psowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Śliczna jest! Też mam fafluńca w domu ;):diabloti: Quote
BBeta Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mój pierwszy pies nazywał się Saba, mam sentyment do tego imienia. Śliczna bokserka :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Powiem krótko: bomba ta Twoja Saba :evil_lol: Mimika pychola pierwsza klasa: nic dodać, nic ująć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Cud Sabunia! :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Czemu tu tak cicho... Czekam z niecierpliwością na foteczki Sabuni... Quote
Fixatywa Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Witam witam i z gory przyznaje sie do lenistwa :D Obiecuje poprawe i wrzucenie dzisiaj nowych foteczek :D Quote
Ola&Kora Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Fixatywa; napisał(a):Witam witam i z gory przyznaje sie do lenistwa :D Obiecuje poprawe i wrzucenie dzisiaj nowych foteczek :D Trzymamy za słowo ;) Quote
bonita Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A w tej swietnej galerii jeszcze nie byłam( to tylko dlatego, ze ostatnio mam strasznie mało czasu, a dużo roboty) Powiem jedno Saba jest wspaniała! A jej szuflada cudna :) Zapraszamy do naszej galerii w odwiedzinki ;) Quote
Fixatywa Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Woda to jej żywioł :):loveu: Quote
Fixatywa Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Zeby swobodnie wejsc do wody, ktos musi z Saba zostac na brzegu i MOCNO ja trzymac. Ona ma takiego swira na punkcie wody i plywania, ze jak sie wyrwie to plynie, niezaleznie od tego jak daleko od brzegu ja jestem :evil_lol: Co z tego ze fale ja przykrywaja, co z tego ze do uszu i pyszczka sie leje, gdzie tam! PLYNE! Hellol!!! Lapcie mnie!! :mad: Potem trzeba ja odholowac do brzegu :diabloti: Quote
Fixatywa Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Las. Oj, jakaz jest radosc gdy pojawiaja sie drzewa i trawka, a gdy do tego pancia wezmie pilke, miske z woda ( chyba ze jeziorko w poblizu), obiadek ( wtedy je bez zastanowienia, nie marudzi :evil_lol:) to szczescie Sunki siega zenitu. Tarzanie, robienie z siebie panierki ( tzn. najpierw namacza sie w wodzie a potem panieruje w piachu), gryzienie pilki, potem niech mnie ktos posmyra i spie na kocyku. Mmmmm raj :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Śliczne zdjęcia:loveu: Saba wie co dobre - las, woda, panierka, bieganie za piłeczką :p Jakbym czytała o swojej Korze... :eviltong: A Sabunia pośród plażowej roślinności... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wycałuj fafluńca :kiss_2: Quote
leemonca Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 tak bym chciała, żeby moje maleństwo tak w wodzie fikało :shake: Quote
Fixatywa Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 a Hakerek nie lubi sie taplac w wodzie?? :( Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Rewelacja:multi: :multi: :multi: :loveu: Ale się uśmiałam z tej ,,panierki":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I skąd ja to znam;) Quote
leemonca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Fixatywa napisał(a):a Hakerek nie lubi sie taplac w wodzie?? :( Hakerek nie lubi mokrych bucików :cool3: , chociaż ostatnio częściej wchodzi do wody, zwłaszcza po deszczu, jak idzie i nie patrzy czy włazi w bajoro, czy w błocko :evil_lol: Quote
dolly Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :multi: :multi: :lol: :lol: Witaj piękny faflunku!!! Quote
leemonca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 dzieńdoberek - trochę tu pusto :shake: i zdjęć nie ma :mad: Quote
Fixatywa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 ajć wiem wiem, ale na swoja obrone powiem ze wyjezdzam na ostatki wakacyjne i mam maly zawrot glowy :) ale zeby Wam sie nie nudzilo ( ;) ) wrzucam kilka fotek na temat spania :evil_lol: "ojejku dopiero wstalam:roll: gdzie ja jestem" :D Quote
Fixatywa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 " Ok, chyba juz czaje co i jak, wyspalam sie... co by tu teraz zrobic...hmmm... pileczka? kotek? papuc? hmmm... a moze by ktos ze mna na dwor wyszedl ? :> Quote
Fixatywa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Tak czasem spi z moim oswojonym samcem domowym :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Jest zima. Ja z trudem wstaje z lozka. Przy lozku Saba, ktora juz zdazyla mi opowiedziec, ze na dworze pada snieg, ze juz byla siq, ze juz jej sie wlaczyly wszystkie zmysly w tym fonia ( co slychac bo gada). W tym momencie nastepuje zamiana. JA z wyra Saba do. Trzeba poczekac az pieseczek sie ulozy ( 30 kolek celem ugniecenia miejsca spania ( gdzie ona uslyszala " jak sobie poscielesz tak sie wyspisz?? hmm), nastepnie przykryc, tak aby powietrze mialo swobodny dostep do jej nozdrzy, pocalowac i juz mozna isc do ubikacji oddac hold naturze. :evil_lol: Nie daj boze ja olac... :diabloti: Quote
Recommended Posts