Akrum Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 LILUtosi - przelałam póki co opłatę za DT za 21 dni - czyli do dnia, w którym u Ciebie była - to wyszło: 178,50 Wysłałam jak zwykle z pieniążkami za DT Szarika :) Proszę o odnotowanie, jak pieniążki wpłyną. Jeśli czegoś nie ujęłam lub jeszcze za coś należą się pieniążki - krzycz :) Quote
LILUtosi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Dostałam dzisiaj maila z informacjami: Pani pisze że śpi z nią w łóżku i że są do siebie już strasznie przywiązane. Że pierwszy raz została sama na ogrodzie i że jak Pani przyjechała z pracy strasznie się cieszyła, że boi się kotów. A tak: "Ogólnie to świetny piesek i wszystko się ułoży. Cieszę się, że go mamy" Quote
Akrum Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Uffff... to chyba można po woli puszczać zaciśnięte przez cały tydzień kciuki? :) Dzielna FIFI, wiedziała co ma robić, by rozkochać w sobie nową pańcię :) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 LILUtosi napisał(a):Dostałam dzisiaj maila z informacjami: Pani pisze że śpi z nią w łóżku i że są do siebie już strasznie przywiązane. Że pierwszy raz została sama na ogrodzie i że jak Pani przyjechała z pracy strasznie się cieszyła, że boi się kotów. A tak: "Ogólnie to świetny piesek i wszystko się ułoży. Cieszę się, że go mamy" Uh, można puścić palce... Czyzby Fifka bała się kotów....?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Proszę, zmieńcie tytuł wątku. A tutaj następna sunia w zaawansowanej ciąży. Prosze o pomoc dla niej, bedzie rodzić lada dzień. Mamy DT, ale problemem jest uzbieranie 150 zł/mies. Zajrzyjcie!!! http://www.dogomania.pl/threads/211885-%C5%9Aliczna-terierrkowata-sunia-dzi%C5%9B-mo%C5%BCe-jutro-urodzi-na-ulicy-!!-PILNIE-DT-!!!!!!!?p=17334217#post17334217 Pzdr. Quote
Akrum Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tytuł zmienię i poproszę o przeniesienie wątku do SZCZĘŚCIARZY :):):) ale się cieszę, FIFI - bądź szczęśliwa :) Quote
Pyrdka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Powodzenia malutka w nowym dom.Długo się naczekałaś ale było warto. LILUtosi dziękujemy Ci za pomoc i opiekę nad Fifi :loveu: Quote
Akrum Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 DZIĘKUJEMY LILUTOSI za wspaniałą opiekę, za wyprowadzenie FIFI na drogę normalnego życia. Pokazałaś jej, że jednak ludzie i świat nie są tacy źli. Pomogłaś jej na nowo zaufać :) Quote
Poker Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ale się cieszę ,że Fifunia ma domek.Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. Quote
LILUtosi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A ja dostałam jeszcze jedną informację: [FONT=Arial]Kochani,[/FONT] [FONT=Arial]już jest wszystko dobrze. Trochę się jeszcze boimy facetów, ale resocjalizacja postępuje w szybkim tempie. Fifka czeka na mnie, jak wracam z pracy. To się później poprzytulamy i idziemy do domu coś zjeść i potem zdrzemnąć się na kanapie. Na spacery na razie nie będziemy chodzić. Mała ma apetyt i niczego jej nie brakuje. pozdrawiam [/FONT] Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 teraz, to już jestem zupełnie spokojna :) początkowo miałam jeszcze dylematy, czy będzie dobrze, teraz wiem, że FIFI ma swój domek, że jest w nim szczęśliwa :) mam nadzieję, że Pani będzie podsyłała co jakiś czas wieści i zdjęcia :) Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Będzie dobrze, domek jest OK, byłam na wizycie przedadopcyjnej. Quote
LILUtosi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Pomocy, Fifi uciekła. NIe ma jej od wczoraj wieczór. Właśnie dostałam telefon. Ogłoszenia powieszone. :placz: Wczoraj państwo pojechali do kina i jak przyjechali już jej nie było. Pani wołała całą noc ale Fifi nie ma. Quote
Akrum Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 o matko, FIFI, co Ty najlepszego zrobiłaś... Dlaczego zwiałaś z tak fajnego DS?? Kurde, jestem tylko przelotem i nie mam czasu teraz pisać o pomoc do ciotek z Wrocławia prośbę o pomoc w szukaniu... Cholera, no FIFI... Quote
LILUtosi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja dzisiaj nie mogłam jechać, mam przyjęcia psów, juro mam chrzciny we Wrocławiu, postaram się zerwać i pojechać. Może się gdzieś zaszyła. Pani jej po rozwieszała ogłoszenia we wsiach. Fifi ma na obroży zapisany numer telefonu. Nie ma sensu żeby ktoś obcy ją szukał bo ona prawdopodobnie nie wyjdzie. Ewentualnie rozdawanie ulotek. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 O, matko.... jeszcze tego nam brakowało... znaczy, jest jakas dziura w ogrodzeniu, czy ktoś otworzyl bramkę...? Coś bliżej wiadomo? pzdr. Quote
Pyrdka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Fifi, wracaj natychmiast! Tylko tego brakowało:-(:-(:-( Szukajcie jej błagam!!! Quote
Poker Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 a niech to cholera. Nie mogli jej w domu zostawić? Jutro do nich zadzwonię.Zobaczę co się da zrobić. Jutro pod kościołami można by ulotki rozdawać. Quote
BUDRYSEK Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 LILUtosi napisał(a):Widocznie jest gdzieś jakiś prześwit. to juz wiemy dlaczego Bilon zwiewal trzymam kciuki! Quote
Poker Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ale Bilon przy Fifi jest wielki.Jej wystarczy malutki prześwit. Quote
iskra_wroc Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Czy mógłby ktoś zrobić plakat?? Wydrukuję, powieszę w pracy i podeślę do wszystkich Kakadu we Wrocławiu. Quote
LILUtosi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A dzisiaj pada. Straci trop. Strasznie się martwię. Quote
Poker Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Lilu, masz kontakt z właścicielami? Drukują ulotki? Może znajdę trochę czasu i podjadę. Zadzwonię jeszcze o pomoc do znajomej, która mieszka w tej wsi. Quote
LILUtosi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wiem e wydrukowali plakaty i powiesili i pani wysłała do wyborczej info ale to nie wiadomo kiedy się ukaże. Quote
Recommended Posts