Pyrdka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No maleńka, będzie dobrze. :lol: Pakuj manatki. Quote
Akrum Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 oj tak, mała już się będzie po woli pakowała i najprawdopodobniej już w piątek pojedzie. imperator - dzięki wielkie :) Quote
Akrum Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 zapraszam na bazarek, który zorganizowała Jagoda09 dla naszej Iskry :) proszę, reklamujcie go gdzie się da :) musimy uzbierać pieniążki na transport, na weta, na dalsze badania http://www.dogomania.pl/threads/202880-Du%C5%BCo-odlewek-perfum.-%29-Bazarek-dla-Iskry!-Do-22.03-godz.-22-gt-ZAPRASZAM!?p=16372553&posted=1#post16372553 Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Bazarek wykonala ciocia Jagoda09 - dziekujemy ;) Quote
Ewa&Duffel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Prześlijcie mi proszę nr konta na PW, postaram się coś wpłacić jednorazowo, stałej deklaracji niestety nie mogę obiecać. Quote
Akrum Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 obraczus87 napisał(a):Bazarek wykonala ciocia Jagoda09 - dziekujemy ;) yhm... właśnie, już poprawiłam :) Ewa&Duffel napisał(a):Prześlijcie mi proszę nr konta na PW, postaram się coś wpłacić jednorazowo, stałej deklaracji niestety nie mogę obiecać. witaj i wielkie dzięki :) zaraz poleci nr konta na pw :) Quote
Pyrdka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mała żyje i w piątek jedzie do domu tymczasowego. Quote
Akrum Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 tak, mała żyje. nabiera sił. dzisiaj po nią jadę i zabieram do imperatora, który Iskrę jutro powiezie do LILUtosi do DOMU TYMCZASOWEGO. Quote
imperator Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Witam mała już, jest u mnie strasznie się boi, no ale nie ma się co dziwić. Quote
imperator Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nigdy w życiu nie widziałem tak przerażonego psa, każdy ruch w jej stronę przeraża ją jeszcze bardziej, nawet moja suczka która zachęcała ją do zabawy nie potrafiła zwrócić na siebie uwagi. Mała siedzi jak taki posążek w koszyku, zero ruchu, po wyniesieniu z domu na siku bidula usiadła w kącie i czekała aż pójdzie do góry do swojego koszyka, swojego azylu.... " class="ipsImage" alt=""> Quote
Pyrdka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mała bidulka. Dużo pracy nad nią.Kto ją tak skrzywdził?:-( Quote
imperator Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No w końcu usnęła, nawet trochę chrapie:) Niech wypoczywa przed podróżą... Quote
Nina Michnik Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Zamieszczę ją na fb i spróbuję rozgłosić sprawę. Jest prześliczna! Quote
Akrum Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Mała Iskra pewnie już niedługo dojedzie do LILUtosi :) Wieści z drogi sa takie, że mała cały czas śpi :) nie wymiotuje, ufff... dziękujemy za wpłaty: Bjuta - 100 zł Ewa&Duffel - 20 zł spadek po Nutce - 90 zł Razem w skarpecie Iskry mamy tylko 210 zł..... cioteczki, pomóżcie nam utrzymać Iskrę w DT... Quote
Pyrdka Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Iskra musiała zaznać krzywdy. Jest strasznie wycofana, przerażona:-( Pomózmy jej wyjść na prostą. Nawe drobne wpłaty pomogą nam utrzymac ją w dt. Same nie damy rady:oops: Proszę w imieni małej, przerażonej Iskierki. Quote
Akrum Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 dojechali już jakiś czas temu :) Iskra całą drogę spisywała się na medal - czyli spała :) resztę relacji może LILUtosi napisze :) Quote
LILUtosi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Nie za wiele na dzisiaj tych relacji. Położyłam ją w legowisku w odosobnionym miejscu i zostawiłam w spokoju. A ona jak się położyła tak leży. Zobaczymy jutro. Quote
Bjuta Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Może spróbujcie postawić jej nad tą skrzynką jakiś stolik, żeby się czuła zabezpieczona od góry. Taki rodzaj "budy". Psiaki ponoć najbardziej boją się ataku z góry. Quote
Akrum Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 ciekawe czy w końcu zrobi dzisiaj siusiu... bidulka się tak zestresowała wczorajszą zmianą miejsca, że siusiu nie chciała zrobić ani wczoraj (tylko mnie obsikała ze strachy jak ją na ręce wzięłam by wynieść na dwór), ani dzisiaj cały dzień... Quote
Akrum Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Bjuta napisał(a):Może spróbujcie postawić jej nad tą skrzynką jakiś stolik, żeby się czuła zabezpieczona od góry. Taki rodzaj "budy". Psiaki ponoć najbardziej boją się ataku z góry. hehe ta skrzynka, to była tylko tak na wczoraj i dzisiaj , bo już nie miałam żadnego koszyka-lekowiska by pożyczyć domkowi, w którym Iskra czekała na transport :) u LILUtosi pewnie ma super posłanko :) Quote
LILUtosi Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mała zrobiła kupkę i dwa razy siku w domku. Leży sobie i się nie rusza. Nie mam zamiaru jej stresować. Za parę dni sama zdecyduje się nam zaufać. Quote
imperator Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 LILUtosi napisał(a):Mała zrobiła kupkę i dwa razy siku w domku. Leży sobie i się nie rusza. Nie mam zamiaru jej stresować. Za parę dni sama zdecyduje się nam zaufać. No to tyle dobrze, bo u nas niestety nie była w stanie Quote
Recommended Posts