Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Proszę Prodadnik "Bądź piękna z Claudynką": http://www.youtube.com/watch?v=D3i5ikrw0I4 i Francesco: http://www.youtube.com/watch?v=etShhKZ-dJ8 Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 APSA napisał(a):"Ten film wideo jest prywatny" - tyle z oglądania :-| Złoty kawaler to Freek, jak widać też bardzo dba o wygląd ;) Noemi, jak chcesz, to Ci pokażę, gdzie mamy taaaką kałużę :cool3: Wcale nie dalej niż ta Wasza standardowa :razz: aaaa bo najwyraźniej nie czyta tak po skrócie - teraz powinno śmigać!:) Quote
Noemi1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Agnieszka_K napisał(a):aaaa bo najwyraźniej nie czyta tak po skrócie - teraz powinno śmigać!:) Nie śmiga :((( Może musisz go upublicznić, dać dostep do niego wszystkim na You Tube??? Exploit-oi już tam dorzuciłam Caludynkę, może się uda :) Wielkie dzieki za link :) Quote
Noemi1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Agnieszka_K napisał(a):a teraz?:) Teraz ŚMIGA :) :) :) Ogladajcie relację na żywo ze SPA :) Zapraszamy :) Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Noemi1 napisał(a):Teraz ŚMIGA :) :) :) Ogladajcie relację na żywo ze SPA :) Zapraszamy :) znowu obejrzałam i znowu się chicham do monitora:) Quote
Noemi1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 APSA napisał(a):"Ten film wideo jest prywatny" - tyle z oglądania :-| Złoty kawaler to Freek, jak widać też bardzo dba o wygląd ;) Noemi, jak chcesz, to Ci pokażę, gdzie mamy taaaką kałużę :cool3: Wcale nie dalej niż ta Wasza standardowa :razz: A to on jest ze schronu??? Ja myślałam, że to jakiś inny psiaczek. Nie wiem czy szukam takiej kałuzy, bo wczoraj w jednej na końcu ulicy o mało nie wylądowałam, tak mnie Claudynka szarpneła :) Ale może na suchsze dni się przyda takie info :) Claudynka i Franek jako Marsjanie :) Quote
holmina Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 zajrzalam w rewanzu,,,jutro poczytam,dzis podniose do gory psinko! Quote
Noemi1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 holmina napisał(a):zajrzalam w rewanzu,,,jutro poczytam,dzis podniose do gory psinko! ZAPRASZAMY, bywa u nas wesoło :) Quote
Noemi1 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Marycha35 napisał(a):Buziaki dla SPAsowiczki;) I wzajemnie gor.ące buziaki od SPAsowiczki :) A potrafi bestia ucałować :) Quote
APSA Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Noemi1']A to on jest ze schronu??? Ano niestety, na dodatek ma już 5 lat stażu :-( A rok temu zajmowałam się przez moment tą sunią (już w DS :)) Przebija nawet Claudię! :lol: Za pamięci, Zoja jest w pawilonie VII z Myszką i z "goldenkiem". Noemi, a może Żabie przypadłaby gdo gustu Babcia od Mentosa i Smolika? :cool3: Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ha, ha, ha, rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ludkowie Kochani, na jednym z wątków szukają lekarstwo dla psa. http://www.dogomania.pl/threads/2113...dz-20-00/page2 "Jest WIELKI PROBLEM z leczeniem Jasia... Jest tylko jeden lek który może pomóc Jasiowi - ANCOTIL. Lek w tabletkach nie jest dostępny w Polsce!" Czy ktoś coś gdzieś????;) Quote
Noemi1 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 APSA napisał(a):Przebija nawet Claudię! :lol: Za pamięci, Zoja jest w pawilonie VII z Myszką i z "goldenkiem". Noemi, a może Żabie przypadłaby gdo gustu Babcia od Mentosa i Smolika? :cool3: ŁoMatko jedyna, pobiła Caludynkę o 3 głowy :) Nie chcę nawet myśleć co było potem :) A ja dziś byłam w schronie i nawet Claudynka się załapała na spacerek i tradycyjnie uprawiała SPA :) Jednak nie w takim wymiarze :) I niech nic takiego nie przychodzi jej do głowy :shake: Może będę jeszcze w czwartek to zajrzę do Zoji, i widziałam, że jej szelki zostały na domku :) Zaiste niebieskie :) A w tę niedzielę byłam na spacerze z tym boksem, ale zabij mnie nie bardzo pamiętam Babcię :( To taka ciemna nieduża sunia? Mnie na razie leży na sercu Aza, czyli nowa towarzyszka Puszka. Straszna chudzinka i bardzo zagubiona :( A do tego podobna do mojej najukochańszej suni, właśnie Azy, stąd imię. Na bazarku Jaśkowym napisałam, zapytam jutro mojego weta o ten Ancotil. Quote
Noemi1 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Marycha35 napisał(a):Dzięki, kochana jesteś:) Przecież Jasiek jest nasz :) Ja miałam tę przyjemność 1 raz być z nim na spacerze, bo już w następną niedzielę był w hoteliku :) Quote
Noemi1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Marycha35 napisał(a):Co nie zmienia faktu, żeś kochana;) Dzięki za uznanie :) Ty też dużo robisz dla tych biedaków :) Quote
Noemi1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 APSA napisał(a):Potem wróciła do boksu :) Tak, czarna mała parówka z siwym pyskiem. Niezauważalna :-( Azy nie znam, nawet specjalnie patrzyłam, ale tylko Puszek był na zewnątrz. Masz zdjecia? Mam wieczorkiem wkleję :) Nie mam pojęcia jak to możliwe, że ja jej nie kojarzę :( Wstyd mi BARDZO :( Quote
bela51 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Noemi, spojrzyj na te oferte, moze zglosisz Claudie ? http://www.dogomania.pl/threads/211231-Poszukiwana-y-du%C5%BCy-w%C5%82ochaty-pies-sunia-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cy-do-domu-z-ogr%C3%B3dkiem Quote
Noemi1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='bela51']Noemi, spojrzyj na te oferte, moze zglosisz Claudie ? http://www.dogomania.pl/threads/211231-Poszukiwana-y-du%C5%BCy-w%C5%82ochaty-pies-sunia-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cy-do-domu-z-ogr%C3%B3dkiem Dla tej Pani zgłosiłam już Claudynkę (chyba na watku owczarków) w każdym razie z linku, który podała wyżej exploit-oi. Quote
Marycha35 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kochana sunica, co z tymi domkami???? Ślepe???? Quote
Noemi1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Marycha35']Kochana sunica, co z tymi domkami???? Ślepe???? Może ten tekst dla niej jest za długi, źle napisany???? Może powinnam jakoś zmienić tytuł??? Poradźcie coś, proszę. To jest taka madra psińca i dobrze rokująca, ale niestety w schronie dziczeje :( I obiecane zdjęcia Azy z boksu obok: I jako pies Baskerville'ów :) Quote
Recommended Posts