Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedno zdjęcie Puszka jest na poprzedniej stronie, pod zdjęciami Claudii :)
Ale dorzucę jeszcze jedno :) Tak się cieszę z postępów jakie robi ten chłopak.

Posted

Noemi cudne zdjęcia, Claudynka piękna jak zawsze ale Puszek - zupełnie inny! może się chłopak w końcu otworzy!
mam nadzieję, że uda mi się pojechać z Tobą 15go i zobaczyć całą ferajnę na żywo bo już się stęskniłam! ale ciągle mi coś wypada...;/

i fajnie, że jest ktoś nowy (witamy!!!:loveu:) bo ten wątek to tylko dialog nas dwóch był ...:lol:

Posted

To już jesteśmy we trzy :) :) :)
Liczymy, że 15-tego uda Ci się z nami wybrać. Exploit-oi też wtedy powinna być. Byłoby fajnie, bo dużo psiaków poszłoby na spacerki :)
I naprawdę Puszka nie poznasz :) To już nie ten sam chłopak.
A Claudynka robi się damą, która rządzi chłopakami i chyba obydwaj już będą kastratmi. Santo juz jest, a Harada czeka w kolejce :)

Posted

[quote name='Noemi1']To już jesteśmy we trzy :) :) :)
Liczymy, że 15-tego uda Ci się z nami wybrać. Exploit-oi też wtedy powinna być. Byłoby fajnie, bo dużo psiaków poszłoby na spacerki :)
I naprawdę Puszka nie poznasz :) To już nie ten sam chłopak.
A Claudynka robi się damą, która rządzi chłopakami i chyba obydwaj już będą kastratmi. Santo juz jest, a Harada czeka w kolejce :)[/QUOTE]

uuu ciach ciach będzie - to Claudynka ich już całkiem porozstawia po kątach!;) ależ się stęskniłam za tymi pyskami pieknymi!:)

Posted

Claudynko wybacz ciotce offa ;-)

cioteczki kochane zapraszam Was na wątek - piękne szczenie z cmentarza złapane potrzebuje przeprowadzki do super fajnego i taniego domowego hoteliku - ale nie ma pieniędzy, dziewczyny rozkładają ręce - może ktoś z Was ma ochotę pomóc i zadeklarować choć 5 zł ? :-(

Każde 10 zł deklaracji stałej to dla Ninki jedna spokojnie przespana noc i pełny brzuszek rano;-)

Posted

[quote name='Noemi1']Bazarek cudowny :) A u Ciebie Claudynko znowu pustki :( Muszę jakoś zwabić cioteczki :)[/QUOTE]

jestem ja u pannicy pięknej!:) a może wykradniesz ją w niedzielę na pola co? :cool3:
na pewno zrobiłaby furorę i ktoś by w końcu pokochał...

Posted

Na wykradnięcie Claudynki raczej nie ma szans :( :( :( Tym bardziej, że w tę niedzielę nie ma jej opiekunki.
Myślę czy nie wziąć jakiegoś jej zdjęcia z informacją, że jest do adopcji ???

Posted

A ja wczoraj nie dotarłam do Claudynki, bo nie miałby mi jej kto wydać na spacer :( :( :( buuuu. Spróbuję podjechać do niej w tygodniu, bo na pewno bardzo tęskni :( :( :( Czuję się podle :( :( :(

Posted

[quote name='Noemi1']A ja wczoraj nie dotarłam do Claudynki, bo nie miałby mi jej kto wydać na spacer :( :( :( buuuu. Spróbuję podjechać do niej w tygodniu, bo na pewno bardzo tęskni :( :( :( Czuję się podle :( :( :([/QUOTE]

na pewno Ci wybaczy;) jedziesz w tygodniu czy w weekend? daj znać to też bym pojechała :)

Posted

W weekend, czyli w niedzielę jadę na pewno, a w tygodniu muszę się dogadać z morisową, ona chyba wraca do pracy w czwartek, więc może wtedy podjadę, bo w piątek siedzę w robocie i nie dam rady :(

Posted

[quote name='Noemi1']W weekend, czyli w niedzielę jadę na pewno, a w tygodniu muszę się dogadać z morisową, ona chyba wraca do pracy w czwartek, więc może wtedy podjadę, bo w piątek siedzę w robocie i nie dam rady :([/QUOTE]

piątek ja też cały dzień odpadam, ale czwartek do wieczora - mogę jechać!:)

Posted

[quote name='bela51']Przyszlam tu po banerku Noemi. Sliczna sunia.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo i zapraszamy czasem do podniesienia suni. Ona już tak długo szuka domku. Może na dogo nie aż tak długo, ale ogólnie walczę o nią od lata 2010, a od listopada 2010 bardzo zaostrzyłam tę walkę. A i tak skończyła w schronie :(
Przemiła sunieczka, która świetnie nada się również na psa stróżującego :) Bardzo zwinna i skoczna :)