Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj jusstyna85,
rozmawiałyśmy dzisiaj wieczorem przez telefon w jego sprawie.
Odezwę się jutro po 15.00 i dobrze, że znalazłam wątek tego kochanego grubaska.

Posted

Dziewczyny, tu akcja plakatowa to priorytet. Może właściciele są wiekowi, jakas nagła sytuacja życiowa ich zastała (grypa,szpital)i nie pozwala na poszukiwania psa...
A najwiecej info. uzyskacie od psiarzy z tamtej okolicy. Wybrac sie tam wieczorowa porą i rozpytać....Tak myslę...

Posted

[quote name='pajda']Witaj jusstyna85,
rozmawiałyśmy dzisiaj wieczorem przez telefon w jego sprawie.
Odezwę się jutro po 15.00 i dobrze, że znalazłam wątek tego kochanego grubaska.

Pewnie rozmawiałaś z Justyną_wolontariat :)

Może zdradzisz coś?

[quote name='togaa']Dziewczyny, tu akcja plakatowa to priorytet. Może właściciele są wiekowi, jakas nagła sytuacja życiowa ich zastała (grypa,szpital)i nie pozwala na poszukiwania psa...
A najwiecej info. uzyskacie od psiarzy z tamtej okolicy. Wybrac sie tam wieczorowa porą i rozpytać....Tak myslę...

Ja też myśle,że ludzie mogą być starsi.Ja przyklejałam kartki ,takie zwykłe,napisane o znalezieniu,ale nic...Babka,która adoptowała kota ode mnie blisko mieszka,ale go nie kojarzy.Rozpytywała też wszystkich....dziwne jest to,bo pies trafiając do schronu tak kaszlał,że na pewno daleko nie zaszedł,więc albo ktoś go po prostu wyrzucił,albo właścicielowi coś się stało.

Posted

podejrzewam że pies należał do osoby starszej może zmarła lub jest w szpitalu a dzieci po drodze wysadziły go na osiedlu liczą że ktoś się nim zajmie

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Pewnie rozmawiałaś z Justyną_wolontariat :)

Może zdradzisz coś?

Ooo, ja trąba! Rozmawiałam w sprawie DT. Jutro ustalamy szczegóły... :)

Myślę, że rzeczywiście najwięcej pomóc mogliby spacerujący tam psiarze, chyba, że on się wcale nie zgubił... :(

Posted

pajda napisał(a):
Ooo, ja trąba! Rozmawiałam w sprawie DT. Jutro ustalamy szczegóły... :)

Myślę, że rzeczywiście najwięcej pomóc mogliby spacerujący tam psiarze, chyba, że on się wcale nie zgubił... :(

ooo super :)

Isadora7 napisał(a):
Plakat będzie w ciągu pół godzinki

dzięki wielkie

Posted

Jamnik został wczoraj odebrany przez syna właścicielki.Jednak doczytał o znalezieniu.Ta Pani jest w szpitalu.Schronisko powiedziało,że za tydzień sprawdzi czy pies był u weta i czy otrzymuje leki,zobaczymy...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jamnik został wczoraj odebrany przez syna właścicielki.Jednak doczytał o znalezieniu.Ta Pani jest w szpitalu.Schronisko powiedziało,że za tydzień sprawdzi czy pies był u weta i czy otrzymuje leki,zobaczymy...

Czyli można go zdjąć ze strony tak? No i pajde wysyłać na poszukiwanie kolejnego tymczasa. Ona farta przynosi, co się zdeklaruje to psiak ma dom. A jak już dotrze do niej to 2 tygodnie i do domu.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Czyli można go zdjąć ze strony tak? No i pajde wysyłać na poszukiwanie kolejnego tymczasa. Ona farta przynosi, co się zdeklaruje to psiak ma dom. A jak już dotrze do niej to 2 tygodnie i do domu.

Możesz,bardzo Wam dziękuje za pomoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Może właściciele są wiekowi, jakas nagła sytuacja życiowa ich zastała (grypa,szpital)i nie pozwala na poszukiwania psa...

Głupio tak samą siebie cytowac, ale wykrakałam...Cieszę sie ze wrócił do domu. Stres w schronie by go zabil.
Dobra akcja dziewczyny !:loveu:

Posted

Dołączam się do gratulacji :loveu: i ogólnej radości:multi:
Nareszcie własna pani, własna miseczka, własne łóżeczko i zabawki :lol:
wszystko wróciło na swoje miejsce i Klusio też, huraaaaaa!