Fixatywa Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 heheh to nie o diete chodzi ;) ona jest raz ze niejadkiem, dwa lubi sie draznic o jedzenie. Leci wtedy po kogos, dobiega do miski i zaczyna warczec jakby ktos chcial jej to zabrac :D Taki maly rytual, potem wcina i chodzi dumna oblizujac sie i pokazujac jak jej smakowalo <bec>. Ja nie mowilam ze Saba jest "normalna" :D :D :D Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Fixatywa napisał(a):heheh to nie o diete chodzi ;) ona jest raz ze niejadkiem, dwa lubi sie draznic o jedzenie. Leci wtedy po kogos, dobiega do miski i zaczyna warczec jakby ktos chcial jej to zabrac :D Taki maly rytual, potem wcina i chodzi dumna oblizujac sie i pokazujac jak jej smakowalo <bec>. Ja nie mowilam ze Saba jest "normalna" :D :D :D bo boksie nie są "normalne" :evil_lol: , boksie to są boksie :evil_lol: i już :evil_lol: witamy w gromadce bokseromaniaków :lol: :lol: :lol: Quote
lula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jakie cudo malutkie :) Buziaczek w nochalka :) Quote
Fixatywa Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Ach jak cudownie plyna wakace pod namiotem :):loveu: Quote
Fixatywa Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Tutaj dostalam miske do wylizania po salatce :) Dopoki mi jej wiecej nie dacie to ja miski nie oddam, a co! :mad::evil_lol: Quote
Fixatywa Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Na plazy, na plazy fanie jest :) Quote
lula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 ale super :) Wakacyjnie się zrobiło a tu trzeba iść do pracy :( Quote
Fixatywa Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Ale jak ma sie boksia w domku to sie chce szybko wracac zeby jego powitalna radosc widziec :) Quote
lula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 zwłaszcza jak się ma takiego śliniaka jak ja:) całowanie od samych drzwi :) Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mój się narazie ślini tylko jak czuje cieczkę i do ...... czipsów!!! nie wiem dlaczego:niewiem: , nikt mu tego nigdy nie dawał a jak widzi jak je jemy to tasiemki wiszą mu do podłogi :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Heheh Saba tez lubi czipsy, szczegolnie ten dzwiek chrupania :D wyglada wtedy jakby polknela trampka i wystawaly jej sznurowki :D Quote
Ola&Kora Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Fixatywa napisał(a):Heheh Saba tez lubi czipsy, szczegolnie ten dzwiek chrupania :D wyglada wtedy jakby polknela trampka i wystawaly jej sznurowki :D Już sobie wyobrażam jak nagle Sabuni w tej sytuacji zachce się otrzepać...:-D ... te "sznurówki" fruwające po całym pokoju...:eviltong: A ch, skąd ja to znam... Kora ślini się zawsze kiedy coś jem... bleee :p Quote
Fixatywa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 o tak prysznic nieunikniony :D Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Świetna foteczka:multi: :multi: :multi: Hie hie, śliniący boksiu to jest to, a najlepiej jeszcze, jak po jedzeniu wytrze się w Twoje spodnie:razz: Quote
lula Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='madzia i medor']Świetna foteczka:multi: :multi: :multi: Hie hie, śliniący boksiu to jest to, a najlepiej jeszcze, jak po jedzeniu wytrze się w Twoje spodnie:razz: hahaha zwłaszcza gdy się spieszysz na ważne spotkanie :) Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 lula napisał(a):hahaha zwłaszcza gdy się spieszysz na ważne spotkanie :) Dokładnie tak:cool3: :evil_lol: Quote
Jupi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Fixatywa'] Najukochansza zabawka, z nia sie kapie, z nia jezdzi na wycieczki :evil_lol: boksiu zadusi kotka:evil_lol: ostatnio był opis tej zabawki w "Moim psie" ale nie sadziłam że jest tak wielki ten kotek, a jest z twardej gumy? Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jupi napisał(a):boksiu zadusi kotka:evil_lol: ostatnio był opis tej zabawki w "Moim psie" ale nie sadziłam że jest tak wielki ten kotek, a jest z twardej gumy? No właśnie, a ja nie mogłam sobie przypomnieć, skąd ja kojarzę tą zabawkę:p Bardzo fajna:p :p A ja ostatnio zastanawiałam się na tzw. ,,inteligentnymi zabawkami":eviltong: Quote
Fixatywa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Jupi napisał(a):boksiu zadusi kotka:evil_lol: ostatnio był opis tej zabawki w "Moim psie" ale nie sadziłam że jest tak wielki ten kotek, a jest z twardej gumy? Jest wytrzymaly, Saba go nie przegryzla a z natury rozwla wszystkie zabawki :D guma taka ze sie ugina pod zabkami ale sie nie dziurawi, taka miesista jest, wytrzymuje nawet szarpanie --> Saba ma pysk, ja ogon i dawaj kto pierwszy pusci :D Nawet nie chce pisac co ten koteczek przezyl :D Quote
Fixatywa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='madzia i medor']Świetna foteczka:multi: :multi: :multi: Hie hie, śliniący boksiu to jest to, a najlepiej jeszcze, jak po jedzeniu wytrze się w Twoje spodnie:razz: a co dopiero jak sie z tych sznurowek otrzepie w windzie...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Fixatywa napisał(a):a co dopiero jak sie z tych sznurowek otrzepie w windzie...:evil_lol: To musi być komiczny widok:evil_lol: :evil_lol: Choć domyślam się, że nie dla wszystkich:diabloti: :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 madzia i medor napisał(a):To musi być komiczny widok:evil_lol: :evil_lol: Choć domyślam się, że nie dla wszystkich:diabloti: :evil_lol: Zawsze w takim momencie mi sie przypomina scena z Betovena, jak tam sie psiak otrzepuje, tak pieknie w zwolnionym tempie :lol::evil_lol::diabloti: Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Fixatywa napisał(a):Zawsze w takim momencie mi sie przypomina scena z Betovena, jak tam sie psiak otrzepuje, tak pieknie w zwolnionym tempie :lol::evil_lol::diabloti: z boksiam raczej nie da się nic zrobić w zwolnionym tempie :evil_lol: , jest tylko trzask w lewo, trzask w prawo i lecą sznurówki do zupy :diabloti: :diabloti: :diabloti: witam szufladkę :evil_lol: Quote
Fixatywa Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 leemonca napisał(a):z boksiam raczej nie da się nic zrobić w zwolnionym tempie :evil_lol: , jest tylko trzask w lewo, trzask w prawo i lecą sznurówki do zupy :diabloti: :diabloti: hahahahahah pieknie to ujelas :evil_lol::lol: Quote
Recommended Posts