Jump to content
Dogomania

SABA - szalona bokserka z "wystajaca szuflada " :D

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fixatywa napisał(a):
jak nie wypstrykam ich celowo to porobie zdjecia podlodze, zeby juz ja oddac :D

Dzisiaj Sabcia byla kąpana i bardzo sobie to chwalila :D jest piekna pachnaca, blyszczaca :)

No to już masz na co " stracić'' resztę kliszy:diabloti: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

czuje sie przyparta do muru <LOL> w takim razie, poniewaz jutro jestesmy z Sabcia same w domku, zrobie jej jakas sesje :D

BTW czy Wasze psiny tez lubia jak w wannie jest nalana woda (lekko ciepla) i sie w niej klada i bawia tym co aktualnie przytargali do wanny ( w Saby przypadku koteczek widoczny na wczesniejszych zdjeciach, pilka a raczej jej polowka juz...)?? :D

Posted

Fixatywa; napisał(a):
czuje sie przyparta do muru <LOL> w takim razie, poniewaz jutro jestesmy z Sabcia same w domku, zrobie jej jakas sesje :D

No to ja już jutra się nie moge doczekać ;)

Fixatywa; napisał(a):
BTW czy Wasze psiny tez lubia jak w wannie jest nalana woda (lekko ciepla) i sie w niej klada i bawia tym co aktualnie przytargali do wanny ( w Saby przypadku koteczek widoczny na wczesniejszych zdjeciach, pilka a raczej jej polowka juz...)?? :D

Kora to się ogólnie łazienki boi, bo jak ją tam prowadze to znak że będzie kąpiel :eviltong: A ona wannowych kąpieli nie znosi, co innego w śmierdzącym bajorze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahaha kapiele blotne ciesza sie upodobaniem wielu psow :D Saba nie jest wyjatkiem :D ewentualnie mozna sie dokladnie wytarzac w piachu niepierwszej swiezosci... a jeszcze jak zjedzie sie na plecach z piaskowej gorki hohoho :D na pyszczku niemal mozna przeczytac "ja chce jeszcze raz!!" :D:D:D:evil_lol:

Posted

nie no ja nie robie Sabie kapieli z babelkami az po szyje :D :D :D jak pierwszy brud z niej juz zejdzie to zatykam odplyw, tak zeby miala podwozie zanurzone jak sie polozy. :D:D:D

Posted

leemonca napisał(a):
to chyba było latanie zbiorowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super :evil_lol:

super fota....nieładnie tak psem rzucać :)