Energy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No to dawajcie na pudelki:diabloti:może dziadek był pudlowaty:multi::evil_lol: Quote
Bella1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Śliczna sunia i bardzo , bardzo grzeczna Quote
iwa77 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 jamnik , sznaucer , pudel - no nie teraz to dom znajdzie się migusiem :) Quote
filodendron Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Energy pokazała mi ślicznotkę i właśnie do Niej napisałam, że malutką trzeba by za murkiem postawić i pstryknąć fotkę - będzie murowany sznaucer ;) Niskopienny sznaucerek :) Quote
RUTA93 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jakie śliczne Maleństwo!! Zaznaczam ją sobie, będę tu zaglądać, chociaż z tą jej urodą, to na pewno długo w DT miejsca nie zagrzeje. Na pewno i jamnik szorstkowłosy i sznaucerek zgodnie tu działali, ale efekt cudny! Quote
lika1771 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 malawaszka napisał(a):poszalały :lol: I to jak:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
sabinka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witam wszystkich właśnie dzwoniłam do Pani Lucynki w sprawie adopcji Tosi to słodziak :) umówiłam się i czekam na kontakt. Niestety mieszkam dośc daleko wrazie adopcji (mam nadzieje ze dojdzie do skutku) szukam jakiegos transportu dla Tosiuni. Pozdrawiam Quote
mshume Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kto zrobi u Ciebie wizytę przedadopcyjną? To jest konieczny etap adopcjisabinka napisał(a):Witam wszystkich właśnie dzwoniłam do Pani Lucynki w sprawie adopcji Tosi to słodziak :) umówiłam się i czekam na kontakt. Niestety mieszkam dośc daleko wrazie adopcji (mam nadzieje ze dojdzie do skutku) szukam jakiegos transportu dla Tosiuni. Pozdrawiam Quote
sabinka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Tak wiem ale nie wiem czy w moim miasteczku znajdzie się ktoś chętny :( Quote
paulina122 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Śliczna psinka ile ma lat? Napewno znajdzie szybko domek ;) Quote
sabinka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Bardzo prosze o pomoc w zorganizowaniu wizyty przedadopcyjnej i transportu :) Strasznie mi zalezy na szczesciu Tosi ! Quote
xmartix Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 a własnie mialam pisac ze Tosia ma obserwatora na pewno się ktos znajdzie, zaraz poszukam Quote
Isadora7 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zaglądam do slicznoty widze że coś sie kręci więc wstrzymam sie moze z wstawieniem jej na strone Quote
sabinka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Co do Tosi mam naprawde poważne zamiary :) bardzo proszę może znajdzie sie ktos chetny do pomocy w przeprowadzenia wizyty a później w transporcie psinki. Jesteśmy rodziną która jak najbardziej poważnie i odpowiedzialnie mysli o nowym członku rodziny. Tosieńka podbiła nasze serca i mysle ze jesli zostałaby naszym pieskiem byłaby najszczesliwsza na świecie. Przez przypadek trafiłam na jej fotki i odrazu sie zakochałam , przedstawiając jej watek mezowi powiedział ze nie mozemy sobie jej odpuscic. Mam zadanie zrobic wszystko by trafiła do nas. Jestem gotowa poniesc wszystkie koszty zwiazane z jej adopcją. Pozdrawiam Quote
sabinka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Podam swój kontakt jesli beda propozycje pomocy w mojej sprawie i sprawie Tosi ! e-mail : agac1987@wp.pl , gg 20236198 , z góry dziekuję :) Quote
matrioszka2 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Sabinko, usuń swój numer telefonu, tak jest bezpieczniej ... Jak ktoś będzie chciał się z Tobą skontaktować - napisze na PW. Quote
sabinka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Matrioszka dziekuje za podpowiedz z tym telefonem. Mam nadzieje ze szybko sie znajdzie ktos chetny na przeprowadzenie wizyty. Zalezy mi bardzo na suni i boje sie ze znajdzie sie ktos w blizszym otoczeniu chętny do jej adopcji. :( Quote
sabinka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mam pytanie czy wizyta moze byc po adopcji pieska ? Może udałoby mi sie załatwic transport do Kalisza lub Ostrowa Wielkopolskiego . Bedzie mniejsza trasa do pokonania ze strony wydającej Tosie. :) Quote
mshume Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jak sama nazwa głosi, wizyta jest PRZED adopcją, aby sprawdzić dom, same zapewnienia że jest się super domem nie wystarczą.sabinka napisał(a):Mam pytanie czy wizyta moze byc po adopcji pieska ? Może udałoby mi sie załatwic transport do Kalisza lub Ostrowa Wielkopolskiego . Bedzie mniejsza trasa do pokonania ze strony wydającej Tosie. :) Quote
Mika31 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a szukaliście tutaj http://mapapomocy.dogomania.pl/ Quote
Recommended Posts