Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz tylko czekać na telefony.
a ja jutro zrobię na innych portalach ogłoszenia dziewuszce.
potem zabiorę się za Imka, potem Kropka, potem Misia, a potem po kolei psiaki z przytuliska.

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma problemu z fotami - są ogólnie dostępne, choć dałabym inne ;-)
Byliśmy dzisiaj w lesie. Fifka szalała jak głupia, zjadła i śpi na łózko choć stóp nie umyła przed snem.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nie ma problemu z fotami - są ogólnie dostępne, choć dałabym inne ;-)
Byliśmy dzisiaj w lesie. Fifka szalała jak głupia, zjadła i śpi na łózko choć stóp nie umyła przed snem.

Możecie zaproponować jakie mam fotki wrzucić nie ma problemu, zmienię

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie ma problemu z fotami - są ogólnie dostępne, choć dałabym inne ;-)
Hahaha, a ząbki umyło?

Pzdr.

Posted

ło matulku, to to to jest nasza Fifka??
Ta co ze skrzyneczki u imperatora nie chciała wyjść? ta co postawiona na dworze ani kroku zrobić nie chciała??

LILUtosi Ty nam psa odmieniłaś - dziękuję kochana, że ze strachulca zrobiłaś tak radosnego i szczęśliwego psiaka :)

imperator, dodaj ten filmik jak możesz do allegro, niech ludziska widzą, jaka to fajna sucz się z niej zrobiła :)

te obroty - normalnie się uśmiałam do łez :)

takie chwile, gdy widzisz psa radosnego, psa który jeszcze jakiś czas temu bał się własnego cienia - dla takich doświadczeń warto pomagać :)

Posted

myślałam, że napiszesz, że Twój TZ też chciałby jechać, tylko się boi, bo jak to z DT bywa, od razu kastracja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Boi się, cały czas, że pewnego ranka obudzi się bez jajek.
Zmykam robić sobie paznokcie. Beksę zabieram z sobą, bo drze to paszczydło niemiłosiernie..

Posted

Akrum napisał(a):
tylko pozazdrościć pracy w szkole. dwa dni wolnego przed świętami, a ja... ja muszę w pracy siedzieć :(

Załatw sobie trochę tej karmy od Lilutosi, na pewno czas szybciej ci zleci :)

Posted

wczoraj poszedł przelew za DT za kwiecień i z przykrością muszę powiedzieć, że skarpeta Fifki świeci pustkami :-(:-(:-(
jeśli nie dojdą żadne inne miesięczne deklaracje lub choć jednorazowa pomoc, to marnie widzę dalszy los Fifki... :shake::shake::shake:

proszę, nie skazujmy jej na zmianę miękkiego fotela na schroniskowy kojec...

Eh, szkoda że nikt nie chce adoptować Fifki, zero telefonów, nikt się nią nie interesuje... :(

Nawet na wątku już pusto się zrobiło :shake::shake::shake:

Posted

Ja też podsyłam Fifkę gdzie się da, aktualnie podesłałam ją na wątek, gdzie szukają psinki do domu w Częstochowie i do domku w dolnośląskim.
Może komuś akurat wpadnie w oko, bo ciemne chmury się nad losem Fifki zbierają, jeśli nikt nie dorzuci choć jednorazowych wpłat... :(

Nasz WIKLINOWY KOSZYCZEK na nowotomyskie bidy - już jest zadłużony... :(
http://www.dogomania.pl/threads/206456-WIKLINOWY-KOSZYCZEK-na-potrzeby-nowotomyskich-bezdomniak%C3%B3w.

Posted

dzięki Asiaczek :)

Byłam sobie właśnie pooglądać psiaki z Twojej hodowli - śliczne :)
musisz mieć wesoło w domu przy takiej gromadce :) A do tego jeszcze tyle kotów ;)
Suuuuper masz ;)

Posted

Jedno jest pewne: na pewno się nie nudzę;)
Co do kotów - to jakby ich nie było. dorzucam karmę, czyszczę kuwetę, głaszczę (pchają się na kolana niesamowicie, uwielbiają leżeć na biurku gdy siedzę przed kompem)...
I fakt, mam super:)

Pzdr.
[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG]