Jump to content
Dogomania

SABA - szalona bokserka z "wystajaca szuflada " :D

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fixatywa; napisał(a):

Jest zima. Ja z trudem wstaje z lozka. Przy lozku Saba, ktora juz zdazyla mi opowiedziec, ze na dworze pada snieg, ze juz byla siq, ze juz jej sie wlaczyly wszystkie zmysly w tym fonia ( co slychac bo gada). W tym momencie nastepuje zamiana. JA z wyra Saba do. Trzeba poczekac az pieseczek sie ulozy ( 30 kolek celem ugniecenia miejsca spania ( gdzie ona uslyszala " jak sobie poscielesz tak sie wyspisz?? hmm), nastepnie przykryc, tak aby powietrze mialo swobodny dostep do jej nozdrzy, pocalowac i juz mozna isc do ubikacji oddac hold naturze. :evil_lol: Nie daj boze ja olac... :diabloti:

Hehehe ale z niej księzniczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:I jeszcze ta szufladka :loveu:

Posted

Jak mi sie za ta moja szufladka teskni :( Od prawie miesiaca nie ma mnie w domku i slysze ja tylko w sluchawce telefonu jak do niego szczeka :( Teskni mi sie bardziej niz za rodzicami... Nie ma chyba drugiej takiej wariatki jak ona. Strasznie mi brakuje jej wyglupow, gadania, radosci, smutkow... abu zaraz sie poplacze ;( ( pewnie wielu stwierdzi "ale glupia za psem placze") W nocy wylatuje na tygodniowe wakacje i wcale sie nie ciesze :( Bede lezala na plazy i myslala jak ona by sie tu wyglupiala, czochrala, plywala, poznawala nowe zapachy... :( Eh rozczulilam sie :( Ide sie dopakowac.
Do przeczytania za tydzien.
Buziaki:loveu:

Posted

Fixatywa napisał(a):
Jak mi sie za ta moja szufladka teskni :( Od prawie miesiaca nie ma mnie w domku i slysze ja tylko w sluchawce telefonu jak do niego szczeka :( Teskni mi sie bardziej niz za rodzicami... Nie ma chyba drugiej takiej wariatki jak ona. Strasznie mi brakuje jej wyglupow, gadania, radosci, smutkow... abu zaraz sie poplacze ;( ( pewnie wielu stwierdzi "ale glupia za psem placze") W nocy wylatuje na tygodniowe wakacje i wcale sie nie ciesze :( Bede lezala na plazy i myslala jak ona by sie tu wyglupiala, czochrala, plywala, poznawala nowe zapachy... :( Eh rozczulilam sie :( Ide sie dopakowac.
Do przeczytania za tydzien.
Buziaki:loveu:

oj, rozumiem cię, rozumiem. Ja pojechałam na jeden dzień, ba, na pół dnia do Wrocławia i wracałam do domu jak na skrzydłach do mojego Hakerka :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Uh wkoncu tu dotarlam :D wybaczcie ale musialam Sabci wynagrodzic ponad miesieczna rozlake. Wiecie dlugie spacery, spanie razem, smyranie itp co bokserki lubia najbardziej. Dzisiaj troszke z Sabcia pozwiedzalysmy dalsza okolice zatem niedlugo pojawia sie tu aktualne foteczki :)

Posted

OMG - Niesamowity pies :P Wogle zdjecie wspaniałe ;).

Tez myslałem nad kopiowaniem, ale poki Rani uszy jako-tako sie układaja ,to wstrzymuje sie :D

Posted

Ale czy napewno ? :] W niemczech.. u nas chyba nie.. chociaz we wzorcu bokser jest z 'kłapciakami' i z długim 'merdaczem' jednak kazde odstepstwo od wzorca jest 'wada', to ja juz nie wiem!

Posted

[quote name='Dinho']Ale czy napewno ? :] W niemczech.. u nas chyba nie.. chociaz we wzorcu bokser jest z 'kłapciakami' i z długim 'merdaczem' jednak kazde odstepstwo od wzorca jest 'wada', to ja juz nie wiem!
Napewno:p
A ponadto, uszy przycina się do określonego wieku .:p a twojej psince w nich ślicznie, także nie ma sie nad czym zastanawiać:eviltong: :p

Posted

jak nie wypstrykam ich celowo to porobie zdjecia podlodze, zeby juz ja oddac :D

Dzisiaj Sabcia byla kąpana i bardzo sobie to chwalila :D jest piekna pachnaca, blyszczaca :)