exploit-oi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Do góry psiaczki :)) A zdjęcie Puszka w kwiatkach gdzie ?:P Dwie ślicznoty . Quote
Noemi1 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Jedno zdjęcie Puszka jest na poprzedniej stronie, pod zdjęciami Claudii :) Ale dorzucę jeszcze jedno :) Tak się cieszę z postępów jakie robi ten chłopak. Quote
Noemi1 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Muszę sprawdzić czy udało mi się dołączyć banerek :) Quote
Agnieszka_K Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Noemi cudne zdjęcia, Claudynka piękna jak zawsze ale Puszek - zupełnie inny! może się chłopak w końcu otworzy! mam nadzieję, że uda mi się pojechać z Tobą 15go i zobaczyć całą ferajnę na żywo bo już się stęskniłam! ale ciągle mi coś wypada...;/ i fajnie, że jest ktoś nowy (witamy!!!:loveu:) bo ten wątek to tylko dialog nas dwóch był ...:lol: Quote
Noemi1 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 To już jesteśmy we trzy :) :) :) Liczymy, że 15-tego uda Ci się z nami wybrać. Exploit-oi też wtedy powinna być. Byłoby fajnie, bo dużo psiaków poszłoby na spacerki :) I naprawdę Puszka nie poznasz :) To już nie ten sam chłopak. A Claudynka robi się damą, która rządzi chłopakami i chyba obydwaj już będą kastratmi. Santo juz jest, a Harada czeka w kolejce :) Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Noemi1']To już jesteśmy we trzy :) :) :) Liczymy, że 15-tego uda Ci się z nami wybrać. Exploit-oi też wtedy powinna być. Byłoby fajnie, bo dużo psiaków poszłoby na spacerki :) I naprawdę Puszka nie poznasz :) To już nie ten sam chłopak. A Claudynka robi się damą, która rządzi chłopakami i chyba obydwaj już będą kastratmi. Santo juz jest, a Harada czeka w kolejce :)[/QUOTE] uuu ciach ciach będzie - to Claudynka ich już całkiem porozstawia po kątach!;) ależ się stęskniłam za tymi pyskami pieknymi!:) Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Claudynko wybacz ciotce offa ;-) cioteczki kochane zapraszam Was na wątek - piękne szczenie z cmentarza złapane potrzebuje przeprowadzki do super fajnego i taniego domowego hoteliku - ale nie ma pieniędzy, dziewczyny rozkładają ręce - może ktoś z Was ma ochotę pomóc i zadeklarować choć 5 zł ? :-( Każde 10 zł deklaracji stałej to dla Ninki jedna spokojnie przespana noc i pełny brzuszek rano;-) Quote
Noemi1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Bazarek cudowny :) A u Ciebie Claudynko znowu pustki :( Muszę jakoś zwabić cioteczki :) Quote
Agnieszka_K Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Noemi1']Bazarek cudowny :) A u Ciebie Claudynko znowu pustki :( Muszę jakoś zwabić cioteczki :)[/QUOTE] jestem ja u pannicy pięknej!:) a może wykradniesz ją w niedzielę na pola co? :cool3: na pewno zrobiłaby furorę i ktoś by w końcu pokochał... Quote
Noemi1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Na wykradnięcie Claudynki raczej nie ma szans :( :( :( Tym bardziej, że w tę niedzielę nie ma jej opiekunki. Myślę czy nie wziąć jakiegoś jej zdjęcia z informacją, że jest do adopcji ??? Quote
Noemi1 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 A ja wczoraj nie dotarłam do Claudynki, bo nie miałby mi jej kto wydać na spacer :( :( :( buuuu. Spróbuję podjechać do niej w tygodniu, bo na pewno bardzo tęskni :( :( :( Czuję się podle :( :( :( Quote
Agnieszka_K Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Noemi1']A ja wczoraj nie dotarłam do Claudynki, bo nie miałby mi jej kto wydać na spacer :( :( :( buuuu. Spróbuję podjechać do niej w tygodniu, bo na pewno bardzo tęskni :( :( :( Czuję się podle :( :( :([/QUOTE] na pewno Ci wybaczy;) jedziesz w tygodniu czy w weekend? daj znać to też bym pojechała :) Quote
Noemi1 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 W weekend, czyli w niedzielę jadę na pewno, a w tygodniu muszę się dogadać z morisową, ona chyba wraca do pracy w czwartek, więc może wtedy podjadę, bo w piątek siedzę w robocie i nie dam rady :( Quote
Agnieszka_K Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Noemi1']W weekend, czyli w niedzielę jadę na pewno, a w tygodniu muszę się dogadać z morisową, ona chyba wraca do pracy w czwartek, więc może wtedy podjadę, bo w piątek siedzę w robocie i nie dam rady :([/QUOTE] piątek ja też cały dzień odpadam, ale czwartek do wieczora - mogę jechać!:) Quote
Agnieszka_K Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='bela51']Przyszlam tu po banerku Noemi. Sliczna sunia.[/QUOTE] cioteczko a jaka kochana! mimo tego co już przeszła :( Quote
Noemi1 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='bela51']Przyszlam tu po banerku Noemi. Sliczna sunia.[/QUOTE] Dziękujemy bardzo i zapraszamy czasem do podniesienia suni. Ona już tak długo szuka domku. Może na dogo nie aż tak długo, ale ogólnie walczę o nią od lata 2010, a od listopada 2010 bardzo zaostrzyłam tę walkę. A i tak skończyła w schronie :( Przemiła sunieczka, która świetnie nada się również na psa stróżującego :) Bardzo zwinna i skoczna :) Quote
Noemi1 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Claudynko, do góry, bo nikt Cię nie zauważy. Quote
Noemi1 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Cioteczki, jeżeli tu zaglądacie, to chociaż czasami podnieście Claudynkę do góry. Prosimy pięknie :) Quote
Agnieszka_K Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ja zaglądam do Claudynki i przesyłam jej wirtualne mizianko :) Quote
Recommended Posts