Poker Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 LILU, jakiej wielkości jest Fifi? Pani powiedziała ,że pewnie waży z 25 kg co wydaje mi się niemożliwe, bo by była większa od Bilona. Quote
Akrum Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 FIfi, kochana gdzie jesteś?? Tak mi cię żal bidulko... Tyle już w życiu przeszłaś, a jeszcze teraz zamiast być szczęśliwą - tułasz się gdzieś po nieznanych miejscach - przerażona, wystraszona, zdezorientowana, głodna i przemoczona :( Boszzze - dlaczego sobie poszłaś? Boje się, na prawdę się o nią boję ... FIFI wracaj!!! Nie odchodź zbyt daleko, proszę kochana FIFI... A my tak daleko, nawet pomóc nie mamy jak... :( Tylko trzymać kciuki możemy ... Quote
iskra_wroc Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ponawiam prośbę o plakat w werasji elektronicznej Quote
Poker Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ja nie umiem robić plakatów, ale mam ulotkę , którą pewnie się da przerobić na wielkość plakatową. Mogę przesłać na podany adres mejlowy. FIFI odeszła od domu już daleko, kilka kilometrów. A ja dziś jestem upupiona , bo zaczął mi się remont domu .Ppoza tym właściwie teraz nie wiadomo gdzie jej szukać.Mogła pójść w tylu kierunkach.Może ogłoszenie w Wyborczej coś przyniesie albo ktoś ją złapie i zobaczy nr telefonu.Oby. Wieczorem pojeżdżę po mieście ,a nuż będę miała szczęście. Quote
Akrum Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 matko, Fifi... żeby choć ją ktoś złapał i schron zawiadomił, a stamtąd żeby do właścicieli zadzwonili... Bilon jak uciekł - to sam wrócił, czy ktoś go złapał?? Quote
Poker Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bilon szedł do kolegów na wieś i sam wracał. Cały czas o niej myślę. Quote
CatAngel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dajcie jakiś tekst i kontakt to zrobię wydarzenie na fb że zaginęła Quote
Poker Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Tu jest tekst Dnia 29 lipca wieczorem zaginęła we Wrocławiu suczka o imieniu FIFI. Ostatnio była widziana w pobliżu Korony ,ale przemieszcza się i może być wszędzie. Jest bardzo płochliwa, ale nie gryzie. Miała na sobie czerwoną obróżkę. Za pomoc w złapaniu lub odnalezieniu suczki przewidziana nagroda. Prosimy o informację na nr telefonu 601951542, 71 3482951. Dzięki Cat Angel. właśnie wydrukowałam ulotki i wieczorem się przejadę po mieście. Quote
Poker Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 jeździłam 2 godziny. Pytałam ludzi, nikt nie widział.Rozdałam ulotki na 4. stacjach benzynowych Shella na Brucknera i u zbiegu Jedności i Wyszyńskiego przed mostem , na Warszawskim, na BP za mostem Warszawskim i Łuk oil przy mostach Jagiellońskich. Dałam ulotki psiarzom w okolicach m.Warszawskiego i na Krzywoustego, zostawiłam w tostach i na portierni targowiska Młyny. Serce mi pęka za małą. Quote
imperator Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 miejmy nadzieję, że ktoś ją wziął do siebie.Ale z drugiej strony jak ma obrożę to pewnie każdy myśli, że ma właściciela i tylko "na chwilę" uciekła\ Quote
Pyrdka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Też tak może być, ale głęboko wierzę, ze znajdzie się. Tak wszyscy o nią walczyliśmy. Najpierw aby przeżyła, wyzdrowiała i wreszcie zaufała człowiekowi. Maleńka wracaj!!! Quote
CatAngel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Poker napisał(a):Tu jest tekst Dnia 29 lipca wieczorem zaginęła we Wrocławiu suczka o imieniu FIFI. Ostatnio była widziana w pobliżu Korony ,ale przemieszcza się i może być wszędzie. Jest bardzo płochliwa, ale nie gryzie. Miała na sobie czerwoną obróżkę. Za pomoc w złapaniu lub odnalezieniu suczki przewidziana nagroda. Prosimy o informację na nr telefonu 601951542, 71 3482951. Dzięki Cat Angel. właśnie wydrukowałam ulotki i wieczorem się przejadę po mieście. Można jeszcze tak bardziej szczegółowo tzn gdzie leży ta cała Korona (ja fb za chwilę zrobię, a resztę dopiszę) Quote
Poker Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Cat Angel, większość wrocławian wie gdzie jest Korona. A poza tym ona teraz może być dosłownie wszędzie biorąc pod uwagę ,że w ciągu jednego dnia pokonała ok. 10 km. Wydaje mi się ,że lepiej nie pisać o konkretnym miejscu , bo to osłabi czujność. Quote
LILUtosi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Po za tym nie 100% pewności że to ona była widziana. Mógł być też podobny piesek. Quote
Poker Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pańcia FIFI nadal poszukuje suni ,ogłoszenie w Wyborczej ma się ukazać jutro. Quote
Akrum Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Mam nadzieję, że FIFI się odnajdzie cała i zdrowa. Najbardziej boli właśnie to,że się o nią walczyło z całych sił...pamiętam jak ją wieźliśmy do weta, jak leżała na moich rękach i sprawiała wrażenie jakby już przechodziła za TM... Dała radę, potem walka o to, by nie umieszczać jej w schroniskowym kojcu, tylko znaleźć DT, utrzymywanie jej w DT bez deklaracji... Radość z nowego domku i nagle... Jakie to życie przewrotne jest :shake::shake::shake: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Podczytuję wątek i zaciskam mocno kciuki, aby Fifka odnalazła się. Czekam równiez na mojego Wahzirka, który juz od 13 kwietnia br. jest poza domem.... pzdr. Quote
Poker Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Miałam sygnał telefoniczny ,że być może to Fifi jest na posesji na jednej z ulic niedaleko miejsca , z któego juz miałam sygnał w niedzielę. Wcześniej nie było na posesji psa ,a teraz jest i podobno taki jak na zdjęciu z ulotki. Pańcia Fifi ma tam zaraz jechać. Oby to ona. Quote
Pyrdka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Zaciskam kciuki z całych sił. Czekam na wieści. Quote
Akrum Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Poker napisał(a):Miałam sygnał telefoniczny ,że być może to Fifi jest na posesji na jednej z ulic niedaleko miejsca , z któego juz miałam sygnał w niedzielę. Wcześniej nie było na posesji psa ,a teraz jest i podobno taki jak na zdjęciu z ulotki. Pańcia Fifi ma tam zaraz jechać. Oby to ona. matko, zaciskam kciuki mocno, mocno i jeszcze mocniej... Żeby to była FIFI... Quote
Recommended Posts