Fixatywa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Czas aby moja Sabcia pokazala swoj pyszczek :) Ma 7 lat, zachowuje sie jak szczeniak :D jest niejadkiem, ma wystajaca dolna szczeke, nie ma ząbka w srodku dolnej szczeki :D, jest indywidualistka, jak ma zły humorek to ma wszystkich gdzies, lubi ciepla herbate z cytryna, kapuste kiszona, piwo, za maslo da sie pociac, jest troszke tchorzliwa. Bardzo ja kocham. Moglabym o niej godzinami opowidac ( co potwierdza znajomi :D ). A oto Sabcia :D Taka ma minke jak cos zaszelesci lub ja sie zawola chcac jej cos dac :loveu: --------------------------------------------- Postaram sie systematycznie wrzucac tu jej fotki. Aktualne i te ktore znjade :) Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Chodzcie na dwor :) mam obrozke:multi: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Najukochansza zabawka, z nia sie kapie, z nia jezdzi na wycieczki :evil_lol: Quote
Agga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Urocza Sabunia. Ja mam słabość do bokserków:loveu: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Agga dziekuje :) ja tez mam slabosc :oops: Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Kolejny piekny fafluś na dogo :loveu: Piękny pręgowaniec :cool3: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 A tam jest ciasteczko :multi: mogę? :oops: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 I jak tu jej nie kochac :loveu: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 A oto wystajaca szuflada :evil_lol::diabloti: Quote
Imbirka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witajcie:multi: przyszliśmy obejrzeć śliczną sunię z naszej ukochanej rasy:lol: Będziemy zaglądać częściej i czekamy na kolejne foteczki Sabuni:loveu: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 będą, będą :) cierpliwosci :D Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Fixatywa'] I jak tu jej nie kochac :loveu: ale wielki czarny nochal :loveu: :loveu: zapraszamy do nas :) Quote
BBeta Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Szczęke ma zupełnie jak moja Diana ;] Pozdrawiamy Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 A tutaj Sabenka jeszcze malutka :) Jedno uszko stalo jej na "slowo honoru" :lol: Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Nurkujemyyyyyy łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Quote
Fixatywa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 ... z Polski do Polski...:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :loveu:kolejna ślicznosciowa bąkersikowa szczerzujka ....słodkości ...boxery moja miłosć Quote
Korenia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Boska !! :loveu: :loveu: :loveu: Szuflada pierrwsza klasa!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Fixatywa'] A tutaj Sabenka jeszcze malutka :) Jedno uszko stalo jej na "slowo honoru" :lol: hehe ale jej uszka fajnie lataja:loveu: Quote
niki_ill Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Super sucz!!!! Gratki:loveu: :evil_lol: :razz: Pozdrowienia od moich zoltkow :) Quote
Ola&Kora Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Co za cudowny fafluniasty pręgusek z Sabuni :loveu: :loveu: :loveu: Jaka ona śliczna z tymi wystającymi ząbkami :p Quote
Recommended Posts