Jump to content
Dogomania

Wrocław . Maleńka Tosia mix jamnika / sznaucera - ma dom .

Recommended Posts

Posted

sabinka napisał(a):
Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :(

Tak rzeczywiście się nie robi :( mam nadzieję Sabinko, że wkrótce znajdziesz swoje kudłate szczęście :)

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem są prowadzone rozmowy z potencjalnym domkiem .Zresztą zainteresowanych domów jest kilka .Wygląda na to ,że wkrótce Tosia będzie wyadoptowana.

Posted

Dziwne to jakieś. A skoro źle jest widziane pytanie o sunię na wątku i trzeba dzwonić, żeby czegokolwiek się dowiedzieć, na wątku nic też nie jest opisywane co się aktualnie dzieje - ani cała sprawa z sabinką, ani kandydujące DS - przecież tym, które nie dostaną suni można polecać inne mikro, ale nie - to po co zawracanie d.u.p.y tym wątkiem ja pytam ???

Posted

Najmocniej przepraszam za całe zamieszanie , faktycznie niepotrzebne było zawracanie głowy tym wątkiem .
Zakladając ten wątek myslałam ,że zajmę się adopcją tego psiaka . Jednak okazało się ,że już w pierwszym Toz-owskim Allegro podane zostały namiary kontaktowe do Demi . A więc ona przejęła ode mnie pałeczkę i prowadziła wszystkie sprawy związane z tą adopcją .W międzyczasie okazało się ,że jedna z osób na dogo chętnych do adopcji Tosi jest na liscie "czarnych kwiatkow " ( dostałysmy ostrzeżenia bodajże z 3 żrodeł ).
Demi prowadzila wszystkie rozmowy z domkami - ile ich było nie wiem . Mam również nadzieję ,ze żaden z potencjalnych chętnych nie "przepadł " i dostał inne kandydatury psiaków ....
Ja po prostu przestałam zajmować się tym psem ,Demi na wątek nie weszla i stąd brak info . Jeszcze raz przepraszam wszystkich za zamieszanie .

Ale najważniejsze jest to ,ze Tosia ma dom ( była kontrola przedadopcyjna , wszystko ok )

Posted

To znaczy ze nie bedzie zadnych informacj o suni,bardzo sie ciesze ze ma domek ale chciałabym wiedziec cos wiecej........
Madi jest na dogo,wiec wystarczyło przekazac watek............

Posted

I Sabinka jest już na CZK, okazała się handlarą, co było do przewidzenia...

sabinka napisał(a):
Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :(

Posted

mshume napisał(a):
I Sabinka jest już na CZK, okazała się handlarą, co było do przewidzenia...

Czy to ta sama Sabinka vel Agnieszka.cz , co chciala adoptowac Jokiego i inne pieski z Dogo???