Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bros, ogromne dzięki !!!!!! Napisałam już do Uru.

Szarotka, wieszam ogłoszenia - może jeszcze odnajdzie się poprzedni właściciel. On jest wręcz utuczony, w tym sensie dbano o niego. Tylko niczego nie nauczono. Jednocześnie szukam domu tymczasowego, z wielkimi nadziejami na stały.

Pod koniec tygodnia postaramy się go zaprzyjaźnić z obrożą. Inaczej spacery są jazdą bez trzymanki okraszoną różnymi niespodziankami.

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wkleję do pierwszego postu :) EEE tylko jedno mi się wkleiło bo więcej niż 5 nie można , wklejam też tu :

Taki ze mnie wielki miś :)

Posted

Kurcze, przykra sprawa z tym psiakiem. mam nadzieje,ze w sobote oagraniemy jego niechec do obrozy. az jestem ciekawa jak mocno zaawansowana jest ta awersja. nie takie w sumie klocki sie przechodzilo... damy rade! rutta, czy ten dt o ktorym wspominasz wzial by psiaka gdyby udalo sie zalatwic sprawe z obroza? mozna by przeciez wcisnac psa w szelki i niech w nich siedzi non stop poki nie przywyknie to tego ze sa itd...jak myslicie?lepsze poczucie dyskomfortu w szelkach niz schron! zawsze.

Posted

rany, jaki fajnioch!!!

niestety, już wiem, że łatwiej znaleźć dom maluchowi niż pełnowymiarowemu.
Ale trzeba szukać.

Ograniczenie pojemności sygnatur znacznie utrudnia sprawę.
Ponieważ sprawa Borysa się wyjaśniła, zaraz podlinkuję Stefcia
Zobaczcie Mimi z mojej sygnatury, może ktoś zna chętnego na maleństwo?

Posted

rutta nie wiem co z tymi wiadomosciami priv ,cos mi sie wyslac nie chcialo. w kazdym razie moj tel 507 077 651 i jakos odezwij sie w piatek, umowimy sie co do tego wyjazdu do schronu. wezme szelki,w sumie powinny pasowac.

Posted

od 12 tej jestem juz do konca na astach wiec konkretnie w sprawie stefanka, fajnie jakbysmy max 9.45 wyjechalys pod domu rutty. spokojnie moge pod nią podjechac mam po drodze.yuki, ty jakos po drodze musiałabys zostac zgarnięta;)

Posted

ok to zwyczajnie umowimy sie telefonicznie w piatek:) a czy ja bede oamietac jak tam przez ta estakade dojechac?;) a juz wiem! caly czas prostoooo;)

Posted

Uru napisał(a):
ok to zwyczajnie umowimy sie telefonicznie w piatek:) a czy ja bede oamietac jak tam przez ta estakade dojechac?;) a juz wiem! caly czas prostoooo;)

:) Jak coś to daję mój numer tel 515 290 672 , Rutta ma na pewno. Się zdzwonimy :)

Posted

popłakałam się nad pulpecikiem Stefanem :) To 30 kg smutku.
Rozwiesiłyśmy dzisiaj sporo ogłoszeń w Radwanicach. W życiu nie widziałam tylu tablic ogłoszeniowych, więc informacja o Stefku wisi sobie całkiem elegancko.
Odpowiadając na pytanie o DT i sprawę obroży - tak :) Inaczej nie ma możliwości wyprowadzenia go na spacer, ponieważ to teren nieogrodzony. Możliwe że DT pojedzie z nami :)
On się boi obroży ale nie reaguje agresywnie. Raz udało się mu ją zapiąć, zanim ją ściągnął, po prostu piszczał, jak ktoś go próbował dotknąć.
W weekend raczej nie schudnie, bo mam zamiar go smacznie przekonywać do obroży albo szelek - tutaj zdaję się na Was.
Numery zapisane :)

Posted

Rutta, jak tak dalej pójdzie to nasz Stefan będzie szerszy niż dłuższy ;)
Uru będziesz na astach sama , czy jestem już z kimś umówiona ?

Posted

Ha! Rutta, spodobał Ci się mój Stefanek w sygnaturce?
Mam nadzieję, że apel jest smakowity i zachęci do odwiedzania Stefcia i Mimi.

No i oczywiście liczymy na znalezienie domków.

Posted

Nawet bardzo!To muzykalny pulpecik, wydaje z siebie nieprawdopodobne dźwięki. Przez chwilę nawet miał być Puzonem a nie Stefanem :) Trzymam za małą kciuki!

Posted

to jak on tak na ta obroze jest cięty to moze idac przykladem pieska od yuki ktory mial byc uspiony temu tez cos dolega w okolicach szyjnych? yuki, na astach smigamy z diunką. w sumie nikomu wiecej ich nie wydają!:/ bywa jeszcze Aresik,ale cos sie ostatnio opuścil ;) a To on właściwie miał pierwszy chody.

Posted

Na razie kibluje na kwarantannie, a póki co zbiera się ekipa do schroniska , co by grubaska wyciągnąć na spacerek i zobaczyć jak się ma w piątek :)