Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inga.mm']Ta druga piękność ma jedno uszko bardziej, zupełnie jak Maciejka z Maciejowic.[/QUOTE]

Tak, tylko Sancik rozmiarem i wiekiem bije dziewczynkę na głowę :)

Posted

Może jestem zacofana, ale psa na taki spęd nie wzięłabym za żadne pieniądze.
Dla ludziów jet męczące, a co dopiero dla psów. Nie wiadomo czy nie trafi sie jakiś zadymiarz i nieszczęście może sie stać.

Posted

exploit-oi napisał(a):
wybieracie się pod sejm ? ja z moją Paskudą się pojawię :)

Ja bardzo bym chciała, ale szefowa na razie się nie zgodziła :(
Koleżenka pojechała na urlop i nikogo ni byłoby w biurze :(

Posted

inga.mm napisał(a):
Może jestem zacofana, ale psa na taki spęd nie wzięłabym za żadne pieniądze.
Dla ludziów jet męczące, a co dopiero dla psów. Nie wiadomo czy nie trafi sie jakiś zadymiarz i nieszczęście może sie stać.

Moje przyzwyczajone jest bo na codzień ze mną po mieście jezdzi . Zresztą i tak jako że nie dysponuje kagańcem to caly czas na rączkach będzie ( czyli wg niej w jedynym ,właściwym i należnym jej miejscu:) ) Ps. Hop ! do góry

Posted

Ja też myślałam, że będę, bo zapowiadałam już od tygodnia, że chcę mieć czwartek wolny. Kupiłam sobie nawet na tę okolicznośc błękitny szal. Moja szefowa tak ma, że jak gdzieś się spieszysz, albo chcesz zrobić coś prywatnie i Ona o tym się dowie, to przechlapane :( I tak pojadę przygotowana do wyjścia, może jednak mnie puści....

Posted

Niestety nie, choć wszystkie potrrzebne akcesoria miałam ze sobą i szczerze mówiąc jak mijałam ulicę, która prowadziła do marszu to bardzo kusiło mnie skręcić i olać robotę :) Jednak po 2 miesiącach bez pracy to zbyt ryzykowne posunięcie :(