Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILU, jakiej wielkości jest Fifi? Pani powiedziała ,że pewnie waży z 25 kg co wydaje mi się niemożliwe, bo by była większa od Bilona.

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FIfi, kochana gdzie jesteś??
Tak mi cię żal bidulko... Tyle już w życiu przeszłaś, a jeszcze teraz zamiast być szczęśliwą - tułasz się gdzieś po nieznanych miejscach - przerażona, wystraszona, zdezorientowana, głodna i przemoczona :(
Boszzze - dlaczego sobie poszłaś?

Boje się, na prawdę się o nią boję ...
FIFI wracaj!!!
Nie odchodź zbyt daleko, proszę kochana FIFI...

A my tak daleko, nawet pomóc nie mamy jak... :(
Tylko trzymać kciuki możemy ...

Posted

ja nie umiem robić plakatów, ale mam ulotkę , którą pewnie się da przerobić na wielkość plakatową. Mogę przesłać na podany adres mejlowy.
FIFI odeszła od domu już daleko, kilka kilometrów. A ja dziś jestem upupiona , bo zaczął mi się remont domu .Ppoza tym właściwie teraz nie wiadomo gdzie jej szukać.Mogła pójść w tylu kierunkach.Może ogłoszenie w Wyborczej coś przyniesie albo ktoś ją złapie i zobaczy nr telefonu.Oby.
Wieczorem pojeżdżę po mieście ,a nuż będę miała szczęście.

Posted

matko, Fifi... żeby choć ją ktoś złapał i schron zawiadomił, a stamtąd żeby do właścicieli zadzwonili...
Bilon jak uciekł - to sam wrócił, czy ktoś go złapał??

Posted

Tu jest tekst
Dnia 29 lipca wieczorem zaginęła we Wrocławiu suczka o imieniu FIFI. Ostatnio była widziana w pobliżu Korony ,ale przemieszcza się i może być wszędzie. Jest bardzo płochliwa, ale nie gryzie. Miała na sobie czerwoną obróżkę. Za pomoc w złapaniu lub odnalezieniu suczki przewidziana nagroda. Prosimy o informację na nr telefonu 601951542, 71 3482951.
Dzięki Cat Angel.

właśnie wydrukowałam ulotki i wieczorem się przejadę po mieście.

Posted

jeździłam 2 godziny. Pytałam ludzi, nikt nie widział.Rozdałam ulotki na 4. stacjach benzynowych Shella na Brucknera i u zbiegu Jedności i Wyszyńskiego przed mostem , na Warszawskim, na BP za mostem Warszawskim i Łuk oil przy mostach Jagiellońskich.
Dałam ulotki psiarzom w okolicach m.Warszawskiego i na Krzywoustego, zostawiłam w tostach i na portierni targowiska Młyny.
Serce mi pęka za małą.

Posted

Też tak może być, ale głęboko wierzę, ze znajdzie się. Tak wszyscy o nią walczyliśmy. Najpierw aby przeżyła, wyzdrowiała i wreszcie zaufała człowiekowi.
Maleńka wracaj!!!

Posted

Poker napisał(a):
Tu jest tekst
Dnia 29 lipca wieczorem zaginęła we Wrocławiu suczka o imieniu FIFI. Ostatnio była widziana w pobliżu Korony ,ale przemieszcza się i może być wszędzie. Jest bardzo płochliwa, ale nie gryzie. Miała na sobie czerwoną obróżkę. Za pomoc w złapaniu lub odnalezieniu suczki przewidziana nagroda. Prosimy o informację na nr telefonu 601951542, 71 3482951.
Dzięki Cat Angel.

właśnie wydrukowałam ulotki i wieczorem się przejadę po mieście.

Można jeszcze tak bardziej szczegółowo tzn gdzie leży ta cała Korona (ja fb za chwilę zrobię, a resztę dopiszę)

Posted

Cat Angel, większość wrocławian wie gdzie jest Korona. A poza tym ona teraz może być dosłownie wszędzie biorąc pod uwagę ,że w ciągu jednego dnia pokonała ok. 10 km.
Wydaje mi się ,że lepiej nie pisać o konkretnym miejscu , bo to osłabi czujność.

Posted

Mam nadzieję, że FIFI się odnajdzie cała i zdrowa.
Najbardziej boli właśnie to,że się o nią walczyło z całych sił...pamiętam jak ją wieźliśmy do weta, jak leżała na moich rękach i sprawiała wrażenie jakby już przechodziła za TM...
Dała radę, potem walka o to, by nie umieszczać jej w schroniskowym kojcu, tylko znaleźć DT, utrzymywanie jej w DT bez deklaracji...
Radość z nowego domku i nagle...
Jakie to życie przewrotne jest :shake::shake::shake:

Posted

Miałam sygnał telefoniczny ,że być może to Fifi jest na posesji na jednej z ulic niedaleko miejsca , z któego juz miałam sygnał w niedzielę.
Wcześniej nie było na posesji psa ,a teraz jest i podobno taki jak na zdjęciu z ulotki.
Pańcia Fifi ma tam zaraz jechać. Oby to ona.

Posted

Poker napisał(a):
Miałam sygnał telefoniczny ,że być może to Fifi jest na posesji na jednej z ulic niedaleko miejsca , z któego juz miałam sygnał w niedzielę.
Wcześniej nie było na posesji psa ,a teraz jest i podobno taki jak na zdjęciu z ulotki.
Pańcia Fifi ma tam zaraz jechać. Oby to ona.

matko, zaciskam kciuki mocno, mocno i jeszcze mocniej...
Żeby to była FIFI...