Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onyx ma już domek stały. To ten, o którym pisałam kilka postów wcześniej :)
Jeśli wszystko pójdzie tak, jak mamy zaplanowane, Onyx już dziś wieczorem powinien być na własnych śmieciach :)

Przy okazji zapraszam do wątku mojego bidoka z banerka :(

Posted

A ja nie mam żadnych informacji od tych drugich chętnych na Onyxa, jak się odezwą, dam znać Aresko, ale myślę że Sfora podeśle im kolejnego biedaka:)
Trzymam kciuki, niech się onyx spisze;)

Posted

[quote name='ares-ka']Onyx w nowym domku :)

Dziękuję bardzo Klaudus i Budrysek za pomoc :)

A psiak jest świetny :)[/QUOTE]

kto ma kontakt z nowym domem?

czy oprocz komplikacji przy kastracji wszystko jest ok?

Posted

Ja mam kontakt. Jest wszystko w porządku. Kilka dni temu przegadałam z chłopakiem ponad godzinę przez tel., bo to ten okres fascynacji psiakiem. Z początku nie bardzo zbytnio chciał jeść, ale już je. Ponoć niewiele, ale generalnie SH jedzą niewiele. Oczywiście psiak zafascynowany wycieczkami do lasu i na łąki, no bo przecież zapachów zwierzyny bez liku :) Ale kondycji nie ma, ale co tu się dziwić po tak długim bezruchu. Do ludzi nastawiony pokojowo, wszystkich lubi, ale już zdążył sobie wybrać tych bardziej i mniej preferowanych. Do dzieci też w porządku.Stosunek do psów różny: do jednych OK, na inne naskakuje.

Mam obiecane fotki, jak dostanę to oczywiście wstawię :)

Posted

Cieszę się że chłopak ma się dobrze:)
Budrysku, jakiś czas temu wysłałam ci PW, proszę o potwierdzenie.

Zapraszam również na wątek Wolfa, z mojego podpisu, ten pies ma MASAKRYCZNIE MAŁO CZASU.:shake::shake:
Ludzie boją się go, bo wygląda jak wilk, prawdopodobnie zstanie dokonany samosąd, albo pies zostanie uśpiony przez schronisko.:angryy:
TEN PIES to owca w ciele wilka!
Raz już uciekł ze schroniska, gdy trafi tam ponownie, podobno ma zostać uśpiony, nie pozwólmy zabić psa, za to jak wygląda.
Błagamy o pomoc dla Wolfa!:-(:-(:-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ha! Onyx znalazł sobie koleżanką i obecnie sublokatorkę. Taką sama rudą haszczankę jak on.
A był to tak: podczas wypadu napatoszyli się na rudą sukę husky. Jak sie okazało włsścicel chciał jej sie pozybyć: jak powiedział najlepiej sprzedać, a jak nie to oddać, bo on jej już nie chce, i jak jej nikt nie weźmie to ją.. (nie pamiętam dokładnie słów jakich użył, ale wiadomo o co chodzi)...Krzysiek z Onyxem trochę się zastanawiali czy podołają, ale w efekcie sucz wylądowała u nich. Tak więc Onyx ma towarzystwo.
Jak się ogarnę to wstawię foty ;)

Posted

No cudnie po prostu! Chłopak miał fuksa! Życzę Wam szczęścia!

Przy okazcji poproszę:
Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

Wstaw zdjęcia koniecznie!!