APSA Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Miałam kiedyś taką smycz, ale się zużyła ;) Żeby nie zaśmiecać już wątku Claudii innymi potworami błotnymi, zapraszam na prywatny wątek złoto-błotnego Freeka :) http://www.dogomania.pl/threads/212880-FREEK-pi%C4%99kny-i-madry-zloty-wilk-od-5-lat-w-schronisku Quote
inga.mm Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ta druga piękność ma jedno uszko bardziej, zupełnie jak Maciejka z Maciejowic. Quote
Noemi1 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='APSA']Miałam kiedyś taką smycz, ale się zużyła ;) Żeby nie zaśmiecać już wątku Claudii innymi potworami błotnymi, zapraszam na prywatny wątek złoto-błotnego Freeka :) http://www.dogomania.pl/threads/212880-FREEK-pi%C4%99kny-i-madry-zloty-wilk-od-5-lat-w-schronisku Dziękuję za zaproszenie, już tam lecę :) Quote
Marycha35 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Doruś smycz cudna nadal, za przekazanie pozdro dziękuję, sunica pycha:):):):) Quote
Noemi1 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='inga.mm']Ta druga piękność ma jedno uszko bardziej, zupełnie jak Maciejka z Maciejowic.[/QUOTE] Tak, tylko Sancik rozmiarem i wiekiem bije dziewczynkę na głowę :) Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ludkowie wieeelka prośba o podpisy pod petycją dla psiaka, żyjącego i dobrze się mającego, potraktowanego SIEKIERĄ przez debila totalnego! http://www.petycje.pl/petycja/7638/petycja_do_ssdu_w_boleslawcu_w_sprawie_surowego_ukarania_sprawcy_usilowania_zgladzenia_siekiers_psa.html Quote
Noemi1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Dziękuję cioteczkom za odwiedziny i podnoszenie :) EDIT: Ja już dawno podpisałam. Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Dorek mam nadzieje, że nie masz pretensji za info o petycji???? Quote
Noemi1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 No coś TY :) Wklejaj bo trzeba dziada ukarać! Quote
exploit-oi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 wybieracie się pod sejm ? ja z moją Paskudą się pojawię :) Quote
inga.mm Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Może jestem zacofana, ale psa na taki spęd nie wzięłabym za żadne pieniądze. Dla ludziów jet męczące, a co dopiero dla psów. Nie wiadomo czy nie trafi sie jakiś zadymiarz i nieszczęście może sie stać. Quote
Noemi1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 exploit-oi napisał(a):wybieracie się pod sejm ? ja z moją Paskudą się pojawię :) Ja bardzo bym chciała, ale szefowa na razie się nie zgodziła :( Koleżenka pojechała na urlop i nikogo ni byłoby w biurze :( Quote
holmina Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 coś ostatnio mam doła wiec nie bede zbyt duzo wypisywac podrzuce Claudynke Pozdrowienia dla Noemi Quote
Agnieszka_K Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Noemi1 napisał(a):Ja bardzo bym chciała, ale szefowa na razie się nie zgodziła :( Koleżenka pojechała na urlop i nikogo ni byłoby w biurze :( aj myślałam że będziesz jutro:( Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczynki dajcie tam czadu:) Dajcie głos;) Quote
exploit-oi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 inga.mm napisał(a):Może jestem zacofana, ale psa na taki spęd nie wzięłabym za żadne pieniądze. Dla ludziów jet męczące, a co dopiero dla psów. Nie wiadomo czy nie trafi sie jakiś zadymiarz i nieszczęście może sie stać. Moje przyzwyczajone jest bo na codzień ze mną po mieście jezdzi . Zresztą i tak jako że nie dysponuje kagańcem to caly czas na rączkach będzie ( czyli wg niej w jedynym ,właściwym i należnym jej miejscu:) ) Ps. Hop ! do góry Quote
Noemi1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ja też myślałam, że będę, bo zapowiadałam już od tygodnia, że chcę mieć czwartek wolny. Kupiłam sobie nawet na tę okolicznośc błękitny szal. Moja szefowa tak ma, że jak gdzieś się spieszysz, albo chcesz zrobić coś prywatnie i Ona o tym się dowie, to przechlapane :( I tak pojadę przygotowana do wyjścia, może jednak mnie puści.... Quote
Noemi1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Niestety nie, choć wszystkie potrrzebne akcesoria miałam ze sobą i szczerze mówiąc jak mijałam ulicę, która prowadziła do marszu to bardzo kusiło mnie skręcić i olać robotę :) Jednak po 2 miesiącach bez pracy to zbyt ryzykowne posunięcie :( Quote
Recommended Posts