NikaEla Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 sabinka napisał(a):Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :( Tak rzeczywiście się nie robi :( mam nadzieję Sabinko, że wkrótce znajdziesz swoje kudłate szczęście :) Quote
iwa77 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 W sprawie adopcji Tosi proszę kontaktować się z Lucyna ( tel. podany w poście nr. 1) bądź na forum z Demi . Quote
lika1771 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Iwa został załozony watek,wiec dlaczego mamy sie pytac Demi czy dzwonic? Takie informacje powinny byc na watku. Quote
iwa77 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Z tego co wiem są prowadzone rozmowy z potencjalnym domkiem .Zresztą zainteresowanych domów jest kilka .Wygląda na to ,że wkrótce Tosia będzie wyadoptowana. Quote
NikaEla Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Zupełnie nie rozumiem. Psa miał obiecanego Sabinka, ale go nie dostała bo dostał kto inny, a tu słyszę ża psina nadal baz domu ?????? Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dziwne to jakieś. A skoro źle jest widziane pytanie o sunię na wątku i trzeba dzwonić, żeby czegokolwiek się dowiedzieć, na wątku nic też nie jest opisywane co się aktualnie dzieje - ani cała sprawa z sabinką, ani kandydujące DS - przecież tym, które nie dostaną suni można polecać inne mikro, ale nie - to po co zawracanie d.u.p.y tym wątkiem ja pytam ??? Quote
iwa77 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Najmocniej przepraszam za całe zamieszanie , faktycznie niepotrzebne było zawracanie głowy tym wątkiem . Zakladając ten wątek myslałam ,że zajmę się adopcją tego psiaka . Jednak okazało się ,że już w pierwszym Toz-owskim Allegro podane zostały namiary kontaktowe do Demi . A więc ona przejęła ode mnie pałeczkę i prowadziła wszystkie sprawy związane z tą adopcją .W międzyczasie okazało się ,że jedna z osób na dogo chętnych do adopcji Tosi jest na liscie "czarnych kwiatkow " ( dostałysmy ostrzeżenia bodajże z 3 żrodeł ). Demi prowadzila wszystkie rozmowy z domkami - ile ich było nie wiem . Mam również nadzieję ,ze żaden z potencjalnych chętnych nie "przepadł " i dostał inne kandydatury psiaków .... Ja po prostu przestałam zajmować się tym psem ,Demi na wątek nie weszla i stąd brak info . Jeszcze raz przepraszam wszystkich za zamieszanie . Ale najważniejsze jest to ,ze Tosia ma dom ( była kontrola przedadopcyjna , wszystko ok ) Quote
lika1771 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 To znaczy ze nie bedzie zadnych informacj o suni,bardzo sie ciesze ze ma domek ale chciałabym wiedziec cos wiecej........ Madi jest na dogo,wiec wystarczyło przekazac watek............ Quote
mshume Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 I Sabinka jest już na CZK, okazała się handlarą, co było do przewidzenia...sabinka napisał(a):Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :( Quote
JamniczaRodzina. Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kurcze jak nie wyszła jej adopcja z Tosią miała do schroniska( chyba w Koninie )jechać po psiaka. Quote
coronaaj Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mshume napisał(a):I Sabinka jest już na CZK, okazała się handlarą, co było do przewidzenia... Czy to ta sama Sabinka vel Agnieszka.cz , co chciala adoptowac Jokiego i inne pieski z Dogo??? Quote
malawaszka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mam nadzieję, że dostała bana na wieki na dogo kreatura obrzydliwa!!!!! Quote
Recommended Posts