Akasha Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [FONT=Calibri][SIZE=4]Bella to urocza sunia. Ma około 10 miesięcy, z czego 2 (czyli 20 % swojego życia) spędziła w schronisku. Jak przystało na jej wiek jest żywiołowa i zawsze chętna do zabawy. Bella nie jest w ogóle agresywna. Wręcz przeciwnie- na widok nieznanych psów kładzie się, żeby pokazać uległość. Pierwszą rzeczą jaką zobaczyłam u Belli były jej błyszczące oczy. Można w nich zobaczyć radość z życia i beztroskę… ale też smutek. Teraz muszę pochwalić moją podopieczną [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] [SIZE=4]Na początku spaceru nie zwracała na mnie uwagi- wąchanie było ważniejsze! [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] Ale… już po 30 minutach była całkowicie skupiona i doskonale wykonała wszystkie ćwiczenia na koncentrację. Mało tego, Bella wykonuje już komendę ‘siad’, a w ciągu zaledwie godziny nauczyła się komend ‘łapa’ i ‘nie rusz’. Sunia jest też bardzo kontaktowa, uwielbia głaskanie i przytulanie [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Calibri]Bella szuka kochającego domu. Nadaje się do domu z dzieckiem, a także dla ludzi aktywnych. Może właśnie Ty sprawisz, że jej oczy zabłysną nowym blaskiem?[/FONT] Quote
Istar19 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Bella jest piekna, imię do niej bardzo pasuję!! Ale sunia tak pragnie wolności, że przy wyciąganiu Foxi 2 tyg temu łapaliśmy ją 10 minut ...schowała się pod boksami bo drzwi były zamknięte :] Quote
kimiji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Widziałam sunię kilka razy jak była na spacerze, jest wprost cudowna...a jej spojrzenie...nic tylko miłość od pierwszego wejrzenia:D Quote
kamil19201 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 rowniez jestem u slicznej Belli :) Quote
maciaszek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jestem i ja. Dodałam ją na katowicki wątek i zmieniłam opisy na stronach schroniska. Quote
Meeaw Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Taka śliczność i nic? Co tam u niej? Hop hop.. Quote
Recommended Posts