Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Bazarek wykonala ciocia Jagoda09 - dziekujemy ;)

yhm... właśnie, już poprawiłam :)
Ewa&Duffel napisał(a):
Prześlijcie mi proszę nr konta na PW, postaram się coś wpłacić jednorazowo, stałej deklaracji niestety nie mogę obiecać.

witaj i wielkie dzięki :)
zaraz poleci nr konta na pw :)

Posted

Nigdy w życiu nie widziałem tak przerażonego psa, każdy ruch w jej stronę przeraża ją jeszcze bardziej, nawet moja suczka która zachęcała ją do zabawy nie potrafiła zwrócić na siebie uwagi. Mała siedzi jak taki posążek w koszyku, zero ruchu, po wyniesieniu z domu na siku bidula usiadła w kącie i czekała aż pójdzie do góry do swojego koszyka, swojego azylu....

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Mała Iskra pewnie już niedługo dojedzie do LILUtosi :)
Wieści z drogi sa takie, że mała cały czas śpi :) nie wymiotuje, ufff...

dziękujemy za wpłaty:
Bjuta - 100 zł
Ewa&Duffel - 20 zł
spadek po Nutce - 90 zł

Razem w skarpecie Iskry mamy tylko 210 zł.....
cioteczki, pomóżcie nam utrzymać Iskrę w DT...

Posted

Iskra musiała zaznać krzywdy. Jest strasznie wycofana, przerażona:-( Pomózmy jej wyjść na prostą. Nawe drobne wpłaty pomogą nam utrzymac ją w dt. Same nie damy rady:oops: Proszę w imieni małej, przerażonej Iskierki.

Posted

Może spróbujcie postawić jej nad tą skrzynką jakiś stolik, żeby się czuła zabezpieczona od góry. Taki rodzaj "budy". Psiaki ponoć najbardziej boją się ataku z góry.

Posted

ciekawe czy w końcu zrobi dzisiaj siusiu... bidulka się tak zestresowała wczorajszą zmianą miejsca, że siusiu nie chciała zrobić ani wczoraj (tylko mnie obsikała ze strachy jak ją na ręce wzięłam by wynieść na dwór), ani dzisiaj cały dzień...

Posted

Bjuta napisał(a):
Może spróbujcie postawić jej nad tą skrzynką jakiś stolik, żeby się czuła zabezpieczona od góry. Taki rodzaj "budy". Psiaki ponoć najbardziej boją się ataku z góry.

hehe ta skrzynka, to była tylko tak na wczoraj i dzisiaj , bo już nie miałam żadnego koszyka-lekowiska by pożyczyć domkowi, w którym Iskra czekała na transport :)
u LILUtosi pewnie ma super posłanko :)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Mała zrobiła kupkę i dwa razy siku w domku. Leży sobie i się nie rusza. Nie mam zamiaru jej stresować. Za parę dni sama zdecyduje się nam zaufać.

No to tyle dobrze, bo u nas niestety nie była w stanie