Jump to content
Dogomania

SABA - szalona bokserka z "wystajaca szuflada " :D

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w tej swietnej galerii jeszcze nie byłam( to tylko dlatego, ze ostatnio mam strasznie mało czasu, a dużo roboty)

Powiem jedno Saba jest wspaniała!
A jej szuflada cudna :)
Zapraszamy do naszej galerii w odwiedzinki ;)

Posted

Zeby swobodnie wejsc do wody, ktos musi z Saba zostac na brzegu i MOCNO ja trzymac. Ona ma takiego swira na punkcie wody i plywania, ze jak sie wyrwie to plynie, niezaleznie od tego jak daleko od brzegu ja jestem :evil_lol: Co z tego ze fale ja przykrywaja, co z tego ze do uszu i pyszczka sie leje, gdzie tam! PLYNE! Hellol!!! Lapcie mnie!! :mad: Potem trzeba ja odholowac do brzegu :diabloti:

Posted

Las. Oj, jakaz jest radosc gdy pojawiaja sie drzewa i trawka, a gdy do tego pancia wezmie pilke, miske z woda ( chyba ze jeziorko w poblizu), obiadek ( wtedy je bez zastanowienia, nie marudzi :evil_lol:) to szczescie Sunki siega zenitu. Tarzanie, robienie z siebie panierki ( tzn. najpierw namacza sie w wodzie a potem panieruje w piachu), gryzienie pilki, potem niech mnie ktos posmyra i spie na kocyku. Mmmmm raj :loveu:

Posted

Śliczne zdjęcia:loveu:

Saba wie co dobre - las, woda, panierka, bieganie za piłeczką :p
Jakbym czytała o swojej Korze... :eviltong:
A Sabunia pośród plażowej roślinności... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wycałuj fafluńca :kiss_2:

Posted

Fixatywa napisał(a):
a Hakerek nie lubi sie taplac w wodzie?? :(

Hakerek nie lubi mokrych bucików :cool3: , chociaż ostatnio częściej wchodzi do wody, zwłaszcza po deszczu, jak idzie i nie patrzy czy włazi w bajoro, czy w błocko :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

ajć wiem wiem, ale na swoja obrone powiem ze wyjezdzam na ostatki wakacyjne i mam maly zawrot glowy :) ale zeby Wam sie nie nudzilo ( ;) ) wrzucam kilka fotek na temat spania :evil_lol:

"ojejku dopiero wstalam:roll: gdzie ja jestem" :D

Posted

Jest zima. Ja z trudem wstaje z lozka. Przy lozku Saba, ktora juz zdazyla mi opowiedziec, ze na dworze pada snieg, ze juz byla siq, ze juz jej sie wlaczyly wszystkie zmysly w tym fonia ( co slychac bo gada). W tym momencie nastepuje zamiana. JA z wyra Saba do. Trzeba poczekac az pieseczek sie ulozy ( 30 kolek celem ugniecenia miejsca spania ( gdzie ona uslyszala " jak sobie poscielesz tak sie wyspisz?? hmm), nastepnie przykryc, tak aby powietrze mialo swobodny dostep do jej nozdrzy, pocalowac i juz mozna isc do ubikacji oddac hold naturze. :evil_lol: Nie daj boze ja olac... :diabloti: