Akrum Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 teraz tylko czekać na telefony. a ja jutro zrobię na innych portalach ogłoszenia dziewuszce. potem zabiorę się za Imka, potem Kropka, potem Misia, a potem po kolei psiaki z przytuliska. Quote
LILUtosi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nie ma problemu z fotami - są ogólnie dostępne, choć dałabym inne ;-) Byliśmy dzisiaj w lesie. Fifka szalała jak głupia, zjadła i śpi na łózko choć stóp nie umyła przed snem. Quote
imperator Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 LILUtosi napisał(a):Nie ma problemu z fotami - są ogólnie dostępne, choć dałabym inne ;-) Byliśmy dzisiaj w lesie. Fifka szalała jak głupia, zjadła i śpi na łózko choć stóp nie umyła przed snem. Możecie zaproponować jakie mam fotki wrzucić nie ma problemu, zmienię Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='LILUtosi']Nie ma problemu z fotami - są ogólnie dostępne, choć dałabym inne ;-) Byliśmy dzisiaj w lesie. Fifka szalała jak głupia, zjadła i śpi na łózko choć stóp nie umyła przed snem. Hahaha, a ząbki umyło? Pzdr. Quote
LILUtosi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Zobaczcie jak młoda szaleje: http://www.youtube.com/watch?v=NW1HI1Y9eZ0 Quote
Pyrdka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Lilutosi, czy podmieniłaś nam psa?:lol:Czy to nasza zalękniona Fifka,czy jakiś inny szczęśliwy psiak? Quote
imperator Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='LILUtosi']Zobaczcie jak młoda szaleje: http://www.youtube.com/watch?v=NW1HI1Y9eZ0 Czy na pewno to co dajesz do jedzenia to jest karma dla psów? Wygląda na to, że jest tam jakiś składnik x :) Quote
Akrum Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 ło matulku, to to to jest nasza Fifka?? Ta co ze skrzyneczki u imperatora nie chciała wyjść? ta co postawiona na dworze ani kroku zrobić nie chciała?? LILUtosi Ty nam psa odmieniłaś - dziękuję kochana, że ze strachulca zrobiłaś tak radosnego i szczęśliwego psiaka :) imperator, dodaj ten filmik jak możesz do allegro, niech ludziska widzą, jaka to fajna sucz się z niej zrobiła :) te obroty - normalnie się uśmiałam do łez :) takie chwile, gdy widzisz psa radosnego, psa który jeszcze jakiś czas temu bał się własnego cienia - dla takich doświadczeń warto pomagać :) Quote
Pyrdka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Lilutosi, jestem zdołowana i bez życia, też poproszę- odrobinkę:evil_lol: Zapisuję się w kolejce na wakacje u Ciebie. Może być kojec:evil_lol: Quote
Akrum Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 hahaha, ja już też w kolejce czekam :) transport do wakacji załatwimy :) tylko deklaracje na nas ktoś by musiał zbierać, co nie? Quote
Pyrdka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Mój TZ chętnie zapłaci, aby choć na chwilę pozbyć się furiatki. Quote
Akrum Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 myślałam, że napiszesz, że Twój TZ też chciałby jechać, tylko się boi, bo jak to z DT bywa, od razu kastracja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pyrdka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Boi się, cały czas, że pewnego ranka obudzi się bez jajek. Zmykam robić sobie paznokcie. Beksę zabieram z sobą, bo drze to paszczydło niemiłosiernie.. Quote
Akrum Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 tylko pozazdrościć pracy w szkole. dwa dni wolnego przed świętami, a ja... ja muszę w pracy siedzieć :( Quote
imperator Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Akrum napisał(a):tylko pozazdrościć pracy w szkole. dwa dni wolnego przed świętami, a ja... ja muszę w pracy siedzieć :( Załatw sobie trochę tej karmy od Lilutosi, na pewno czas szybciej ci zleci :) Quote
Akrum Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 haha dobre :) ciekawe tylko, jaka by była moja wydajność w pracy wtedy :) Quote
imperator Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Akrum']imperator, dodaj ten filmik jak możesz do allegro, niech ludziska widzą, jaka to fajna sucz się z niej zrobiła :) filmik dodany Quote
Asiaczek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='LILUtosi']Zobaczcie jak młoda szaleje: http://www.youtube.com/watch?v=NW1HI1Y9eZ0 Cudny, cudny filmik z rozbrykanymi psiakami:) Buzia sama się śmieje:) Pzdr. Quote
Akrum Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 wczoraj poszedł przelew za DT za kwiecień i z przykrością muszę powiedzieć, że skarpeta Fifki świeci pustkami :-(:-(:-( jeśli nie dojdą żadne inne miesięczne deklaracje lub choć jednorazowa pomoc, to marnie widzę dalszy los Fifki... :shake::shake::shake: proszę, nie skazujmy jej na zmianę miękkiego fotela na schroniskowy kojec... Eh, szkoda że nikt nie chce adoptować Fifki, zero telefonów, nikt się nią nie interesuje... :( Nawet na wątku już pusto się zrobiło :shake::shake::shake: Quote
LILUtosi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Wysłałam ją dzisiaj jako propozycję małego psa do mieszkania. Na razie to tylko palcem po wodzie ale a nuż się spodoba. Quote
Akrum Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Ja też podsyłam Fifkę gdzie się da, aktualnie podesłałam ją na wątek, gdzie szukają psinki do domu w Częstochowie i do domku w dolnośląskim. Może komuś akurat wpadnie w oko, bo ciemne chmury się nad losem Fifki zbierają, jeśli nikt nie dorzuci choć jednorazowych wpłat... :( Nasz WIKLINOWY KOSZYCZEK na nowotomyskie bidy - już jest zadłużony... :( http://www.dogomania.pl/threads/206456-WIKLINOWY-KOSZYCZEK-na-potrzeby-nowotomyskich-bezdomniak%C3%B3w. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Zobaczę w maju, jak stoją moje finanse. Może coś jednorazowo dorzuce, ale nie mogę tego obiecac na 100 %... Pzdr. Quote
Akrum Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 dzięki Asiaczek :) Byłam sobie właśnie pooglądać psiaki z Twojej hodowli - śliczne :) musisz mieć wesoło w domu przy takiej gromadce :) A do tego jeszcze tyle kotów ;) Suuuuper masz ;) Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Jedno jest pewne: na pewno się nie nudzę;) Co do kotów - to jakby ich nie było. dorzucam karmę, czyszczę kuwetę, głaszczę (pchają się na kolana niesamowicie, uwielbiają leżeć na biurku gdy siedzę przed kompem)... I fakt, mam super:) Pzdr. [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG] Quote
Recommended Posts