dnia na dzień.
Suka bez tatuaża, nie była u weta więc nie wiemy czy ma chip.

no i samo się nasuwa - jeśli nikomu nie zginęła to czy mamy kogoś chętnego na młodą siksę? jest ładna, prztyjaźnie nastawiona, nieco wystraszona (ale tam gdzie jest ja tez nie czuję sie bezpiecznie), lgnie bardzo, widziała mnie pierwszy raz a tuliła się niesamowicie, gdybym miała gdzie ją dać to zabrałabym ją natychmiast

poległam dzisiaj więc zdjęcia jutro będą... rozpytajcie proszę! przeszukałam zaginione ale nie znalazłam żeby ktoś meldował o jej zaginięciu, czyżby prezent gwiazdkowy się znudził???

amikat obiecała powiadomić schron katowicki :loveu:

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
czytamy ze zrozumieniem ;) sunia nie jest u mnie, jest u ludzi, którzy deklarują opiekę ale wiem, że w każdej chwili mogą ją wywalić, wystarczy, ze wypija za dużo :(

ups.:ices_bla:..oki juz wiem no to kurcze nieciekawie...przeleciałam tak na szybko wczoraj watek suczy i musiało mi umknac to u kogo jest sorki:modla:

Posted

Przelecieliśmy z psem cały Mikołów i nie znaleźliśmy ani jednego ogłoszenia.:hmmmm: Albo znaleźli swojego psa, albo zrezygnowali z poszukiwań.:PROXY5: Jutro podskoczę do weterynarza i zobaczę czy tam nie wisi to ogłoszenie i oczywiście zapytam, czy ktoś nie wspominał o takim psie. Miejmy nadzieję.

Posted

:shocked!:Na razie nic nikt nie wie. Ale nadal się rozgladam. Przecierz wisiały te ogłoszenia. Popytam jeszcze ludzi z okolic. Jeśli to nic nie da to pomyślę o ogłoszeniach do powieszenia na słupach i tablicach ogłoszeniowych.:czytaj: Jak macie jakieś pomysły to podsuńcie.

Posted

no niestety z tym jest problem... ja tą suczkę poznałam w podobnych okolicznościach jak tego pieska o którym pisałyśmy saphiro18... stąd nijak na współpracę nie można liczyć. nie mam pomysłu na to gdzie ją umieścić i poobserwować, gdybym miała takie miejsce albo kase na hotelik...