Jump to content
Dogomania

SABA - szalona bokserka z "wystajaca szuflada " :D

Recommended Posts

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Co za cudowny fafluniasty pręgusek z Sabuni :loveu: :loveu: :loveu:
Jaka ona śliczna z tymi wystającymi ząbkami :p

Dziekujemy :)

Przez te urocze zabki ludzie sie jej boja :D:evil_lol:

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fixatywa; napisał(a):
Dziekujemy :)

Przez te urocze zabki ludzie sie jej boja :D:evil_lol:

Nie rozumiem takich ludzi :shake: . Przecież to najpiękniejszy psi uśmiech na świecie:loveu: . Tylko bokserki umieją się tak uśmiechać

Posted

heheh ale wiesz jacy sa ludzie "pani wezmie tego bandyte bo mi sie na dziecko rzuci, bydle jedno" :D :evil_lol: mam wtedy niezly polew szczegolnie ze Saba czasem sie wlasnego cienia boi :lol::evil_lol::loveu:

Posted

Fixatywa; napisał(a):
heheh ale wiesz jacy sa ludzie "pani wezmie tego bandyte bo mi sie na dziecko rzuci, bydle jedno" :D :evil_lol: mam wtedy niezly polew szczegolnie ze Saba czasem sie wlasnego cienia boi :lol::evil_lol::loveu:

Doskonale cię rozumiem. Ile to ja się nasłuchałam "niech pani weźmie tego wstrętngo psa!" A Kora nawet obcemu kotu pozwala ze swojej miski jeść. Nawet nie pomyśli, żeby mu choć kawałeczek uszczknąć jedzonka :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Doskonale cię rozumiem. Ile to ja się nasłuchałam "niech pani weźmie tego wstrętngo psa!" A Kora nawet obcemu kotu pozwala ze swojej miski jeść. Nawet nie pomyśli, żeby mu choć kawałeczek uszczknąć jedzonka :eviltong:

Moja sie kotow boi :lol: dostala raz pazurem po nosie i w ogole ja te stworzenia nie interesuja:evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
I znowu cudowny boksiowy uśmiech :loveu: :loveu: Uwielbiam ją!!! Wielkie całusy w mokry nochalek!

Buziak przekazany :loveu: Ide z nia porozmawiac ze sniadanie jest jednak wazne i fajnie by bylo gdyby je zjadla :lol:

Pol godziny pozniej.

Po ciezkich bojach - ZJADLA !! :jupi::loveu:

Posted

Fixatywa napisał(a):
Buziak przekazany :loveu: Ide z nia porozmawiac ze sniadanie jest jednak wazne i fajnie by bylo gdyby je zjadla :lol:

Pol godziny pozniej.

Po ciezkich bojach - ZJADLA !! :jupi::loveu:

Do czego posunie się twój pies, żebyś zmieniła coś w jego diecie?! :eviltong: ;)