Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 Diano,nie wiem czy powinnam tak mówić.... :roll: ale może puszysta sierść innych collie jest spowodowana tym,że maja na wystawie lakier na sobie...widziałam co takie cudo może czynić.... poprostu puchatek :lol: dlaczego masz nie mówić???mów ile chcesz :lol: Ja też używałam lakierów ale teraz się skończył i zastanawiam się czy nie poeksperymentować z inną firmą..... Quote
tunio Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 a to ja mam pytanie do specow (tutaj uklon glownie w strone Rotti i Dzidtki).....Wiem ze to nie za dobry temat i dodatkowo dla wilczarza ale.......Moze ktos moglby mi polecic jakis szampon wysokiej jakosci ktory nie uczula itp itd bo sie przyznam ze jestem w tym calkiem nowa :oops: Quote
Diana14 Posted January 26, 2004 Author Posted January 26, 2004 A jest taki temat gdzie Nadia poleca kosmetyki i pisze jak i kiedy ich używać. Quote
Rotti Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Cary Ja Ci nie pomogę, bo do sierści wilczarza na peno potrzebne są inne szmpony niz dla afgana. Ale skontaktuj się faktycznie z Nadią, ona na pewno Ci poradzi. Quote
tunio Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Rotti :modla: Juz lece szukac owego tematu :lol: Quote
Diana14 Posted February 3, 2004 Author Posted February 3, 2004 Rotti :modla:Juz lece szukac owego tematu :lol: No i co??Jak tam pielęgnacja sierści?? Quote
tunio Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 jest wyczesany,wyszczotkowany,pousuwane stronki zlap,mimo ze nie wykapany to czysciutki.......Coz wiecej chciec ? :D Quote
Diana14 Posted February 3, 2004 Author Posted February 3, 2004 to super! chciałabym zobaczyć te śliczności :) Quote
tunio Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 i moze zobaczysz bo my takze prawdopodobnie bedziemy w Rzeszowie 8) a jak u Twojej .... ? Quote
Diana14 Posted February 4, 2004 Author Posted February 4, 2004 i moze zobaczysz bo my takze prawdopodobnie bedziemy w Rzeszowie 8)a jak u Twojej .... ? ja normalnie skaczę z radości bo po tych mrozach Limba ma futro, że ho ho!!! Ale w Rzeszowie będę z pieskiem z mojej hod. i jego właścicielami. Z Limba jadę do Opola :) Quote
Recommended Posts