Imbirka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Agga napisał(a):Sabusiowa galerie aż miło do niej zaglądać. zwłaszcza, że od jakiegoś czasu nie można się doprosić o zdjęcia:evil_lol::cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Fixatywa napisał(a):jak nie wypstrykam ich celowo to porobie zdjecia podlodze, zeby juz ja oddac :D Dzisiaj Sabcia byla kąpana i bardzo sobie to chwalila :D jest piekna pachnaca, blyszczaca :) No to już masz na co " stracić'' resztę kliszy:diabloti: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Fixatywa Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 czuje sie przyparta do muru <LOL> w takim razie, poniewaz jutro jestesmy z Sabcia same w domku, zrobie jej jakas sesje :D BTW czy Wasze psiny tez lubia jak w wannie jest nalana woda (lekko ciepla) i sie w niej klada i bawia tym co aktualnie przytargali do wanny ( w Saby przypadku koteczek widoczny na wczesniejszych zdjeciach, pilka a raczej jej polowka juz...)?? :D Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Fixatywa; napisał(a):czuje sie przyparta do muru <LOL> w takim razie, poniewaz jutro jestesmy z Sabcia same w domku, zrobie jej jakas sesje :D No to ja już jutra się nie moge doczekać ;) Fixatywa; napisał(a):BTW czy Wasze psiny tez lubia jak w wannie jest nalana woda (lekko ciepla) i sie w niej klada i bawia tym co aktualnie przytargali do wanny ( w Saby przypadku koteczek widoczny na wczesniejszych zdjeciach, pilka a raczej jej polowka juz...)?? :D Kora to się ogólnie łazienki boi, bo jak ją tam prowadze to znak że będzie kąpiel :eviltong: A ona wannowych kąpieli nie znosi, co innego w śmierdzącym bajorze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 hahaha kapiele blotne ciesza sie upodobaniem wielu psow :D Saba nie jest wyjatkiem :D ewentualnie mozna sie dokladnie wytarzac w piachu niepierwszej swiezosci... a jeszcze jak zjedzie sie na plecach z piaskowej gorki hohoho :D na pyszczku niemal mozna przeczytac "ja chce jeszcze raz!!" :D:D:D:evil_lol: Quote
tygra Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 jak leję wodę pod prysznicem Tygra się tam od razu wciska, Brenda natomiast ucieka gdzie pieprz rośnie Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Box też się panicznie boi kompieli - ale u niego to jest tylko "prysznic", choć zawsze chciałam dać mu możliwosć pełnej kąpieli, ale zawsze słyszałam głosy sprzeciwu :shake: Quote
Fixatywa Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 nie no ja nie robie Sabie kapieli z babelkami az po szyje :D :D :D jak pierwszy brud z niej juz zejdzie to zatykam odplyw, tak zeby miala podwozie zanurzone jak sie polozy. :D:D:D Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 no z Boxem nawet tego nie próbowaliśmy ;) Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 No i nareszcie dlugo oczekiwane zdjatka :) Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 TAK ODPOCZYWA BOKSER PO CALYM DNIU SPANIA :D Podusia, kocyk, smyranko mmmmmm Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Troszeczke zmeczona.... oczka spiace :loveu: Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Tak wyglada Sabcia jak chce sie bawic ale nie do konca sie jesio obudzila :lol: Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Latająca Saba ujecie #1 :lol: Latająca Saba #2 :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 SZUFLADA!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Fixatywa napisał(a):Latająca Saba ujecie #1 :lol: Latająca Saba #2 :evil_lol: to chyba było latanie zbiorowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lula Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 leemonca napisał(a):to chyba było latanie zbiorowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super :evil_lol: super fota....nieładnie tak psem rzucać :) Quote
Recommended Posts