Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi - przelałam póki co opłatę za DT za 21 dni - czyli do dnia, w którym u Ciebie była - to wyszło: 178,50

Wysłałam jak zwykle z pieniążkami za DT Szarika :)

Proszę o odnotowanie, jak pieniążki wpłyną.

Jeśli czegoś nie ujęłam lub jeszcze za coś należą się pieniążki - krzycz :)

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dzisiaj maila z informacjami:
Pani pisze że śpi z nią w łóżku i że są do siebie już strasznie przywiązane. Że pierwszy raz została sama na ogrodzie i że jak Pani przyjechała z pracy strasznie się cieszyła, że boi się kotów. A tak: "Ogólnie to świetny piesek i wszystko się ułoży. Cieszę się, że go mamy"

Posted

Uffff... to chyba można po woli puszczać zaciśnięte przez cały tydzień kciuki? :)
Dzielna FIFI, wiedziała co ma robić, by rozkochać w sobie nową pańcię :)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Dostałam dzisiaj maila z informacjami:
Pani pisze że śpi z nią w łóżku i że są do siebie już strasznie przywiązane. Że pierwszy raz została sama na ogrodzie i że jak Pani przyjechała z pracy strasznie się cieszyła, że boi się kotów. A tak: "Ogólnie to świetny piesek i wszystko się ułoży. Cieszę się, że go mamy"

Uh, można puścić palce...
Czyzby Fifka bała się kotów....?;)

Pzdr.

Posted

DZIĘKUJEMY LILUTOSI za wspaniałą opiekę, za wyprowadzenie FIFI na drogę normalnego życia.
Pokazałaś jej, że jednak ludzie i świat nie są tacy źli.
Pomogłaś jej na nowo zaufać :)

Posted

A ja dostałam jeszcze jedną informację:
[FONT=Arial]Kochani,[/FONT]
[FONT=Arial]już jest wszystko dobrze. Trochę się jeszcze boimy facetów, ale resocjalizacja postępuje w szybkim tempie. Fifka czeka na mnie, jak wracam z pracy. To się później poprzytulamy i idziemy do domu coś zjeść i potem zdrzemnąć się na kanapie. Na spacery na razie nie będziemy chodzić. Mała ma apetyt i niczego jej nie brakuje. pozdrawiam
[/FONT]

Posted

teraz, to już jestem zupełnie spokojna :)
początkowo miałam jeszcze dylematy, czy będzie dobrze, teraz wiem, że FIFI ma swój domek, że jest w nim szczęśliwa :)

mam nadzieję, że Pani będzie podsyłała co jakiś czas wieści i zdjęcia :)

Posted

Pomocy, Fifi uciekła. NIe ma jej od wczoraj wieczór. Właśnie dostałam telefon. Ogłoszenia powieszone. :placz: Wczoraj państwo pojechali do kina i jak przyjechali już jej nie było. Pani wołała całą noc ale Fifi nie ma.

Posted

o matko, FIFI, co Ty najlepszego zrobiłaś...
Dlaczego zwiałaś z tak fajnego DS??
Kurde, jestem tylko przelotem i nie mam czasu teraz pisać o pomoc do ciotek z Wrocławia prośbę o pomoc w szukaniu...
Cholera, no FIFI...

Posted

Ja dzisiaj nie mogłam jechać, mam przyjęcia psów, juro mam chrzciny we Wrocławiu, postaram się zerwać i pojechać. Może się gdzieś zaszyła. Pani jej po rozwieszała ogłoszenia we wsiach. Fifi ma na obroży zapisany numer telefonu. Nie ma sensu żeby ktoś obcy ją szukał bo ona prawdopodobnie nie wyjdzie. Ewentualnie rozdawanie ulotek.

Posted

a niech to cholera. Nie mogli jej w domu zostawić? Jutro do nich zadzwonię.Zobaczę co się da zrobić.
Jutro pod kościołami można by ulotki rozdawać.

Posted

Lilu, masz kontakt z właścicielami? Drukują ulotki? Może znajdę trochę czasu i podjadę. Zadzwonię jeszcze o pomoc do znajomej, która mieszka w tej wsi.