Fixatywa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 A tak w ogole, to bardzo lubimy sie pitulac :) :loveu: Quote
dbsst Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 przekosmiczna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wspaniała cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowna Quote
Fixatywa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Dzię - ku - je - MY !! :) :loveu: Quote
Imbirka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Sabcia jest słodka:loveu: :loveu: :loveu: przesyłam buziaczki dla fafluniastej mordki:lol: Quote
Bodziulka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szczerzuja!! Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 A jak jej łapeczki wystają spod kołderki:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Fixatywa; napisał(a): Jest zima. Ja z trudem wstaje z lozka. Przy lozku Saba, ktora juz zdazyla mi opowiedziec, ze na dworze pada snieg, ze juz byla siq, ze juz jej sie wlaczyly wszystkie zmysly w tym fonia ( co slychac bo gada). W tym momencie nastepuje zamiana. JA z wyra Saba do. Trzeba poczekac az pieseczek sie ulozy ( 30 kolek celem ugniecenia miejsca spania ( gdzie ona uslyszala " jak sobie poscielesz tak sie wyspisz?? hmm), nastepnie przykryc, tak aby powietrze mialo swobodny dostep do jej nozdrzy, pocalowac i juz mozna isc do ubikacji oddac hold naturze. :evil_lol: Nie daj boze ja olac... :diabloti: Hehehe ale z niej księzniczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:I jeszcze ta szufladka :loveu: Quote
leemonca Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 cześć szufladko :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Fixatywa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Jak mi sie za ta moja szufladka teskni :( Od prawie miesiaca nie ma mnie w domku i slysze ja tylko w sluchawce telefonu jak do niego szczeka :( Teskni mi sie bardziej niz za rodzicami... Nie ma chyba drugiej takiej wariatki jak ona. Strasznie mi brakuje jej wyglupow, gadania, radosci, smutkow... abu zaraz sie poplacze ;( ( pewnie wielu stwierdzi "ale glupia za psem placze") W nocy wylatuje na tygodniowe wakacje i wcale sie nie ciesze :( Bede lezala na plazy i myslala jak ona by sie tu wyglupiala, czochrala, plywala, poznawala nowe zapachy... :( Eh rozczulilam sie :( Ide sie dopakowac. Do przeczytania za tydzien. Buziaki:loveu: Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Fixatywa napisał(a):wielu stwierdzi "ale glupia za psem placze") Buziaki:loveu: Wcale nie :shake: :shake: :lol: Miłego odpoczywania:lol: Quote
tygra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Bodziulka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szczerzuja!! może to zboczone ale mnie się strasznie takie zębulki podobają:loveu: Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Fixatywa napisał(a):Jak mi sie za ta moja szufladka teskni :( Od prawie miesiaca nie ma mnie w domku i slysze ja tylko w sluchawce telefonu jak do niego szczeka :( Teskni mi sie bardziej niz za rodzicami... Nie ma chyba drugiej takiej wariatki jak ona. Strasznie mi brakuje jej wyglupow, gadania, radosci, smutkow... abu zaraz sie poplacze ;( ( pewnie wielu stwierdzi "ale glupia za psem placze") W nocy wylatuje na tygodniowe wakacje i wcale sie nie ciesze :( Bede lezala na plazy i myslala jak ona by sie tu wyglupiala, czochrala, plywala, poznawala nowe zapachy... :( Eh rozczulilam sie :( Ide sie dopakowac. Do przeczytania za tydzien. Buziaki:loveu: oj, rozumiem cię, rozumiem. Ja pojechałam na jeden dzień, ba, na pół dnia do Wrocławia i wracałam do domu jak na skrzydłach do mojego Hakerka :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Uh wkoncu tu dotarlam :D wybaczcie ale musialam Sabci wynagrodzic ponad miesieczna rozlake. Wiecie dlugie spacery, spanie razem, smyranie itp co bokserki lubia najbardziej. Dzisiaj troszke z Sabcia pozwiedzalysmy dalsza okolice zatem niedlugo pojawia sie tu aktualne foteczki :) Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 To czekamy:Cool!: :Cool!: :Cool!:Byle szybko :Cool!: Quote
Dinho Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 OMG - Niesamowity pies :P Wogle zdjecie wspaniałe ;). Tez myslałem nad kopiowaniem, ale poki Rani uszy jako-tako sie układaja ,to wstrzymuje sie :D Quote
Bodziulka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no to czekamy na foteczki! :evil_lol: p.s. Dinho, obecnie kopiowanie uszu jest u nas nielegalne Quote
Dinho Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale czy napewno ? :] W niemczech.. u nas chyba nie.. chociaz we wzorcu bokser jest z 'kłapciakami' i z długim 'merdaczem' jednak kazde odstepstwo od wzorca jest 'wada', to ja juz nie wiem! Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Dinho']Ale czy napewno ? :] W niemczech.. u nas chyba nie.. chociaz we wzorcu bokser jest z 'kłapciakami' i z długim 'merdaczem' jednak kazde odstepstwo od wzorca jest 'wada', to ja juz nie wiem! Napewno:p A ponadto, uszy przycina się do określonego wieku .:p a twojej psince w nich ślicznie, także nie ma sie nad czym zastanawiać:eviltong: :p Quote
Dinho Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzieki za info, ten temat był mi obcy :D Nie interesowało mnie bowiem kopiowanie wczesniej.. Quote
Fixatywa Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 spokojnie ;] musi sie skonczyc i wywolac klisza :) Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Fixatywa']spokojnie ;] musi sie skonczyc i wywolac klisza :) No to na co czekacie:mad: :mad: :mad: :razz: Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Fixatywa napisał(a):spokojnie ;] musi sie skonczyc i wywolac klisza :) no to cykaj szybko, żeby się skończyła bo my niecierpliwe takie są :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 jak nie wypstrykam ich celowo to porobie zdjecia podlodze, zeby juz ja oddac :D Dzisiaj Sabcia byla kąpana i bardzo sobie to chwalila :D jest piekna pachnaca, blyszczaca :) Quote
Agga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Sabusiowa galerie aż miło do niej zaglądać. Quote
Recommended Posts