Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pojawiła się pierwsza odpowiedź z FB jeśli chodzi o pomoc finansową :)

wpłynęła kaska od:
Tatsiana Z. - 25 zł

ślicznie dziękujemy :)

Posted

LILUtosi jakieś postępy zrobiła nasza mała Iskra??
może zaprzyjaźniła się z jakimś piesem??
Wychodzi w ogóle na dwór, albo podchodzi do Was tak sama z siebie?? (pewnie nie, no ale tak pytam... :))

Posted

Moja mama ze swoją przyjaciółką zaoferowały się wpłacić 60zł. Znając życie będą to raczej wpłaty stałe. Mama mówi, że by Iskrę adoptowała, ale boi się znowu tej odpowiedzialności za psiaka. Rodzice niedawno pożegnali psiaka który po 3 latach walki z cukrzycą niestety przegrał. I nie było mowy o jego uśpieniu pomimo dużych kosztów (Prawie 500 zł miesięcznie na samą insulinę). Zrobiłem błąd, że wioząc małą nie pojechałem najpierw do Wałbrzycha do Rodziców, kto wie jak by się to skończyło :)

Posted

w imieniu swoim, Pyrdki i Iskry - bardzo dziękuję za chęć pomocy finansowej mamie imperatora i jej przyjaciółce :)

wiem, że owa mama podczytuje wątek - dlatego bardzo serdecznie pozdrawiam :multi:
może za jakiś czas decyzja o adopcji psa rozkwitnie i naszej Iskrze trafi się super domek :) Iskra byłaby szczęśliwa :)

Posted

Imperator, ja Ci mogę małą podrzucić w czwartek. ;-)
Nie było mnie dwa dni w domu, rządził moj tz. Dzisiaj wyniósł ją do kojca, było ciepło więc chciał żeby trochę się opaliła. Nadal jest spękana, ale już sobie robi wycieczki. Jutro ściągamy szwy.

Posted

Dziś od rana podchodzi do drzwi i zagląda do salonu, czasem popiskuje że chciałaby kupkę lub siku. Wnoszę po tym że zaraz po piskaniu robi np kupę. Próbowałam z nią wyjść na smyczy ale nadal się zapiera. Jeszcze trochę czasu potrzebuje. Fajnie tak zagląda za tej framugi i ogląda co tu w salonie się dzieje. Ale jak zaczynam do niej mówić to się wycofuje.

Posted

Iskra kochana, będziesz jeszcze radosną sunią, zobaczysz :)
Będziesz śmigać po dworze z innymi pieskami :)
Radośnie merdać ogonkiem :)
Zaufasz na nowo człowiekowi :)

Posted

Witaj Iskierko. Nie bój się malutka już nikt Cię nie skrzywdzi.:lol:
Małymi kroczkami do przodu. Będzie dobrze:lol:
Tego psiaka ktoś bardzo mocno skrzywdził. Ma taki smutny i przerażony wyraz pyszczka.:shake: Musi zaufać i uwierzyć, ze nie każdy człowiek jest zły.

Posted

Jak malutka po zdjęciu szwów? Może się poprawi jej nastrój . Tak bardzo mi przypomina Gusię.
Z bazarku jest 49 zł, dobre i to.

Posted

Dzisiaj mamy przełom. Mała nie chce już siedzieć w łazience sama. Dziś biega po salonie w te i wewte. Każdy fotel zaliczony. Wersalka też. Biega między psami, jeszcze jest ostrożna ale już trzyma kontakt. Sprzątając jej kupkę zauważyłam jeden człon. Wczoraj podałam jej 1,5 tabletki Dehinal.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jestem, ale z deklaracjami musze się wstrzymać do marca. Pewnie coś tam się wyskrobie....
Pzdr.

Mogę poprosic nr konta? Chciałam zrobić jakis nieduzy przelew dla iskierki:)

Pzdr.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Dzisiaj mamy przełom. Mała nie chce już siedzieć w łazience sama. Dziś biega po salonie w te i wewte. Każdy fotel zaliczony. Wersalka też. Biega między psami, jeszcze jest ostrożna ale już trzyma kontakt. .

Między psami na pewno szybciej dojdzie do siebie, a na dwór próbuje wychodzić, czy raczej siedzi tylko w domu?