wikikoniki Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://www.familydog.pl/ Kto był? Jakiego ma pieska? Ja zamierzam się z Nesią w kwietniu wybrać ;d Quote
wikikoniki Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Do góóóóóry ;D Wiem Rusiu, że się wybierasz ;D Quote
Guptasek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 A no tak :)) Masz mnie ! :) Ja się wybieram z Westem . Quote
wikikoniki Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 A ja ze sznaucerem ;D Namawiam koleżankę, żeby założyła konto na Dogo ;D Quote
wikikoniki Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dzisiaj idę zobaczyć zajęcia z posłuszeństwa ;D Quote
Guptasek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja wiem ,że tor odbierają w tym tygodniu :) I w sumie to tyle , a chcesz się wybrać ? :) Quote
basza95 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 możliwe że tak (z moim potworem -niufkiem) ale dopiero po zakończeniu roku szkolnego :( ale rozumiem że zajęcia się jeszcze nie odbywają. Quote
wikikoniki Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Nie, zajęcia zaczynają się odbywać w połowie kwietnia <podobno> Napewno !!! A jakiej rasy jest twój psiaczek ? Quote
basza95 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wikikoniki napisał(a):Nie, zajęcia zaczynają się odbywać w połowie kwietnia <podobno> Napewno !!! A jakiej rasy jest twój psiaczek ? Ja mam nowofundlanda. Może w kwietniu się uda - nie wiem jeszcze co na to moja mama. Quote
wikikoniki Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ogłaszam, ze zajęcia JESZCZE się nie odbywają. Basza, dam ci znać na PT jak już się zaczną. Rysia, tobie dam znać przez gg ;p Quote
wikikoniki Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Zaczynam wątpić, czy zajęcia wogóle się bd odbywać/ Quote
wikikoniki Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Oszukali mnie z seminarium. KLUB NIE GODNY POLECENIA !!! Administratorów proszę o zamknięcie tematu. Quote
Pinesk@ Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 wiki możesz mi szerzej opisac sprawę na PW? Z góry dziękuję Quote
wikikoniki Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Może tutaj napiszę, żeby wszyscy wiedzieli ;D Szkoła dla Psów Family Dog organizowała seminarium agility z Tomkiem Jakubowskim 23-24 lipca. Jakieś dwa tygodnie przed seminarium dostałam maila, że seminarium nie odbędzie się z powodów technicznych. Kiedy zapytałam sie o co chodzi okazało się, że oni jeszcze nie mają toru !!! Na stronie jest napisane że mamją profesjonalny tor. Miał być rozłorzony już w kwietniu. Seminarium organizowała pani, która mieszka w Szwecji i myśała, że tam jest tor. Jednak go nie było. Jeszcze raz proszę o zamknięcie tematu. Quote
wikikoniki Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Wiecie czego się wczoraj dowiedziałam od przypadkowego pana, który akurat wracał ze szczeniaczkiem ze szkolenia ? Że tor w całości jest TERAZ ! Skończyli go tydzień temu ;O Jestem załamana ich nieprofesjonalnością. Quote
Recommended Posts