diana79 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wspaniale :multi::multi::multi: a DS już jest dla niego? bo nie wiem czy nadal mu ogłoszenia odnawiać? trzymamy mocno kciuki !!! Quote
ares-ka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Onyx ma już domek stały. To ten, o którym pisałam kilka postów wcześniej :) Jeśli wszystko pójdzie tak, jak mamy zaplanowane, Onyx już dziś wieczorem powinien być na własnych śmieciach :) Przy okazji zapraszam do wątku mojego bidoka z banerka :( Quote
diana79 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 to cudownie bardzo się cieszę :loveu::multi::multi::multi: Quote
Jetrel Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A ja nie mam żadnych informacji od tych drugich chętnych na Onyxa, jak się odezwą, dam znać Aresko, ale myślę że Sfora podeśle im kolejnego biedaka:) Trzymam kciuki, niech się onyx spisze;) Quote
BUDRYSEK Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Onyxa wczoraj zawiozlysmy do dt, dzisiaj kolejna podroz do ds badz szczesliwy Haszczaczku! :) Quote
ares-ka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Onyx w nowym domku :) Dziękuję bardzo Klaudus i Budrysek za pomoc :) A psiak jest świetny :) Quote
ŚWIAT Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Cieszę się bardzo, ściągam psinę z ogłoszenia w Radio Bielsko:) Quote
otita Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Bardzo się cieszę,że Mały już bezpieczny!:multi: Quote
beataczl Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 cudownie! niech sie szczesci chlopaczkowi!:multi::multi::loveu: Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='ares-ka']Onyx w nowym domku :) Dziękuję bardzo Klaudus i Budrysek za pomoc :) A psiak jest świetny :)[/QUOTE] kto ma kontakt z nowym domem? czy oprocz komplikacji przy kastracji wszystko jest ok? Quote
ares-ka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja mam kontakt. Jest wszystko w porządku. Kilka dni temu przegadałam z chłopakiem ponad godzinę przez tel., bo to ten okres fascynacji psiakiem. Z początku nie bardzo zbytnio chciał jeść, ale już je. Ponoć niewiele, ale generalnie SH jedzą niewiele. Oczywiście psiak zafascynowany wycieczkami do lasu i na łąki, no bo przecież zapachów zwierzyny bez liku :) Ale kondycji nie ma, ale co tu się dziwić po tak długim bezruchu. Do ludzi nastawiony pokojowo, wszystkich lubi, ale już zdążył sobie wybrać tych bardziej i mniej preferowanych. Do dzieci też w porządku.Stosunek do psów różny: do jednych OK, na inne naskakuje. Mam obiecane fotki, jak dostanę to oczywiście wstawię :) Quote
Jetrel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Cieszę się że chłopak ma się dobrze:) Budrysku, jakiś czas temu wysłałam ci PW, proszę o potwierdzenie. Zapraszam również na wątek Wolfa, z mojego podpisu, ten pies ma MASAKRYCZNIE MAŁO CZASU.:shake::shake: Ludzie boją się go, bo wygląda jak wilk, prawdopodobnie zstanie dokonany samosąd, albo pies zostanie uśpiony przez schronisko.:angryy: TEN PIES to owca w ciele wilka! Raz już uciekł ze schroniska, gdy trafi tam ponownie, podobno ma zostać uśpiony, nie pozwólmy zabić psa, za to jak wygląda. Błagamy o pomoc dla Wolfa!:-(:-(:-( Quote
Klaudus__ Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 W schronie też praktycznie nie chciał jeść. Mam nadzieję,że nabierze teraz ciałka. Czekam z niecierpliwością na foteczki :) Quote
Piromanka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Onyx, to wielkie szczescie, ze jestes juz w domu! Powodzenia i duzo szczescia na nowej drodze zycia! Quote
Klaudus__ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Tak się ciesz widząc Go zadowolonego... :):) Quote
ares-ka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ha! Onyx znalazł sobie koleżanką i obecnie sublokatorkę. Taką sama rudą haszczankę jak on. A był to tak: podczas wypadu napatoszyli się na rudą sukę husky. Jak sie okazało włsścicel chciał jej sie pozybyć: jak powiedział najlepiej sprzedać, a jak nie to oddać, bo on jej już nie chce, i jak jej nikt nie weźmie to ją.. (nie pamiętam dokładnie słów jakich użył, ale wiadomo o co chodzi)...Krzysiek z Onyxem trochę się zastanawiali czy podołają, ale w efekcie sucz wylądowała u nich. Tak więc Onyx ma towarzystwo. Jak się ogarnę to wstawię foty ;) Quote
otita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 No cudnie po prostu! Chłopak miał fuksa! Życzę Wam szczęścia! Przy okazcji poproszę: Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: Wstaw zdjęcia koniecznie!! Quote
otita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ares-ka napisał(a):Kliknięte ;) Dzięki aresko!!!:loveu: Quote
Recommended Posts